0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: maritina στις Μαρτίου 05, 2010, 01:37:10 pmΕγω και στους δρομους θα βγω και μπροστα της θα με δει...το θεμα ειναι ομως να μην περνανε τα χρονια αναμενοντας μηπως δουν οτι εκαναν βλακεια .Εμεις δεν εχουμε πλεον και τα ηλικιακα περιθωρια.Πλεον λογω ηλικιας δεν μπορω να δωσω σε διαγωνισμους αφου θετουν ως οριο το30ό ετος .Να σας κάνω μια ερώτηση? Υπάρχει όριο ηλικίας στον ΑΣΕΠ? Θα δώσω φέτος πρώτη χρονιά και είμαι 31. Μπορώ να δώσω ή όχι?
Εγω και στους δρομους θα βγω και μπροστα της θα με δει...το θεμα ειναι ομως να μην περνανε τα χρονια αναμενοντας μηπως δουν οτι εκαναν βλακεια .Εμεις δεν εχουμε πλεον και τα ηλικιακα περιθωρια.Πλεον λογω ηλικιας δεν μπορω να δωσω σε διαγωνισμους αφου θετουν ως οριο το30ό ετος .
κιας μην ξεχνάμε ότι τον Νοέμβρη 2010 θαχουμε εκλογές για την αυτοδιοίκηση.γι'αυτό βγιάζονται τώρα ότι προλάβουν....θα προλάβουν όμως;;;ή η Δ. θα πάει για δήμαρχος;;;; οπότε το σκηνικό αλλάζει.
Παράθεση από: Φοίβη στις Μαρτίου 05, 2010, 02:03:00 pmΠαράθεση από: maritina στις Μαρτίου 05, 2010, 01:37:10 pmΕγω και στους δρομους θα βγω και μπροστα της θα με δει...το θεμα ειναι ομως να μην περνανε τα χρονια αναμενοντας μηπως δουν οτι εκαναν βλακεια .Εμεις δεν εχουμε πλεον και τα ηλικιακα περιθωρια.Πλεον λογω ηλικιας δεν μπορω να δωσω σε διαγωνισμους αφου θετουν ως οριο το30ό ετος .Να σας κάνω μια ερώτηση? Υπάρχει όριο ηλικίας στον ΑΣΕΠ? Θα δώσω φέτος πρώτη χρονιά και είμαι 31. Μπορώ να δώσω ή όχι?Στην ίδια ηλικία είμαι κι εγώ και δίνω πρώτη φορά. Δεν υπάρχει όριο ηλικίας, τουλάχιστον για τον ΑΣΕΠ των εκπαιδευτικών.
Παράθεση από: comba στις Μαρτίου 05, 2010, 01:34:40 pmκιας μην ξεχνάμε ότι τον Νοέμβρη 2010 θαχουμε εκλογές για την αυτοδιοίκηση.γι'αυτό βγιάζονται τώρα ότι προλάβουν....θα προλάβουν όμως;;;ή η Δ. θα πάει για δήμαρχος;;;; οπότε το σκηνικό αλλάζει.Δεν είναι θέμα προσώπου, πάρτε το χαμπάρι. Είναι θέμα συνολικής πολιτικής. Απλώς αυτή η κάργια είναι και προκλητική με τις δηλώσεις της!
Γι' αυτό απεργούμε..Γιατί είναι το μόνο που μας έμεινε..Συνάδελφοι μην καλύπτεστε πίσω από απόψεις του τύπου απεργίες "κουτσουλιές" που διάβασα κάπου αλλού..Είμαι κι εγώ υπέρ πιο δραστικών αντιδράσεων αλλά αυτή τη στιγμή αυτή η απεργία είναι το πρώτο βήμα για να δείξουμε την οργή μας. Του χρόνου εμείς οι αναπληρωτές δεν ξέρουμε καν αν θα έχουμε δουλειά..Η κοινωνία βράζει κι εμείς θα μπούμε στις τάξεις με τη δικαιολογία ότι μία 24ωρη δε σημαίνει τίποτα;Όποιου η συνείδηση το επιτρέπει ας το κάνει..Η δική μου μου λέει ότι πρέπει να βγούμε στους δρόμους!!!Κι αυτό δεν είναι επαναστατική γυμναστική... είναι η τελευταία προσπάθεια διάσωσης της αξιοπρέπειάς μας!!!!!!
Παράθεση από: stave στις Μαρτίου 05, 2010, 08:12:36 amΓι' αυτό απεργούμε..Γιατί είναι το μόνο που μας έμεινε..Συνάδελφοι μην καλύπτεστε πίσω από απόψεις του τύπου απεργίες "κουτσουλιές" που διάβασα κάπου αλλού..Είμαι κι εγώ υπέρ πιο δραστικών αντιδράσεων αλλά αυτή τη στιγμή αυτή η απεργία είναι το πρώτο βήμα για να δείξουμε την οργή μας. Του χρόνου εμείς οι αναπληρωτές δεν ξέρουμε καν αν θα έχουμε δουλειά..Η κοινωνία βράζει κι εμείς θα μπούμε στις τάξεις με τη δικαιολογία ότι μία 24ωρη δε σημαίνει τίποτα;Όποιου η συνείδηση το επιτρέπει ας το κάνει..Η δική μου μου λέει ότι πρέπει να βγούμε στους δρόμους!!!Κι αυτό δεν είναι επαναστατική γυμναστική... είναι η τελευταία προσπάθεια διάσωσης της αξιοπρέπειάς μας!!!!!!...νερο στο μυλο τους, δυστυχως...ηταν και παρασκευη, τριημερο....η κοινωνια βραζει και θελει να ξεσπασει, τι να νιωσει με τις 3ωρες πορειες...μετωπικη συγκρουση, συνολικη παντου, αρνηση...σαμποταζ στις πανελλαδικες - ισως η κορυφαια αποδειξη αξιοπρεπειας μας πια...
Παράθεση από: kozzi1 στις Μαρτίου 05, 2010, 03:08:19 pmΠαράθεση από: stave στις Μαρτίου 05, 2010, 08:12:36 amΓι' αυτό απεργούμε..Γιατί είναι το μόνο που μας έμεινε..Συνάδελφοι μην καλύπτεστε πίσω από απόψεις του τύπου απεργίες "κουτσουλιές" που διάβασα κάπου αλλού..Είμαι κι εγώ υπέρ πιο δραστικών αντιδράσεων αλλά αυτή τη στιγμή αυτή η απεργία είναι το πρώτο βήμα για να δείξουμε την οργή μας. Του χρόνου εμείς οι αναπληρωτές δεν ξέρουμε καν αν θα έχουμε δουλειά..Η κοινωνία βράζει κι εμείς θα μπούμε στις τάξεις με τη δικαιολογία ότι μία 24ωρη δε σημαίνει τίποτα;Όποιου η συνείδηση το επιτρέπει ας το κάνει..Η δική μου μου λέει ότι πρέπει να βγούμε στους δρόμους!!!Κι αυτό δεν είναι επαναστατική γυμναστική... είναι η τελευταία προσπάθεια διάσωσης της αξιοπρέπειάς μας!!!!!!...νερο στο μυλο τους, δυστυχως...ηταν και παρασκευη, τριημερο....η κοινωνια βραζει και θελει να ξεσπασει, τι να νιωσει με τις 3ωρες πορειες...μετωπικη συγκρουση, συνολικη παντου, αρνηση...σαμποταζ στις πανελλαδικες - ισως η κορυφαια αποδειξη αξιοπρεπειας μας πια...... η αντίδραση έχει πολλά "πρόσωπα" ..., πρέπει, πια, να "εμφανιστούν" όλα ...΄Άλλωστε, το τίμημα της αντίδρασης μοιάζει τόσο ελάχιστο εμπρός σε ό,τι πληρώνουμε ειδικά οι - αδίκως ακόμη - αδιόριστοι!