0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
το Σεπτέμβρη οι διορισμοί θα είναι λιγότεροι από το μισό των φετινών.για το επόμενο ασεπ ελάχιστες θέσεις θα απομείνουν.τα κενά θα καλυφθούν από τις ανακλήσεις των αποσπάσεων.στις θέσεις αυτών θα μπούν οι πρωην υπάλληλοι της ολυμπιακής που περιμένουν.όσοι έχουν λεφτά θα πάνε φροντιστήρια θα στάξουν 3000Ε έκαστος για λίγες θέσεις.και εγώ που πήρα πτυχίο πριν 18 χρόνια με 5 επιτυχίες ασεπ ωρομίσθια για δευτερη χρονιά στην άγονη γραμμή θα πρέπει να ξαναδιαβάσω γιατί αν δεν είμαι επιτυχούσα πάει η προυπηρεσία μου.έκανε τη δημόσια διαβούλευση για τα μάτια του κόσμου.να μας πει πώς έγινε νομάρχης στα 26.αν έχει ζήσει για μεγάλο διαστημα με 350Ε. Μάλλον τόσα ξοδεύει καθε μέρα.μεσαίωνας
το Σεπτέμβρη οι διορισμοί θα είναι λιγότεροι από το μισό των φετινών.για το επόμενο ασεπ ελάχιστες θέσεις θα απομείνουν.τα κενά θα καλυφθούν από τις ανακλήσεις των αποσπάσεων.
Παράθεση από: koleygr στις Δεκεμβρίου 09, 2009, 10:56:22 pmΕγώ πάντως ως ωρομίσθιος (πρώτη φορά) πήγα να ψηφίσω για την ΕΛΜΕ Χανίων Αυτά με τις ΕΛΜΕ... προφανώς δεν έχουν δικαίωμα να ψηφίζουν όσοι δεν είναι τουλάχιστον ωρομίσθιοι...Μέχρι πέρσι οι ωρομίσθιοι δεν ψήφιζαν στις κατά τόπους ΕΛΜΕ.Λες κι αυτοί δεν είναι εκπαιδευτικοί και δεν πρέπει να εκπροσωπούνται από κανέναν. Φέτος για 1η φορά πολλές (όχι όλες) ΕΛΜΕ αποφάσισαν να δώσουν δικαίωμα ψήφου στους ωρομίσθιους.
Εγώ πάντως ως ωρομίσθιος (πρώτη φορά) πήγα να ψηφίσω για την ΕΛΜΕ Χανίων Αυτά με τις ΕΛΜΕ... προφανώς δεν έχουν δικαίωμα να ψηφίζουν όσοι δεν είναι τουλάχιστον ωρομίσθιοι...
koleygr και προς όλους τους συναδέρφουςαν θέλουμε μπορούμε να βρούμε κοινά αποδεκτή λύση και να ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ για την εφαρμογή τηςμια πρόταση που να αφορά το σύνολο της εκπαίδευσης στην Ελλάδα και να έχει ως αποτέλεσμα το διορισμό χιλιάδων εκπαιδευτικών και ταυτόχρονα την αναβάθμιση της παιδείας το ζήτημα είναι:είμαστε διατεθιμένοι για κάτι τέτοιο? έχουμε τη διάθεση να δαπανήσουμε κόπο και μέρες (πολλές μέρες δυστυχώς..) προς αυτή την κατεύθυνση;να συμμετέχουμε στις συνελεύσεις; να συνδιαμορφώσουμε απόψεις; να κάνουμε ουσιαστικό και εποικοδομητικό διάλογο κτλ και στο τέλος να αγωνιστούμε δυναμικά για αυτή την πρόταση?ή απλά μας ενδιαφέρει μια λύση που να καλύπτει την ατομική μας προσδοκία;χωρίς κόπο; χωρίς διάλογο; χωρίς κατανόηση των αναγκών ΟΛΩΝ και με έναν διάλογο - απάτη του στυλ γράφει ο καθένας ότι του κατέβει σε κάποιο site που βάζει η υπουργός για να μας εκθέσει και να κάνει τελικά ότι αυτή θελήσει;υγ: και μην περιμένετε τα παραπάνω να γίνουν από τις ηγεσίες δοε - ολμε...εμείς (ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί) πρέπει να πάρουμε πρωτοβουλίες για να πραγματοποιηθούν
Εννοείται πως όλοι θέλουμε ολοήμερα γυμνάσια και λύκεια...Όλοι θελουμε λιγότερους μαθητές ανα τμήμα...Περισσότερα κονδύλια για την παιδεία....
- πεα: πανελλήνια ένωση αναπληρωτών: Τελικά κατέληξε να καπηλευτούν κάποιοι από το δ.σ. της πεα τα χιλιάδες μέλη της και σταδιακά να φτάσει σε παρακμή τα τελευταία χρόνια.
Δεν πρεπει να ξεχναμε ποσες χιλιαδες καθηγητες διοριστηκαν μεσα απο αυτα που πετυχε η Π.Ε.Α. (16μηνο, αλλαγη του 75% - 25% σε 60% - 40%, δυο φορες 30μηνο, 24μηνο και ΑΣΕΠ κλπ).