0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτός ο GAP έχει τελικά gap (χάσμα) στο κέντρο λόγου του εγκεφάλου του και στο κέντρο λήψεως αποφάσεων αυτού. Με αμερικάνικα κόλπα αυτός ο (κουταβίδης) θέλει να παρουσιάσει τον υδραυλικό του Μακ Κέιν (αντιπάλου του Ομπάμα προεκλογικά) με τον τάχα μου Έλληνα μισθωτό που του λέει να σου δώσω το μισθό μου. Αμερικάνικα επικοινωνιακά κόλπα που τον συμβουλεύουν οι δικοί του.Ρε Αμερικανόπαιδο σήκω φύγε το συντομότερο γιατί δεν θα έχεις καλό τέλος στην κατά 25 % πατρίδα σου. Ε;;; Ο αδελφός σου ο Νίκος είπε κάτι χειρότερο...Είμαστε μετανάστες σε αυτή την χώρα.Φύγετε το γρηγορότερο για το καλό που σας θέλω. Δεν θέλω να δει ΑΠΟ ΕΚΕΊ ΨΗΛΑ τι θα πάθετε ο για εμένα μεγάλος ηγέτης ΑΝΔΡΕΑΣ.Πάρτε και την μητέρα σας μαζί ,ναι την κυρία που δεν έφτιαξε ούτε αυγό τηγανιτό στο πατέρα σας . Λόγια του αείμνηστου τότε...Φύγετε το συντομότερο μην πικράνετε άλλο αυτόν τον άνθρωπο εκεί ψηλά που είναι. Αρκετά το έχετε κάνει. Υπάρχει το Σύνταγμα της Ελλάδας που το έκανες ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΥΡΈΛΙ ΚΑΘΕ ΗΜΈΡΑ ΚΑΙ υπάρχει και η πλατεία Συντάγματος όπου θα λογοδοτήσετε σύντομα από τον Ελληνικό Λαό.ΕΙΠΕΣ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΕΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ. ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΟΛΚΗΣ.ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ…Ένας φανατικός οπαδός του ΑΝΔΡΕΑ και ΠΑΣΟΚΟΣ της προ ΙΜΙΑΣ εποχής.(1977-1996)
Με κάθε καλή διάθεση.. αλλά επειδή είχαμε (και συνεχίζουμε να έχουμε) στο παρελθόν "φανατικούς" κομμάτων, όπως δηλώνουν κάποιοι εδώ, φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Ο φανατισμός ποτέ δεν οδηγεί σε κάτι καλό, αλλιώς θα τους είχαμε πάρει με τις πέτρες δεκαετίες τώρα. Ουτοπία, ξέρω [/quoteσυμφωνω φανατισμος = υποκειμενικοτητα = οπισθοδρωμηση
Παράθεση από: doukissa στις Μαρτίου 07, 2010, 10:59:33 amΑυτός ο GAP έχει τελικά gap (χάσμα) στο κέντρο λόγου του εγκεφάλου του και στο κέντρο λήψεως αποφάσεων αυτού. Με αμερικάνικα κόλπα αυτός ο (κουταβίδης) θέλει να παρουσιάσει τον υδραυλικό του Μακ Κέιν (αντιπάλου του Ομπάμα προεκλογικά) με τον τάχα μου Έλληνα μισθωτό που του λέει να σου δώσω το μισθό μου. Αμερικάνικα επικοινωνιακά κόλπα που τον συμβουλεύουν οι δικοί του.Ρε Αμερικανόπαιδο σήκω φύγε το συντομότερο γιατί δεν θα έχεις καλό τέλος στην κατά 25 % πατρίδα σου. Ε;;; Ο αδελφός σου ο Νίκος είπε κάτι χειρότερο...Είμαστε μετανάστες σε αυτή την χώρα.Φύγετε το γρηγορότερο για το καλό που σας θέλω. Δεν θέλω να δει ΑΠΟ ΕΚΕΊ ΨΗΛΑ τι θα πάθετε ο για εμένα μεγάλος ηγέτης ΑΝΔΡΕΑΣ.Πάρτε και την μητέρα σας μαζί ,ναι την κυρία που δεν έφτιαξε ούτε αυγό τηγανιτό στο πατέρα σας . Λόγια του αείμνηστου τότε...Φύγετε το συντομότερο μην πικράνετε άλλο αυτόν τον άνθρωπο εκεί ψηλά που είναι. Αρκετά το έχετε κάνει. Υπάρχει το Σύνταγμα της Ελλάδας που το έκανες ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΥΡΈΛΙ ΚΑΘΕ ΗΜΈΡΑ ΚΑΙ υπάρχει και η πλατεία Συντάγματος όπου θα λογοδοτήσετε σύντομα από τον Ελληνικό Λαό.ΕΙΠΕΣ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΕΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ. ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΟΛΚΗΣ.ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ…Ένας φανατικός οπαδός του ΑΝΔΡΕΑ και ΠΑΣΟΚΟΣ της προ ΙΜΙΑΣ εποχής.(1977-1996) μολονοτι μεχρι σημερα πιστευα οτι εισαι εγκαθετος της ρηγιλλης, με αυτο το κειμενο εξιλεωθηκες στα ματια μου... συμφωνουμε απολυτα φιλε μου. sorry που σε παρεξηγησα. ενας πρωην πασοκος.....
1. Πετυχαίνεις στον ΑΣΕΠ παίρνεις μόρια πχ 6 πάνω απο τη βάση τα προσθέτεις στην προϋπηρεσία αν υπάρχει, βάζουμε και μεταπτυχιακά, διδακτορικά, λογικά και βαθμό πτυχίου και έτοιμος ο βαθμός σου για τον εννιαίο πίνακα...2. Απο αυτόν τον πίνακα που θα είναι ένας θα προσλαμβάνονται κάποιοι ως μόνιμοι , κάποιοι ως αναπληρωτές και κάποιοι ως ωρομίσθιοι...Παράδειγμα: οι 200 πρώτοι διορίζονται. οι υπόλοιποι 400 πάνε αναπληρωτές , και 800 ωρομίσθιοι...Μόλις τελειώσει το έτος προσθέτουν τα καινουργια μόρια προϋπηρεσίας τους και ανεβαίνουν θέσεις..οπότε κάποιοι γίνονται διοιρστέοι...Αυτό τι σημαίνει ? Με λίγα λόγια ο ΑΣΕΠ απο εδώ και πέρα δε θα εξασφαλίζει διορισμό όπως ήταν τώρα. Απλά θα δίνει μπόνους και ελπίδες διορισμού. Γι αυτό και ο Κάτσικας είχε πει παλιότερα ότι όσοι θέλουν μόνο ΑΣΕΠ θα την πατήσουν...γιατί ένας νέος εκπαιδευτικός με 0 προϋπηρεσία θα πρέπει να γράψει πολύ καλά για να καταφέρει να διαγωνιστεί τους έχοντες προϋπηρεσία...Η ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΙ
Παράθεση από: arist2 στις Μαρτίου 07, 2010, 10:13:47 am* Επιτυχόντες ναι, διοριστέοι όχι. Γιατί;- Θα το καταργήσουμε. Είναι άδικο αυτό που ισχύει σήμερα. Οταν περάσει κάποιος το ΑΣΕΠ πρέπει να κατοχυρώνει για ένα εύλογο διάστημα δικαίωμα διορισμού. Πρέπει βέβαια με κάποιον τρόπο να μένει ενεργός στην εκπαίδευση, είτε ως ωρομίσθιος, είτε στην ιδιωτική, είτε στη δημόσια εκπαίδευση.* Πώς θα γίνει αυτό;- Θα αλλάξουμε τη συγκρότηση των πινάκων μόλις παρέλθει το σύντομο μεταβατικό διάστημα που θα θεσμοθετήσουμε. Οι πίνακες θα είναι ενιαίοι, δεν θα υπάρχει 60-40 κι από αυτούς θα διορίζονται όλοι κατά σειρά.* Μήπως φτιάξουμε έτσι μια άλλου είδους επετηρίδα;- Οχι. Θα βάλουμε ένα όριο, 5 ή 10 χρόνια, και στο διάστημα αυτό θα πρέπει ο εκπαιδευτικός να έχει εργαστεί σε σχολείο και βεβαίως όλη η προϋπηρεσία του, ακόμη και η μία ώρα, θα προσμετρείται.ΠΑΙΔΙΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΙ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΠΑΛΙΑ...ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2 Ε
* Επιτυχόντες ναι, διοριστέοι όχι. Γιατί;- Θα το καταργήσουμε. Είναι άδικο αυτό που ισχύει σήμερα. Οταν περάσει κάποιος το ΑΣΕΠ πρέπει να κατοχυρώνει για ένα εύλογο διάστημα δικαίωμα διορισμού. Πρέπει βέβαια με κάποιον τρόπο να μένει ενεργός στην εκπαίδευση, είτε ως ωρομίσθιος, είτε στην ιδιωτική, είτε στη δημόσια εκπαίδευση.* Πώς θα γίνει αυτό;- Θα αλλάξουμε τη συγκρότηση των πινάκων μόλις παρέλθει το σύντομο μεταβατικό διάστημα που θα θεσμοθετήσουμε. Οι πίνακες θα είναι ενιαίοι, δεν θα υπάρχει 60-40 κι από αυτούς θα διορίζονται όλοι κατά σειρά.* Μήπως φτιάξουμε έτσι μια άλλου είδους επετηρίδα;- Οχι. Θα βάλουμε ένα όριο, 5 ή 10 χρόνια, και στο διάστημα αυτό θα πρέπει ο εκπαιδευτικός να έχει εργαστεί σε σχολείο και βεβαίως όλη η προϋπηρεσία του, ακόμη και η μία ώρα, θα προσμετρείται.ΠΑΙΔΙΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΙ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΠΑΛΙΑ...ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2 Ε
χμ.....δεν ακούγεται και πολύ κακό,αν μετράει όπως τώρα η προυπηρεσία.....Όχι τίποτε άλλο,αλλά για να μη μας τη βγαίνουν με κόκκινο οι "επιτυχόντες" που μόλις πέρασαν τη βάση.