0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν κατάλαβα καλά.. τώρα τρώγονται μεταξύ τους ΠΕΑ και ΠΕΑΕ; Ε ρε γλέντια! Τουλάχιστον μοιάζουν οι ονομασίες τους χαχα!Και για να μην ξεχνάμε (από δηλώσεις των ίδιων δηλαδή) η μεν ΠΕΑΕ περηφανεύεται που διαφωνούσε με την κατάργηση του (απαράδεκτου και αναξιοκρατικού) θεσμού της επετηρίδας, η δε ΠΕΑ τώρα μιλάει για διορισμούς ΑΣΕΠ-Πίνακες σε ποσοστά 50-50!!! Με άλλα λόγια, ό,τι βολεύει τον καθένα και ανάλογα τις περιστάσεις. Μαύρο και στους 2 λοιπόν. Και όπως πρότεινε κάποιος (και εδώ και στη διαβούλευση, και πέσανε οι μισοί να τον φάνε) πρέπει να γίνουν οι διορισμοί σε ποσοστά 75-25 (στο μεταβατικό στάδιο, και μετά 100% ΑΣΕΠ). Αν βρεθεί μια ένωση που να το υποστηρίζει αυτό, πάω να γίνω και μέλος της!
Παράθεση από: Landau στις Δεκεμβρίου 09, 2009, 12:16:09 pmΑν κατάλαβα καλά.. τώρα τρώγονται μεταξύ τους ΠΕΑ και ΠΕΑΕ; Ε ρε γλέντια! Τουλάχιστον μοιάζουν οι ονομασίες τους χαχα!Και για να μην ξεχνάμε (από δηλώσεις των ίδιων δηλαδή) η μεν ΠΕΑΕ περηφανεύεται που διαφωνούσε με την κατάργηση του (απαράδεκτου και αναξιοκρατικού) θεσμού της επετηρίδας, η δε ΠΕΑ τώρα μιλάει για διορισμούς ΑΣΕΠ-Πίνακες σε ποσοστά 50-50!!! Με άλλα λόγια, ό,τι βολεύει τον καθένα και ανάλογα τις περιστάσεις. Μαύρο και στους 2 λοιπόν. Και όπως πρότεινε κάποιος (και εδώ και στη διαβούλευση, και πέσανε οι μισοί να τον φάνε) πρέπει να γίνουν οι διορισμοί σε ποσοστά 75-25 (στο μεταβατικό στάδιο, και μετά 100% ΑΣΕΠ). Αν βρεθεί μια ένωση που να το υποστηρίζει αυτό, πάω να γίνω και μέλος της!Εγώ πάντως ως ωρομίσθιος (πρώτη φορά) πήγα να ψηφίσω για την ΕΛΜΕ Χανίων και δε βρήκα καμία παράταξη εκτος της ΠΑΣΚ να υποστιρίζει τον ΑΣΕΠ...Έκανα συζητήσεις με διάφορες παρατάξεις και τους έλεγα πως εφόσον είμαστε πάρα πολλοί (στους περισσότερους κλάδους) πρέπει να γίνει κάποιο ξεκαθάρισμα... δε μπορεί να μπαίνουν από τα παράθυρα....Μου μίλησαν για απαξίωση του πτυχίου και το σύνδεσα με τη χαμηλή τιμή αγροτικών προιόντων όταν υπάρχει υπερπροσφορά (στο κάτω κατω είναι νόμος προσφοράς ζήτησης)Μου μίλησαν για μαζικούς διορισμούς και είπα ναί.. μαζί σας.. αλλά και πάλι κάποιοι θα μείνουν απ έξω...Μου μίλησαν για την αδικία να χαθούν τα μόρια όσων τα έχουν ήδη.... και όταν τους είπα πως δέχομαι να διοριστεί κάποιος που έχει πχ 15 μόρια αν πιάσει τη βάση στον ΑΣΕΠ (55%)και να μείνω απ έξω εγώ με 65%... αλλά δεν ήταν αρκετό.... Να διοριστούν λέει πρώτα όλοι όσοι έχουν έστω και μια ώρα...Όταν τους είπα πως αυτό αδικεί αυτούς που τελειώνουν τώρα και δεν εχουν προλάβει να μαζεψουν προυπηρεσία.... πως θα πρέπει να περιμένουν πολλά χρόνια για να έχουν το (κατ εμένα αναφαίρετο και αυτονόητο) δικαίωμα να προσπαθήσουν...Μου είπαν πως αφού είμαι ωρομίσθιος θα έπρεπε να υποστιρίξω την κίνησή τους που στο κατω κάτω με βολεύει...Αυτά με τις ΕΛΜΕ... προφανώς δεν έχουν δικαίωμα να ψηφίζουν όσοι δεν είναι τουλάχιστον ωρομίσθιοι....Μαζεύουν τις ψήφους και προσπαθούν να βολέψουν τους "δικούς τους"...Με λίγα λόγια κι εγώ είμαι μέσα σε οποιαδήποτε ρεαλιστικά δίκαιη πρόταση (κι αν κάποιος σας ανακαλύψει μια τέτοια πρόταση χωρίς ΑΣΕΠ πάλι μέσα θα είμαι... απλώς δε φαντάζομαι καν πως υπάρχει...)
Παράθεση από: koleygr στις Δεκεμβρίου 09, 2009, 10:56:22 pmΠαράθεση από: Landau στις Δεκεμβρίου 09, 2009, 12:16:09 pmΑν κατάλαβα καλά.. τώρα τρώγονται μεταξύ τους ΠΕΑ και ΠΕΑΕ; Ε ρε γλέντια! Τουλάχιστον μοιάζουν οι ονομασίες τους χαχα!Και για να μην ξεχνάμε (από δηλώσεις των ίδιων δηλαδή) η μεν ΠΕΑΕ περηφανεύεται που διαφωνούσε με την κατάργηση του (απαράδεκτου και αναξιοκρατικού) θεσμού της επετηρίδας, η δε ΠΕΑ τώρα μιλάει για διορισμούς ΑΣΕΠ-Πίνακες σε ποσοστά 50-50!!! Με άλλα λόγια, ό,τι βολεύει τον καθένα και ανάλογα τις περιστάσεις. Μαύρο και στους 2 λοιπόν. Και όπως πρότεινε κάποιος (και εδώ και στη διαβούλευση, και πέσανε οι μισοί να τον φάνε) πρέπει να γίνουν οι διορισμοί σε ποσοστά 75-25 (στο μεταβατικό στάδιο, και μετά 100% ΑΣΕΠ). Αν βρεθεί μια ένωση που να το υποστηρίζει αυτό, πάω να γίνω και μέλος της!Εγώ πάντως ως ωρομίσθιος (πρώτη φορά) πήγα να ψηφίσω για την ΕΛΜΕ Χανίων και δε βρήκα καμία παράταξη εκτος της ΠΑΣΚ να υποστιρίζει τον ΑΣΕΠ...Έκανα συζητήσεις με διάφορες παρατάξεις και τους έλεγα πως εφόσον είμαστε πάρα πολλοί (στους περισσότερους κλάδους) πρέπει να γίνει κάποιο ξεκαθάρισμα... δε μπορεί να μπαίνουν από τα παράθυρα....Μου μίλησαν για απαξίωση του πτυχίου και το σύνδεσα με τη χαμηλή τιμή αγροτικών προιόντων όταν υπάρχει υπερπροσφορά (στο κάτω κατω είναι νόμος προσφοράς ζήτησης)Μου μίλησαν για μαζικούς διορισμούς και είπα ναί.. μαζί σας.. αλλά και πάλι κάποιοι θα μείνουν απ έξω...Μου μίλησαν για την αδικία να χαθούν τα μόρια όσων τα έχουν ήδη.... και όταν τους είπα πως δέχομαι να διοριστεί κάποιος που έχει πχ 15 μόρια αν πιάσει τη βάση στον ΑΣΕΠ (55%)και να μείνω απ έξω εγώ με 65%... αλλά δεν ήταν αρκετό.... Να διοριστούν λέει πρώτα όλοι όσοι έχουν έστω και μια ώρα...Όταν τους είπα πως αυτό αδικεί αυτούς που τελειώνουν τώρα και δεν εχουν προλάβει να μαζεψουν προυπηρεσία.... πως θα πρέπει να περιμένουν πολλά χρόνια για να έχουν το (κατ εμένα αναφαίρετο και αυτονόητο) δικαίωμα να προσπαθήσουν...Μου είπαν πως αφού είμαι ωρομίσθιος θα έπρεπε να υποστιρίξω την κίνησή τους που στο κατω κάτω με βολεύει...Αυτά με τις ΕΛΜΕ... προφανώς δεν έχουν δικαίωμα να ψηφίζουν όσοι δεν είναι τουλάχιστον ωρομίσθιοι....Μαζεύουν τις ψήφους και προσπαθούν να βολέψουν τους "δικούς τους"...Με λίγα λόγια κι εγώ είμαι μέσα σε οποιαδήποτε ρεαλιστικά δίκαιη πρόταση (κι αν κάποιος σας ανακαλύψει μια τέτοια πρόταση χωρίς ΑΣΕΠ πάλι μέσα θα είμαι... απλώς δε φαντάζομαι καν πως υπάρχει...)Και τι θα γίνει με αυτούς που έχουν περάσει και ΑΣΕΠ και έχουν προυπηρεσία στα κατσικοχώρια σ όλη την Ελλάδα? ΚΑι αυτοί για σένα είναι μειοψηφία? Αν έχει περάσει κάποιος ΑΣΕΠ 1, 2, 3, 4 φορές πρέπει να ξαναδώσει για εκατομυριοστή φορά. Μια ζωή πανελλήνιες για ξανασκέψου το αυτό! Θα διοριστούμε μετά απο 15 επιτυχίες ΑΣΕΠ ?Αυτό προτέινεις, για να καταλάβουμε δηλ...
Κάπως πρέπει να ξεκαθαριστούν οι άξιοι (και αν είναι όλοι άξιοι οι πιο άξιοι
Όσο για τα υπόλοιπα μαθήματα δεν το συζητώ καθόλου… καμία
ενσταση φιλε ...τι εννοεις Παράθεση Κάπως πρέπει να ξεκαθαριστούν οι άξιοι (και αν είναι όλοι άξιοι οι πιο άξιοιδλδ ενα σ/κ κρινει τον εκπαιδευτικο;; και το πτυχιο πως το πηραμε με ταχ.περιστερι;;η πιστευεις οτι ο διαγωνισμος ειναι αδιαβλητος;;;;;;;; ΠαράθεσηΌσο για τα υπόλοιπα μαθήματα δεν το συζητώ καθόλου… καμία εννοεις την διδακτικη;; βεβαιως και χρειαζεται δεν θα διδαξουμε σε προβατα σε παιδια απευθυνομαστε....
Εγώ πάντως ως ωρομίσθιος (πρώτη φορά) πήγα να ψηφίσω για την ΕΛΜΕ Χανίων Αυτά με τις ΕΛΜΕ... προφανώς δεν έχουν δικαίωμα να ψηφίζουν όσοι δεν είναι τουλάχιστον ωρομίσθιοι...