0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το σημαντικότερο όλων είναι ότι οι επιχειρηματίες του κόσμου δημιούργησαν δείκτες για να βλέπουν αν τα κέρδη τους είναι στο σωστό ύψος.Ο κύριος παπανδρέου υπόγραψε ένα συμβόλαιο με την ευρωπαική ένωση ότι θα τηρήσει ένα χρονοδιάγραμμα για να αποκαταστήσει αυτούς τους δείκτες.Και θα τον επιτηρούν.Δυστηχώς οι επιχειρηματίες έπεισαν και τον κόσμο ότι υπάρχει κρίση .Όλοι πλέον είναι διατεθειμένοι να κάνουν θυσίες.Δυστηχώς κανεις δεν μιλάει για το συμβόλαιο που υπέγραψε ο κ παπανδρεου με τους ψηφοφόρους.Δυστηχώς κανείς δεν μιλάει με δείκτες για το συμβόλαιο που υπέγραψε η κ διαμαντοπούλου με τους εκπαιδευτικούς.Αυτοί οι δείκτες αφήνονται να καταβαραθρωθούν για να σωθούν οι επιχειρηματικοί.Και όλοι κοιμούνται έναν ύπνο.... αξιοκρατίας και καναπεδοκρατίας.Γίνεται μείωση διορισμών για να πετύχουμε λέει τους στόχους της pisa .......ε μόνο αν κάποιος είναι ηλίθιος μπορεί να κάθεται στον καναπέ του.Και στην τελική αν είναι ηλίθιος αυτή η υπουργός του αξίζει!Αντε γιατί επιτέλους τα αυτονόητα μόνο από ανόητους μπορούν να βαφτίζονται ουτοπία!
πραγματι , "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ" !!! εξαιρετικο δειγμα πολιτικης συνεπειας!!!!...........ανθρωπακια μ ολη τη σημασια της λέξηςhttp://troktiko.blogspot.com/2010/01/video_5605.html
Πραγματικά περαστικά μας!!!
Ti να κάνουμε; Δεν έχουμε τραχτέρια για να μας πάρουν στα σοβαρά! Ούτε βέβαια σοβαρό συνδικαλιστικό κίνημα.Πάνε να διαλύσουν τη δευτεροβάθμια και η ΟΛΜΕ προτείνει μονοήμερες και βλέπουμε.Το ζήτημα είναι ότι η Άννα προτείνει 5, για να πάρει μετά από αντιδράσεις κανα δυο πίσω και να δώσει έτσι κανα επιχείρημα στην ΠΑΣΚΕ να υπάρξει ως παράταξη και στο μέλλον. Αν όμως είναι τόσο χλιαρά τα πράματα τότε ούτε τους δικούς της θα σκεφτεί ούτε κανέναν! Θα τα περάσει όλα όσα λέει (για να φανεί "αποτελεσματική" ως υπουργός) κι εμείς θα βλέπουμε την κεραμίδα στο κεφάλι μας και δε θα το πιστεύουμε.
Συμφωνώ St.V, ότι είναι πάρα πολύ βασικό να δουλέψει ο καθένας το θέμα στον περίγυρό του, μόνο που δε με πήραν φέτος σε σχολείο και το χειρότερο στην περιοχή μου δεν κινείται τίποτα, ούτε απ' την ΕΛΜΕ. Όποτε χρειάζεται κατεβαίνω με δικά μου έξοδα Θεσσαλονίκη. Και ξέρεις είμαι ήδη πάρα πολύ μεγάλος για να έχω τέτοιες πολυτέλειες. Τέλος πάντων, το θέμα είναι ότι "μούτρα" σαν τη Διαμαντοπούλου τον Παπακωσταντίνου και το Ραγκούση (τον θυμάμαι συνδικαλιστή της ΠΑΣΠ - Θεσ/νίκη) καταλαβαίνουν μόνο από τραχτέρια κι από απεργίες διαρκείας. Η λογική προτείνουμε - βλέπουμε αντιδράσεις - μετράμε πολιτικό κόστος και αναλόγως πράττουμε ήταν μια απ' τις βασικές αιτίες που έπεσε ο Καραμανλής. Αυτήν ακριβώς τη λογική προτείνουν οι σημερινοί ως νέα κι ωραία κι επειδή έχουν όλα τα ΜΜΕ μαζί τους, τους αγγίζουν μόνο δραστικές λύσεις. Ούτε διαβουλεύσεις, ούτε επαναστατικές γυμναστικές 1 μέρας.