0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν έβγαινε κ ένα προγραμματάκι να τη σφαλιαρίζουμε νομίζω πως θα ήταν ακόμη καλύτερα..πολύ καλησπέρα σας
Θελω να σας βοηθησω.Λοιπον σηκωνεστε απο την καρεκλα του γραφειου αφηνετε τον καφε στο πιατακι σβηνετε το τσιγαρο.Πατε στην αποθηκη αναβετε το φως και εκει στον οριζοντα υπαρχει μια στηλη απο βιβλια χοντροκομενα και σκονισμενα.Παιρνετε το ξεσκονιστηρικαι διωχνετε την σκονη.Ξαφνικα το πρωτο λεει Παιδαγωγικα , μετα το δευτερο διδακτικη. Τα πιανετε ολα και τα ακουμπατε στο γραφειο.Εντονες αναμνησεις και συγκινησεις κατακλυζουν το κορμι σας.Καποιοι δεν αντεχουν και λιποθυμανε απο την χαρα τους.Ετσι ξεκιναει το ταξιδι των χιλιων μιλιων με μερικα βηματα ως την αποθηκη...
Παιδιά μην ασχολείστε με ανθρώπους που ο Καραϊσκάκης θα τους χαρακτήριζε "τσανακογλύφτες" και ο Κολοκοτρώνης "προσκυνημένους". Πάντοτε υπήρχαν και πάντοτε θα υπάρχουν. Τα ίδια τα γραπτά δείχνουν και το χαρακτήρα και το ήθος του καθενός.
εχεις δικιο
Παράθεση από: ppaio στις Φεβρουαρίου 22, 2010, 11:57:16 pmΘελω να σας βοηθησω.Λοιπον σηκωνεστε απο την καρεκλα του γραφειου αφηνετε τον καφε στο πιατακι σβηνετε το τσιγαρο.Πατε στην αποθηκη αναβετε το φως και εκει στον οριζοντα υπαρχει μια στηλη απο βιβλια χοντροκομενα και σκονισμενα.Παιρνετε το ξεσκονιστηρικαι διωχνετε την σκονη.Ξαφνικα το πρωτο λεει Παιδαγωγικα , μετα το δευτερο διδακτικη. Τα πιανετε ολα και τα ακουμπατε στο γραφειο.Εντονες αναμνησεις και συγκινησεις κατακλυζουν το κορμι σας.Καποιοι δεν αντεχουν και λιποθυμανε απο την χαρα τους.Ετσι ξεκιναει το ταξιδι των χιλιων μιλιων με μερικα βηματα ως την αποθηκη... μικρε ηρωα του ευγενιου σπαθαρη, επειδη καλυτερος κριτης απο την ταξη δεν υπαρχει και ειδικα εκει που δεν τους καλοπιανεις με βαθμους, δηλαδη στην πδς, ελα να δεις τμημα με 22 ατομα και οχι σε φτωχογειτονια, και μετα κατσε και γραψε ασεποθεωριες, ειμαι επιτυχων στον ασεπ αλλα αν αυτο ειναι το κριτηριο σου, θα ειμαι τουλαχιστον ευτυχης να μην εχω εσενα συναδελφο, ουτε καν η λεξη δεν σου ταιριαζει, προφανως κουβαλας πολλα ψυχολογικα προβληματα τα οποια δυστυχως ο ασεπ δεν τα εντοπιζει και δυστυχως θα καταληξει ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ, κριμα για τα παιδια του κοσμακη....
Αν ισχύσει το 50% για τους αναπληρωτές ίσως και να φαίνονται λογικές οι δηλώσεις της Χριστοφιλοπούλου ότι όσοι εργάστηκαν το 2009-2010 αναπληρωτές θα εργαστούν και του χρόνου(οι δηλώσεις είχαν γίνει στο Εθνος εργασία της προηγούμενης Τρίτης).Τά ερωτηματικά που παραμένουν είναι από ποιους πίνακες θα ξεκινήσουν οι διορισμοί(όλα δείχνουν απο διοριστέους 2ης χρονιάς ασεπ) και αν οι περικοπές κατα 50% είναι για όλους τους κλάδους ή αν αποτελεί το μέσο όρο.