0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΗΜΕΡΙΣΙΑ Σειρά αλλαγών για τους εκπαιδευτικούς Από τη μεθεπόμενη χρονιά ο νέος τρόπος πρόσληψης. Απαραίτητο το Πιστοποιητικό Παιδαγωγικής ΚατάρτισηςΗ ηγεσία του υπουργείου Παιδείας προωθεί παράλληλα σειρά αλλαγών για τους εκπαιδευτικούς. Ειδικότερα:Από τη μεθεπόμενη σχολική χρονιά (2011-12), θα τεθεί σε εφαρμογή ο νέος τρόπος πρόσληψης των εκπαιδευτικών. Οι προσλήψεις θα γίνονται με βάση τα κενά των σχολικών μονάδων και ύστερα από επιτυχείς εξετάσεις στον ΑΣΕΠ.
Τι σας έλεγα.http://troktiko.blogspot.com/2010/03/blog-post_4829.html
Παράθεση από: PO-PA-KI στις Μαρτίου 05, 2010, 03:37:33 pmΤι σας έλεγα.http://troktiko.blogspot.com/2010/03/blog-post_4829.htmlτο 1/3 που το βρηκε? Καθεται ο Χ "αναγνωστης" και θεωρει οτι η Ελλαδα εφτασε εδω που εφτασε επειδη της κοστιζαν οι ωρομισθιοι; Ελεος!
Κι εγω αυτο σκεφτηκα, σιγουρα η Διαμαντοπουλου θα το "μετρησει" το μηνυμα αυτο, σε αντιθεση με τα 3.000 μηνυματα της διαβουλευσης!
Παράθεση από: cookie2 στις Μαρτίου 05, 2010, 04:17:22 pmΚι εγω αυτο σκεφτηκα, σιγουρα η Διαμαντοπουλου θα το "μετρησει" το μηνυμα αυτο, σε αντιθεση με τα 3.000 μηνυματα της διαβουλευσης! Μου δώσατε μια ιδέα...Πως σας φαίνεται να γράψουμε όλοι μαζί κατά περιόδους αντίστοιχα άρθρα σε troktiko κ.λ.π. περιγράφοντας τις καταστάσεις που περνάμε ή για παράδειγμα ότι τα τμήματα φέτος θα είναι 30άρια;Αν κάποιος γνωρίζει τον τρόπο που ανεβάζουν τα άρθρα ας μας πει...
Παράθεση από: dmath στις Μαρτίου 05, 2010, 04:25:50 pmΠαράθεση από: cookie2 στις Μαρτίου 05, 2010, 04:17:22 pmΚι εγω αυτο σκεφτηκα, σιγουρα η Διαμαντοπουλου θα το "μετρησει" το μηνυμα αυτο, σε αντιθεση με τα 3.000 μηνυματα της διαβουλευσης! Μου δώσατε μια ιδέα...Πως σας φαίνεται να γράψουμε όλοι μαζί κατά περιόδους αντίστοιχα άρθρα σε troktiko κ.λ.π. περιγράφοντας τις καταστάσεις που περνάμε ή για παράδειγμα ότι τα τμήματα φέτος θα είναι 30άρια;Αν κάποιος γνωρίζει τον τρόπο που ανεβάζουν τα άρθρα ας μας πει...Στέλνεις το μήνυμά σου στο email: troktikos@gmail.com και ΑΝ σου το εγκρίνουν σ' το ανεβάζουν ύστερα από ώρες-μέρες. Αν είναι και λίγο "πιασάρικος" ο τρόπος γραφής αλλά και το θέμα σου το πιο πιθανό είναι πως θα σ' το ανεβάσουν...
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις όλων. Ουφ....ηρέμησα κάπως. Δεν με νοιάζει αν δεν γίνει φέτος, απλά να γίνει κάποια στιγμή και να καταφέρω να δώσω.Maritina παρόμοια περίπτωση ε?