0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γιαννη αν πεσει ο server εσενα θα θεωρησουμε υπευθυνο...τι το αναφερεις αυτο το ονομα βραδινιατικα;; που να βρουμε παπα τετοια ωρα;;;;;; ντροπη λιγο σεβασμος στους συναδελφους σου.. ΠαράθεσηΤί επιχείρημα είναι? Ποιός κυβερνάει? Ο Μητσοτάκης? Ποιός δίνει τα χρήματα? Ο Μητσοτάκης? ποιός "κόβει" τους συμβασιούχους ωρομίσθιους για να τα δώσει? Ο Μητσοτάκης? Ποιός είχε ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ οτι δε θα υπάρχουν ωρομίσθιοι στα ολοήμερα? Ο Μητσοτάκης? Γιατί εγώ Διαμαντοπούλου και Δραγώνα θυμάμαι.Και αν λοιπόν δίνει τόσα και στο Ίδρυμα Μητσοτάκη, ευχαριστώ που μου το είπες, να τα προσθέσω κι αυτά.Λοιπόν...
Τί επιχείρημα είναι? Ποιός κυβερνάει? Ο Μητσοτάκης? Ποιός δίνει τα χρήματα? Ο Μητσοτάκης? ποιός "κόβει" τους συμβασιούχους ωρομίσθιους για να τα δώσει? Ο Μητσοτάκης? Ποιός είχε ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ οτι δε θα υπάρχουν ωρομίσθιοι στα ολοήμερα? Ο Μητσοτάκης? Γιατί εγώ Διαμαντοπούλου και Δραγώνα θυμάμαι.Και αν λοιπόν δίνει τόσα και στο Ίδρυμα Μητσοτάκη, ευχαριστώ που μου το είπες, να τα προσθέσω κι αυτά.Λοιπόν...
μα γι αυτο ρε Αναστασια το κανουμε,για να σας φτιαξουμε τη διαθεση βραδιατικα!! Γιαννη δε θα συνεχισω γιατι οπως σου ειπα δεν αφορα τους υπολοιπους...απλα να επισημανω οτι δεν ειπα εγω να μη γινεται κουβεντα...η κουβεντα ειναι καλη οταν γινεται χωρις προσωπικους χαρακτηρισμους,κ ας εχει τσακωμους κ διαφωνιες!οσο για το Μητσοτακη το παιρνω πισω...Αρχισε καταιγιδα κ αστραφτει....Τσαντιστηκε....Ανακαλωωωωωωωωω!
Στo ποσό των 225 χιλ. ευρώ καθορίζουν την ετήσια κρατική επιδότηση για το 2009 , η υπουργός Παιδείας Α. Διαμαντοπούλου, και ο υφυπουργός Οικονομικών Φ. Σαχινίδης με την υπ. αριθμ. Φ.1/Α΄/1396 /161356/IB.Την ώρα που ωρομίσθιοι εκπαιδευτικοί της Καρδίτσας γύρισαν από τις διακοπές και ενημερώθηκαν ό,τι έχουν απολυθεί, αλλά και πλήθος συναδέλφων τους παραμένουν ακόμα απλήρωτοι, η κυβέρνηση και το Υπουργείο Παιδείας προκαλούν το κοινό αίσθημα.Έτσι στο ποσό των 225 χιλ. ευρώ καθορίζουν την ετήσια κρατική επιδότηση για το 2009 , η υπουργός Παιδείας Α. Διαμαντοπούλου, και ο υφυπουργός Οικονομικών Φ. Σαχινίδης με την υπ. αριθμ. Φ.1/Α΄/1396 /161356/IB.Η απόφαση έχει ως εξής:“Καθορίζουμε για το οικονομικό έτος 2009 την ετήσια κρατική επιχορήγηση του «Ιδρύματος Κωνσταντίνου Σημίτη» (άρθρου 34 παρ. 1 του Ν. 3577/2007, όπως συμπληρώθηκε με το άρθρο 6 του Ν. 3752/2009) στο ποσό των ευρώ (225.000
χαχαχα!καλο!!! αντε,δε στραβωνω..!εχε χαρη που παω τους σαλονικιους!!
ρε κουμπαρε αφου δε συμφωνουμε,πρεπει να μιλαμε μεχρι αυριο??εχω πει ειμαι κατα των ωρομισθιων,αλλα δεν γινονται ολα σε 100 μερες!κ κακως πανε τα λεφτα κ στα 2 ιδρυματα,αλλα πανε χρονια τωρα!(κ ως προς τον τον Σημιτη,δεν υπερασπιζομαι την πολιτικη του,δεν ειμαι εκπροσωπος του πασοκ!)Αναστασια,τελικα θα το στειλω σε λινκ για να τη γλιτωσει το σαιτ!!!http://www.youtube.com/watch?v=W3XZqb50SfI(εχει γελιο-κλασσικο βιντεακι!)
όπου φτωχός και η μοίρα του!!!! δυσοίωνο το μέλλον για το 24μηνο+ασεπ τελικά για τους φυσικούς!!! όσοι ανήκουμε σε αυτόν, πολύ φοβάμαι, σχεδόν βάσιμος φόβος, πως πρέπει σιγά σιγά να ξεχάσουμε τη δημόσια εκπαίδευση....κάναμε 2 χρονιές αναπληρωτές.... ε , αντίο λοιπόν δημόσια εκπαίδευση!!!επιστροφή στα ιδιαίτερα!!! αυτα έγραψε ο φίλος ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ....δύσκολα τα πράγματα...παιδιά....μακάρι να λένε ψέμματα όπως και τόσες φορές...