0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι, προσωπικά ΣΗΚΩΝΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ!!! Το μυαλό μου δουλεύει στις 10000 στροφές με τα αν, τα μήπως, τα ίσως και πάλι άκρη δε βγάζω!Αδυνατώ να καταλάβω τον ημικαταληπτό λόγο της , τα ήξεις αφίξεις, τα λογιστικά που τόσο φιλότιμα κάνουν οι συνάδελφοι. Εδώ και πόσους μήνες η ψυχολογία μας έχει περάσει από 40 κύματα και το μυαλό μας προσπαθεί να κατανοήσει τα ακατανόητα. Πιστεύω, όμως, ότι κάνουμε ένα λάθος, όταν προσπαθούμε να ερμηνεύσουμε τα... ασχολίαστα. Υποθέτουμε ότι έχει τη γνώση των πραγμάτων που έχουμε εμείς, ενώ σχεδόν πάντα ισχύει ότι η κεφαλή του υπουργείου δε γνωρίζει τι της γίνεται και περιμένει ενημέρωση από τους συμβούλους της. Και έχω την εξής απορία: αυτοί οι σύμβουλοι, τι στον κόρακα σύμβουλοι είναι; Δεν είναι καθηγητές; Δε γνωρίζουν την κατάσταση που επικρατεί στα σχολεία; Δε γνωρίζουν τα κενά; Τη συμβουλεύουν, δηλαδή, να υπερηφανεύευται κιόλας που θα καλύψει πχ 3 κενά φιλολόγων με ωρομίσθιους, γιατί θα της έρθει πιο φθηνά; (Μην παρεξηγηθώ, έχω κάνει και εγώ ωρομίσθια και γνωρίζω από 1ο χέρι την εκμετάλλευση) Και πώς θα λειτουργήσει το σχολείο ακόμη και σε καθημερινές δραστηριότητες πχ στο πρόγραμμα, στις εφημερίες, στα μητρώα κλπ; Έχει υπόψη της ότι οι διευθυντές των σχολείων, όταν ακούνε ότι τους έρχεται ωρομίσθιος βγάζουν... φλύκταινες; Και αυτή θέλει να στηρίξει ολόκληρο το εκπαιδευτικό σύστημα στους απλήρωτους καθηγητές των 350 ευρώ; Λυπάμαι, αλλά, ας μου συγχωρεθεί η έκφραση της συγχωρεμένης της γιαγιάς μου που θα πω... με τις πορδές δε βάφεις αυγά! Και για να ολοκληρώσω, εν ολίγοις, δεν μπορώ να καταλάβω, ούτε γιατί ούτε ποιος δαιμόνιος εγκέφαλος έχει συλλάβει αυτό το σενάριο στο οποίο πρωταγωνιστούμε εδώ και κάτι μήνες!
Άσε, ρε Αρίστο, από πίκρα σε πίκρα πάμε!
Αχχχ, δε με πιάνεις, δε με πιάνεις!
"Είναι πιο εύκολο να περάσει καμήλα από την τρύπα βελόνας, παρά Έλληνας πολιτικός να καταλάβει την Ελλάδα."ΜΕΡΕΣ, Γ΄- Γ. Σεφέρης
Παράθεση από: domenica στις Φεβρουαρίου 24, 2010, 01:03:56 am"Είναι πιο εύκολο να περάσει καμήλα από την τρύπα βελόνας, παρά Έλληνας πολιτικός να καταλάβει την Ελλάδα."ΜΕΡΕΣ, Γ΄- Γ. Σεφέρης ... τώρα που τους κατάλαβε η Ελλάδα ...., που θα βρουν καμήλες να την ... κάνουν;
Και βγαίνει και μου λέει "ποια εμπειρία,που τη βρίκαν?",έλα εδώ μωρή μια βδομάδα να σου δείξω που τη βρήκα.