0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
η γρίπη ψέμα.. η οικονομική κρίση ψέμα...η υπερθέρμανση του πλανήτη ψέμα...αλήθεια! σπέρνετε πανικό και θερίζετε οργή...προσοχή! ας μη πέσουμε στη παγίδα τους να χάσουμε τη χαρά μας...εφόσον υπάρχουν παιδιά και λουλούδια στο κόσμο υπάρχει ελπίδα...λοιπόν προς τους απελπισμένους αδιόριστους:....κάντε έρωτα και όχι πόλεμο........κάντε παιδιά και όχι απεργία...
λοιπόν προς τους απελπισμένους αδιόριστους:....κάντε έρωτα και όχι πόλεμο........κάντε παιδιά και όχι απεργία...
Παράθεση από: ατυχούλα στις Ιανουαρίου 15, 2010, 05:18:08 pmλοιπόν προς τους απελπισμένους αδιόριστους:....κάντε έρωτα και όχι πόλεμο........κάντε παιδιά και όχι απεργία...Και πως ακριβώς κάποιος αδιόριστος - άνεργος θα ταΐζει τα παιδιά που θα κάνει;Χωρίς πόλεμο και επανάσταση δεν γίνονται αλλαγές, χωρίς απεργίες δεν κερδίζεις δικαιώματα.
Παράθεση από: ατυχούλα στις Ιανουαρίου 15, 2010, 05:18:08 pmη γρίπη ψέμα.. η οικονομική κρίση ψέμα...η υπερθέρμανση του πλανήτη ψέμα...αλήθεια! σπέρνετε πανικό και θερίζετε οργή...προσοχή! ας μη πέσουμε στη παγίδα τους να χάσουμε τη χαρά μας...εφόσον υπάρχουν παιδιά και λουλούδια στο κόσμο υπάρχει ελπίδα...λοιπόν προς τους απελπισμένους αδιόριστους:....κάντε έρωτα και όχι πόλεμο........κάντε παιδιά και όχι απεργία...ατυχουλα αν αυτο που ηπιες σου ειπαν οτι ηταν ασπιρινη...σου ειπαν ψεμματα χαρα μου..δεν ηταν..
Παράθεση από: Landau στις Ιανουαρίου 15, 2010, 05:41:07 pmΠαράθεση από: ατυχούλα στις Ιανουαρίου 15, 2010, 05:18:08 pmλοιπόν προς τους απελπισμένους αδιόριστους:....κάντε έρωτα και όχι πόλεμο........κάντε παιδιά και όχι απεργία...Και πως ακριβώς κάποιος αδιόριστος - άνεργος θα ταΐζει τα παιδιά που θα κάνει;Χωρίς πόλεμο και επανάσταση δεν γίνονται αλλαγές, χωρίς απεργίες δεν κερδίζεις δικαιώματα. εγώ προσωπικά θα τα ταϊζω από τη κατσίκα μου...εσύ ταϊσέ τα με δικαιώματα και αλλαγές... προσωπικά τα μπούχτισα τα τελευταία και λέω να αλλάξω διαιτο-λόγιο...