0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Dadi στις Νοεμβρίου 13, 2009, 09:36:06 pmΗ πολιτική της καριέρα ξεκίνησε νωρίς όταν διορίστηκε Νομάρχης Καστοριάς το 1984Διορίστηκε δεν εκλέχθηκε!!!
Η πολιτική της καριέρα ξεκίνησε νωρίς όταν διορίστηκε Νομάρχης Καστοριάς το 1984
Παράθεση από: Μπάμπης στις Νοεμβρίου 13, 2009, 09:19:57 pmΠΑΣΟΚ δεν θέλατε παιδάκια μου ; πάρτε τώρα το Πασοκάκι σας και ηρεμήστε. Κανένας Πασοκτζής δεν δικαιούται να μιλά. Μόκο λοιπόν. Αν θέλετε κάτι, τότε στους βουλευτές που τους ψηφίσατε και κυρίως όσοι ηλίθιοι ψήφισαν την αννούλα ; Δεν υπάρχει κανείς ; Εμα βέβαια τολμά να το πει. Θα το πάρουμε με τις κούπες.Περαστικά μας. Όλων μας. Ας ξεχάσουμε την εκπαίδευση. ΠΑΣΟΚ δεν ψήφισα αλλά θα γραφτώ στην κλαδική τώρα!!Μετά από 2 επιτυχίες σε ΑΣΕΠ και μάλιστα στον τελευταίο για 25 θέσεις μη διοριστέα, με κάλεσαν πριν από 2 εβδομάδες ωρομίσθια.Σου ακούγεται λογικό?
ΠΑΣΟΚ δεν θέλατε παιδάκια μου ; πάρτε τώρα το Πασοκάκι σας και ηρεμήστε. Κανένας Πασοκτζής δεν δικαιούται να μιλά. Μόκο λοιπόν. Αν θέλετε κάτι, τότε στους βουλευτές που τους ψηφίσατε και κυρίως όσοι ηλίθιοι ψήφισαν την αννούλα ; Δεν υπάρχει κανείς ; Εμα βέβαια τολμά να το πει. Θα το πάρουμε με τις κούπες.Περαστικά μας. Όλων μας. Ας ξεχάσουμε την εκπαίδευση.
Παράθεση από: ewatt στις Νοεμβρίου 13, 2009, 09:31:18 pmΠαράθεση από: Μπάμπης στις Νοεμβρίου 13, 2009, 09:19:57 pmΠΑΣΟΚ δεν θέλατε παιδάκια μου ; πάρτε τώρα το Πασοκάκι σας και ηρεμήστε. Κανένας Πασοκτζής δεν δικαιούται να μιλά. Μόκο λοιπόν. Αν θέλετε κάτι, τότε στους βουλευτές που τους ψηφίσατε και κυρίως όσοι ηλίθιοι ψήφισαν την αννούλα ; Δεν υπάρχει κανείς ; Εμα βέβαια τολμά να το πει. Θα το πάρουμε με τις κούπες.Περαστικά μας. Όλων μας. Ας ξεχάσουμε την εκπαίδευση. ΠΑΣΟΚ δεν ψήφισα αλλά θα γραφτώ στην κλαδική τώρα!!Μετά από 2 επιτυχίες σε ΑΣΕΠ και μάλιστα στον τελευταίο για 25 θέσεις μη διοριστέα, με κάλεσαν πριν από 2 εβδομάδες ωρομίσθια.Σου ακούγεται λογικό? Πήγαινε ωρομίσθια φέτος και να κοιμάσαι ήσυχη. Του χρόνου θα σε διορίσουν μόνιμη. Πας καλά; Έχεις ιδέα από διορισμούς ; Δεν έχεις τίποτα. Από τη νέα χρονιά δεν έχεις τίποτα. Πόσο πιο ευθέως να μιλήσει η Αννούλα ; Σε διέγραψε κιόλας. Εσύ πήγαινε να την ξαναψηφίσεις. Σε φτύνουν και νομίζεις οτι βρέχει. Περαστικά σου .Μη ξεχάσεις και την συνδρομή στην κλαδική. Να τους ενισχύσουμε τους ανθρώπους!!!