0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΠΑΣΟΚ δεν θέλατε παιδάκια μου ; πάρτε τώρα το Πασοκάκι σας και ηρεμήστε. Κανένας Πασοκτζής δεν δικαιούται να μιλά. Μόκο λοιπόν. Αν θέλετε κάτι, τότε στους βουλευτές που τους ψηφίσατε και κυρίως όσοι ηλίθιοι ψήφισαν την αννούλα ; Δεν υπάρχει κανείς ; Εμα βέβαια τολμά να το πει. Θα το πάρουμε με τις κούπες.Περαστικά μας. Όλων μας. Ας ξεχάσουμε την εκπαίδευση.
Δεν καταλάβατε μου φαίνεται... Για ποιούς διορισμούς μιλάτε;;;;Το είπε ξεκάθαρα η γυναίκα! Θα υπάρξουν μειώσεις διορισμών και θα γυρίσουν όλοι οι αποσπασμένοι στα σχολεία. Λέτε να μείνουν θέσεις για νέους διορισμούς σε τέτοια περίπτωση;;; Α! Συγνώμη! Θα υπάρξουν κενά στα γραφεία, θα πάρει διοικητικούς ΔΕ και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς χειρότερα...
Η Άννα Διαμαντοπούλου είναι πολιτικός με το κόμμα του ΠΑΣΟΚ, γεννημένη στην Κοζάνη το 1959. Τελείωσε το Λύκειο στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια εισήλθε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης αποφοιτώντας από τη Σχολή Πολιτικών Μηχανικών. Υπήρξε επίτροπος της ΕΕ, με αρμοδιότητα τα θέματα απασχόλησης, την περίοδο 1999-2004. Σήμερα είναι Υπουργός Παιδείας, Δια βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων στην κυβέρνηση Γεωργίου ΠαπανδρέουΠίνακας περιεχομένων[Απόκρυψη][Επεξεργασία] ΚαριέραΗ πολιτική της καριέρα ξεκίνησε νωρίς όταν διορίστηκε Νομάρχης Καστοριάς το 1984. Υπηρέτησε ως μια από τις νεότερες Νομαρχείς στην ιστορία μέχρι το 1986 οπότε και ανέλαβε ως Γενική Γραμματέας Κατάρτισης και αργότερα Νεότητας. Μετά ανέλαβε Πρόεδρος του ΕΟΜΜΕΧ, πόστο που διατήρησε μέχρι το 1993 οπότε και ανέλαβε Γενικός Γραμματέας
Παράθεση από: fx07 στις Νοεμβρίου 13, 2009, 09:31:24 pmΔεν καταλάβατε μου φαίνεται... Για ποιούς διορισμούς μιλάτε;;;;Το είπε ξεκάθαρα η γυναίκα! Θα υπάρξουν μειώσεις διορισμών και θα γυρίσουν όλοι οι αποσπασμένοι στα σχολεία. Λέτε να μείνουν θέσεις για νέους διορισμούς σε τέτοια περίπτωση;;; Α! Συγνώμη! Θα υπάρξουν κενά στα γραφεία, θα πάρει διοικητικούς ΔΕ και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς χειρότερα...Ας πούμε ότι γίνεται αυτό που λες.Θα το δούμε (έτσι κι αλλιώς έχουν πλέον αναλάβει οι
Η πολιτική της καριέρα ξεκίνησε νωρίς όταν διορίστηκε Νομάρχης Καστοριάς το 1984