0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγω με 3 επιτυχιες στον ΑΣΕΠ και ο συναδελφος διορισμενος χωρις ιχνος ΑΣΕΠ λογωτης αξιοκρατικης προυπηρεσιας ποιος ειναι ο χαμενος;
Παράθεση από: mathstavros στις Φεβρουαρίου 21, 2010, 03:07:51 pmΤο ότι θέλει να υποβαθμίσει την προυπηρεσία τόσο ετών με το έτσι θέλω χωρίς να δέχεται να ακούσει την επίσημη άλλη άποψη μόνο παραλογισμός είναι.Αν δεν είσαι στους "χαμένους" φυσικά και δεν μπορείς να το καταλάβεις!Την οποια προυπηρεσια αποκτησατε αξιοκρατικα;Εγω με 3 επιτυχιες στον ΑΣΕΠ και ο συναδελφος διορισμενος χωρις ιχνος ΑΣΕΠ λογωτης αξιοκρατικης προυπηρεσιας ποιος ειναι ο χαμενος;Πολυ κανει η Διαμαντοπουλου.
Το ότι θέλει να υποβαθμίσει την προυπηρεσία τόσο ετών με το έτσι θέλω χωρίς να δέχεται να ακούσει την επίσημη άλλη άποψη μόνο παραλογισμός είναι.Αν δεν είσαι στους "χαμένους" φυσικά και δεν μπορείς να το καταλάβεις!
Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας 2 πραγματάκια που με εξόργισαν.
Ως προς τις ίδιες τις δηλώσεις, απλώς έχω να πω ότι καλά μας κάνει! Αφού δεν υπάρχει κάποιος να την στήσει στον τοίχο... πολύ καλά μας κάνει. Και βέβαια, εξ' ου και η αλαζονεία της. Παίζει μπάλα μόνη της και εκ του ασφαλούς!
Παράθεση από: ppaio στις Φεβρουαρίου 21, 2010, 03:23:57 pmΕγω με 3 επιτυχιες στον ΑΣΕΠ και ο συναδελφος διορισμενος χωρις ιχνος ΑΣΕΠ λογωτης αξιοκρατικης προυπηρεσιας ποιος ειναι ο χαμενος;οταν ο οικογενειαρχης περιμενε 10 χρονια στην επετηριδα και ο αλλος 25 χρονων μολις βγηκε απο το Πανεπιστημιο πηγε και εδωσε ΑΣΕΠ και του εφαγε την θεση ποιος ηταν ο χαμενος ;
Παράθεση από: karxarias29 στις Φεβρουαρίου 21, 2010, 04:32:09 pm Ως προς τις ίδιες τις δηλώσεις, απλώς έχω να πω ότι καλά μας κάνει! Αφού δεν υπάρχει κάποιος να την στήσει στον τοίχο... πολύ καλά μας κάνει. Και βέβαια, εξ' ου και η αλαζονεία της. Παίζει μπάλα μόνη της και εκ του ασφαλούς! ο ΠΑΡΤΑΚΙΣΜΟΣ των αδιόριστων και ο
Χμμ, ομολογώ ότι αυτό το.. φυτευτό δεν το είχα σκεφτεί Αν τώρα το συνδυάσουμε με το γεγονός ότι σε κάθε υπουργείο υπάρχουν άτομα που η αρμοδιότητά τους είναι να διαβάζουν τι γράφεται στον τύπο για το συγκεκριμένο υπουργείο, το οποίο σημαίνει ότι σαφέστατα γνωρίζουν τι έχουν προκαλέσει στους εκπαιδευτικούς, μάλλον θα συμφωνήσω μαζί σου ότι ολισθαίνουμε επικίνδυνα!