0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΤΟ ΞΑΝΑ ΛΕΩ ,ΑΝ ΔΕΝ
Και ποιος θα πάει στου διαόλου τη μάνα ωρομίοσθιος ή αναπληρωτής δεδομένου ότι δε θα μετράει η προυπηρεσία του?Εκτός κι αν περιμένει να είναι τόσοι πολλοί οι επιτυχόντες του ασεπ και τόσο άνετοι από υποχρεώσεις οικογενειακές και οικονομικές.Φιλόλογους πάντα θα βρίσκει,μαθηματικούς και φυσικούς όμως....
Παράθεση από: BATMAN στις Δεκεμβρίου 13, 2009, 10:36:17 amΤΟ ΞΑΝΑ ΛΕΩ ,ΑΝ ΔΕΝ
Παράθεση από: isambo στις Δεκεμβρίου 13, 2009, 12:35:26 pmΠαράθεση από: BATMAN στις Δεκεμβρίου 13, 2009, 10:36:17 amΤΟ ΞΑΝΑ ΛΕΩ ,ΑΝ ΔΕΝ
Ποιος καθηγητής θα αφήσει τα φροντιστήρια και τα ιδιαίτερα της πόλης του για να τρέχει στις βουνοκορφές δεδομένου ότι δε θα μετράνε τα μόριά του?
Παράθεση από: TEM στις Δεκεμβρίου 13, 2009, 02:07:39 pmΠοιος καθηγητής θα αφήσει τα φροντιστήρια και τα ιδιαίτερα της πόλης του για να τρέχει στις βουνοκορφές δεδομένου ότι δε θα μετράνε τα μόριά του?Το επόμενο βήμα της ενδέχεται να είναι αυτό της κατάργησης των ολιγάριθμων σχολείων, ελλείψει "κακών" καθηγητών... Νομίζω έχει και καποια "εργασία"/διπλωματική/βιβλίο (κατι τις τέλως πάντων) περί ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ Καιρός να εφαρμόσει τις θεωρίες της...
Όλοι όσοι είναι στην ΠΕΑ που έχουν μεγαλες προυπηρεσίες χωρίς ΑΣΕΠ και χωρίς ΠΔΣ πως έγιναν ωρομίσθιοι και αναπληρωτές; Πώς, από που μπορεί κάποιος να έχει μόρια προυπηρ. αν είναι σε ειδικότητα χωρίς ΠΔΣ;
τελικά ρε παιδιά, θα απεργησετε στις 17 δεκεμβριου? γιατί εγώ απηργησα την προηγούμενη φορά αλλά ένιωσα ότι δεν υπήρχε μεγαλη συμμετοχή και πήγε χαμένος ο κόπος ο δικός μου και όσων άλλων απήργησαν.
Παράθεση από: sec στις Δεκεμβρίου 13, 2009, 02:18:37 pmΠαράθεση από: TEM στις Δεκεμβρίου 13, 2009, 02:07:39 pmΠοιος καθηγητής θα αφήσει τα φροντιστήρια και τα ιδιαίτερα της πόλης του για να τρέχει στις βουνοκορφές δεδομένου ότι δε θα μετράνε τα μόριά του?Το επόμενο βήμα της ενδέχεται να είναι αυτό της κατάργησης των ολιγάριθμων σχολείων, ελλείψει "κακών" καθηγητών... Νομίζω έχει και καποια "εργασία"/διπλωματική/βιβλίο (κατι τις τέλως πάντων) περί ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ Καιρός να εφαρμόσει τις θεωρίες της... Αυτο το εχει η Υφυπουργος, η Χριστοφιλοπουλου, ειναι ο τομεας της!Αλλά μην το γελας καθολου, μιας και πολλα σχολεια της επαρχιας ηδη λειτουργουν με περισσοτερους αναπληρωτες και ωρομισθιους απ'οτι μονιμους!!!