0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τι γίνεται ρε παιδια? θα περιμένουμε να ψηφιστεί πρώτα το νομοσχέδιο και μετά να κλαίμε όλοι μαζί?
Παράθεση από: haroulalki στις Δεκεμβρίου 13, 2009, 06:13:41 pmτελικά ρε παιδιά, θα απεργησετε στις 17 δεκεμβριου? γιατί εγώ απηργησα την προηγούμενη φορά αλλά ένιωσα ότι δεν υπήρχε μεγαλη συμμετοχή και πήγε χαμένος ο κόπος ο δικός μου και όσων άλλων απήργησαν.Δε ξέρω Haroulakli...Παράθεση από: sec στις Δεκεμβρίου 13, 2009, 02:18:37 pmΠαράθεση από: TEM στις Δεκεμβρίου 13, 2009, 02:07:39 pmΠοιος καθηγητής θα αφήσει τα φροντιστήρια και τα ιδιαίτερα της πόλης του για να τρέχει στις βουνοκορφές δεδομένου ότι δε θα μετράνε τα μόριά του?Το επόμενο βήμα της ενδέχεται να είναι αυτό της κατάργησης των ολιγάριθμων σχολείων, ελλείψει "κακών" καθηγητών... Νομίζω έχει και καποια "εργασία"/διπλωματική/βιβλίο (κατι τις τέλως πάντων) περί ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ Καιρός να εφαρμόσει τις θεωρίες της... Πράγματι, είναι κάτι παραπάνω από βεβαιο οτι θα τα φορτώσει όλα στους καθηγητές. Εγω είμαι από Θεσσαλονίκη, και με πήραν τηλέφωνο να πάω να δουλέψω στη Φωκίδα!!!! Φυσικά αρνήθηκα, αλλά αυτό είναι και επιχείρημα στα χέρια τους να πουν "εμείς τους προσφέρουμε εργασία, αλλά δεν έρχονται".Παράθεση από: utenar στις Δεκεμβρίου 13, 2009, 04:20:05 pmΠαράθεση από: sec στις Δεκεμβρίου 13, 2009, 02:18:37 pmΠαράθεση από: TEM στις Δεκεμβρίου 13, 2009, 02:07:39 pmΠοιος καθηγητής θα αφήσει τα φροντιστήρια και τα ιδιαίτερα της πόλης του για να τρέχει στις βουνοκορφές δεδομένου ότι δε θα μετράνε τα μόριά του?Το επόμενο βήμα της ενδέχεται να είναι αυτό της κατάργησης των ολιγάριθμων σχολείων, ελλείψει "κακών" καθηγητών... Νομίζω έχει και καποια "εργασία"/διπλωματική/βιβλίο (κατι τις τέλως πάντων) περί ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ Καιρός να εφαρμόσει τις θεωρίες της... Αυτο το εχει η Υφυπουργος, η Χριστοφιλοπουλου, ειναι ο τομεας της!Αλλά μην το γελας καθολου, μιας και πολλα σχολεια της επαρχιας ηδη λειτουργουν με περισσοτερους αναπληρωτες και ωρομισθιους απ'οτι μονιμους!!!Αν τολμήσει να μη μετρήσει τη προϋπηρεσία μας, θα αναγκαστεί να προσλάβει περισσότερους μόνιμους, για να καλύψει τα ακριτικά σχολεία.
τελικά ρε παιδιά, θα απεργησετε στις 17 δεκεμβριου? γιατί εγώ απηργησα την προηγούμενη φορά αλλά ένιωσα ότι δεν υπήρχε μεγαλη συμμετοχή και πήγε χαμένος ο κόπος ο δικός μου και όσων άλλων απήργησαν.
Παράθεση από: TEM στις Δεκεμβρίου 13, 2009, 02:07:39 pmΠοιος καθηγητής θα αφήσει τα φροντιστήρια και τα ιδιαίτερα της πόλης του για να τρέχει στις βουνοκορφές δεδομένου ότι δε θα μετράνε τα μόριά του?Το επόμενο βήμα της ενδέχεται να είναι αυτό της κατάργησης των ολιγάριθμων σχολείων, ελλείψει "κακών" καθηγητών... Νομίζω έχει και καποια "εργασία"/διπλωματική/βιβλίο (κατι τις τέλως πάντων) περί ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ Καιρός να εφαρμόσει τις θεωρίες της...
Ποιος καθηγητής θα αφήσει τα φροντιστήρια και τα ιδιαίτερα της πόλης του για να τρέχει στις βουνοκορφές δεδομένου ότι δε θα μετράνε τα μόριά του?
Παράθεση από: sec στις Δεκεμβρίου 13, 2009, 02:18:37 pmΠαράθεση από: TEM στις Δεκεμβρίου 13, 2009, 02:07:39 pmΠοιος καθηγητής θα αφήσει τα φροντιστήρια και τα ιδιαίτερα της πόλης του για να τρέχει στις βουνοκορφές δεδομένου ότι δε θα μετράνε τα μόριά του?Το επόμενο βήμα της ενδέχεται να είναι αυτό της κατάργησης των ολιγάριθμων σχολείων, ελλείψει "κακών" καθηγητών... Νομίζω έχει και καποια "εργασία"/διπλωματική/βιβλίο (κατι τις τέλως πάντων) περί ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ Καιρός να εφαρμόσει τις θεωρίες της... Αυτο το εχει η Υφυπουργος, η Χριστοφιλοπουλου, ειναι ο τομεας της!Αλλά μην το γελας καθολου, μιας και πολλα σχολεια της επαρχιας ηδη λειτουργουν με περισσοτερους αναπληρωτες και ωρομισθιους απ'οτι μονιμους!!!
Παράθεση από: GiannisV στις Δεκεμβρίου 13, 2009, 06:26:51 pmΠαράθεση από: haroulalki στις Δεκεμβρίου 13, 2009, 06:13:41 pmτελικά ρε παιδιά, θα απεργησετε στις 17 δεκεμβριου? γιατί εγώ απηργησα την προηγούμενη φορά αλλά ένιωσα ότι δεν υπήρχε μεγαλη συμμετοχή και πήγε χαμένος ο κόπος ο δικός μου και όσων άλλων απήργησαν.Δε ξέρω Haroulakli...Παράθεση από: sec στις Δεκεμβρίου 13, 2009, 02:18:37 pmΠαράθεση από: TEM στις Δεκεμβρίου 13, 2009, 02:07:39 pmΠοιος καθηγητής θα αφήσει τα φροντιστήρια και τα ιδιαίτερα της πόλης του για να τρέχει στις βουνοκορφές δεδομένου ότι δε θα μετράνε τα μόριά του?Το επόμενο βήμα της ενδέχεται να είναι αυτό της κατάργησης των ολιγάριθμων σχολείων, ελλείψει "κακών" καθηγητών... Νομίζω έχει και καποια "εργασία"/διπλωματική/βιβλίο (κατι τις τέλως πάντων) περί ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ Καιρός να εφαρμόσει τις θεωρίες της... Πράγματι, είναι κάτι παραπάνω από βεβαιο οτι θα τα φορτώσει όλα στους καθηγητές. Εγω είμαι από Θεσσαλονίκη, και με πήραν τηλέφωνο να πάω να δουλέψω στη Φωκίδα!!!! Φυσικά αρνήθηκα, αλλά αυτό είναι και επιχείρημα στα χέρια τους να πουν "εμείς τους προσφέρουμε εργασία, αλλά δεν έρχονται".Παράθεση από: utenar στις Δεκεμβρίου 13, 2009, 04:20:05 pmΠαράθεση από: sec στις Δεκεμβρίου 13, 2009, 02:18:37 pmΠαράθεση από: TEM στις Δεκεμβρίου 13, 2009, 02:07:39 pmΠοιος καθηγητής θα αφήσει τα φροντιστήρια και τα ιδιαίτερα της πόλης του για να τρέχει στις βουνοκορφές δεδομένου ότι δε θα μετράνε τα μόριά του?Το επόμενο βήμα της ενδέχεται να είναι αυτό της κατάργησης των ολιγάριθμων σχολείων, ελλείψει "κακών" καθηγητών... Νομίζω έχει και καποια "εργασία"/διπλωματική/βιβλίο (κατι τις τέλως πάντων) περί ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ Καιρός να εφαρμόσει τις θεωρίες της... Αυτο το εχει η Υφυπουργος, η Χριστοφιλοπουλου, ειναι ο τομεας της!Αλλά μην το γελας καθολου, μιας και πολλα σχολεια της επαρχιας ηδη λειτουργουν με περισσοτερους αναπληρωτες και ωρομισθιους απ'οτι μονιμους!!!Αν τολμήσει να μη μετρήσει τη προϋπηρεσία μας, θα αναγκαστεί να προσλάβει περισσότερους μόνιμους, για να καλύψει τα ακριτικά σχολεία.Σε κάλεσαν για αναπλήρωση στη Φωκίδα και αρνήθηκες?
Καλά ! Σε είπαν να πετάγεσαι μέχρι τη Φωκίδα για να συμπληρώσεις το 10ωρο και αρνήθηκες!Μετά φταίμε εμείς δηλαδή?Άσχετο,για να σε κάλεσαν Φωκίδα για ωρομισθία που είναι εκτός Κεντρικής Μακεδονίας,πάει να πει ότι οι αγγλικοί εκεί τελείωσαν και παίρνουν από τους αναπληρωτές,σωστά?
Παράθεση από: TEM στις Δεκεμβρίου 13, 2009, 09:12:14 pmΆσχετο,για να σε κάλεσαν Φωκίδα για ωρομισθία που είναι εκτός Κεντρικής Μακεδονίας,πάει να πει ότι οι αγγλικοί εκεί τελείωσαν και παίρνουν από τους αναπληρωτές,σωστά?Για το ερώτημα, δε γνωρίζω αν οφειλόταν σ' αυτό, ή απλά επικρατεί τέτοιο χάος που καλούν άτομα που δεν έχουν δηλώσει.Δε μπορώ να φανταστώ πώς δε θα μπορούσαν να καλέσουν άτομο από Αθήνα, που ενδεχομένως θα έχει δηλώσει.
Άσχετο,για να σε κάλεσαν Φωκίδα για ωρομισθία που είναι εκτός Κεντρικής Μακεδονίας,πάει να πει ότι οι αγγλικοί εκεί τελείωσαν και παίρνουν από τους αναπληρωτές,σωστά?
Παράθεση από: GiannisV στις Δεκεμβρίου 13, 2009, 09:16:55 pmΠαράθεση από: TEM στις Δεκεμβρίου 13, 2009, 09:12:14 pmΆσχετο,για να σε κάλεσαν Φωκίδα για ωρομισθία που είναι εκτός Κεντρικής Μακεδονίας,πάει να πει ότι οι αγγλικοί εκεί τελείωσαν και παίρνουν από τους αναπληρωτές,σωστά?Για το ερώτημα, δε γνωρίζω αν οφειλόταν σ' αυτό, ή απλά επικρατεί τέτοιο χάος που καλούν άτομα που δεν έχουν δηλώσει.Δε μπορώ να φανταστώ πώς δε θα μπορούσαν να καλέσουν άτομο από Αθήνα, που ενδεχομένως θα έχει δηλώσει.Αν δε δηλωσες Φωκιδα, τοτε πρεπει να εισαι πρωτος (ή πολυ κοντα στον πρωτο) στον Ενιαιο πινακα αναπληρωτων. Οταν τελειωσουν οι ωρομισθιοι που εχουν δηλωσει ενα συγκεκριμενο νομο, τοτε αρχιζουν να καλουν απο τον Ενιαιο πινακα!
ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ. (μερος Α')1. μια ζωη θα ειναι στο περιμενε (γιατι θα μπορουσαν να κανουν και αλλες δουλειες που τις αφηνουν γιατι δεν προλαβαινουν.οπως, να κανουν ενα καλο γενικο στο σπιτι να κατεβασουν κουρτινες,να καθαρισουν την αποθηκη που μαζευει τα χιλια αχρηστα πραγματα, να ριξουν κατσαριδοκτονο στις αποχετετσεις, να πανε 2,3,4, μηνε ς σε διακοπες να τις ευχαριστηθουν κλπ κλπ)