0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: rorygr στις Μαρτίου 19, 2010, 11:54:48 pmΠαράθεση από: maritina στις Μαρτίου 19, 2010, 11:41:49 pm]Μπορεις να πας εξωτερικο αυτη τη στιγμη εχοντας ψηλα το κεφαλι?Εγω ξερω απο την αδερφη μου (μεταναστρια εκδιωχθεισα απο τη δουλεια της και τη χωρα της γιατι καποιοι θεωρησαν οτι ανηκει στον Χ πολιτικο χωρο......λες και ειμαστε στην επταετια)οτι μας βριζουν οπου κιαν κατσει ,οπου κι αν βρεθει....η αδερφη μου ειναι Γερμανια,ο κολλητος μου Αγγλια...τα ιδια κι εκει....μας εκαναν να ντρεπομαστε.Ποιους εμας...τον πιο περηφανο λαο!σιγα μην ντραπω τους Γερμανους που αιματοκυλησαν δυο φορες τον κοσμο...και μας χρωστανε δις ευρω αποζημιωσεις...Εγώ είμαι περίεργη,πριν τον Πάγκαλο που μίλησε για αυτά ήξερε κανένας για τις πολεμικές αποζημιώσεις κλπ κλπ που έχουν βγει στη φόρα τελευταία; Προσωπικά συμφωνώ με τη Μαριτίνα, γίνεται τέτοια πλύση εγκεφάλου έξω για μας που μας κατηγορούν ότι εξαιτίας μας θα βουλιάξει η Ευρώπη και το κ..λονομισμά τους. Ωστόσο υπάρχουν και οι εξαιρέσεις που αναφέρει η Αναστασία, η ανθρωπιά ευτυχώς δεν χάθηκε τελείως από τον απλό κόσμο.
Παράθεση από: maritina στις Μαρτίου 19, 2010, 11:41:49 pm]Μπορεις να πας εξωτερικο αυτη τη στιγμη εχοντας ψηλα το κεφαλι?Εγω ξερω απο την αδερφη μου (μεταναστρια εκδιωχθεισα απο τη δουλεια της και τη χωρα της γιατι καποιοι θεωρησαν οτι ανηκει στον Χ πολιτικο χωρο......λες και ειμαστε στην επταετια)οτι μας βριζουν οπου κιαν κατσει ,οπου κι αν βρεθει....η αδερφη μου ειναι Γερμανια,ο κολλητος μου Αγγλια...τα ιδια κι εκει....μας εκαναν να ντρεπομαστε.Ποιους εμας...τον πιο περηφανο λαο!σιγα μην ντραπω τους Γερμανους που αιματοκυλησαν δυο φορες τον κοσμο...και μας χρωστανε δις ευρω αποζημιωσεις...
]Μπορεις να πας εξωτερικο αυτη τη στιγμη εχοντας ψηλα το κεφαλι?Εγω ξερω απο την αδερφη μου (μεταναστρια εκδιωχθεισα απο τη δουλεια της και τη χωρα της γιατι καποιοι θεωρησαν οτι ανηκει στον Χ πολιτικο χωρο......λες και ειμαστε στην επταετια)οτι μας βριζουν οπου κιαν κατσει ,οπου κι αν βρεθει....η αδερφη μου ειναι Γερμανια,ο κολλητος μου Αγγλια...τα ιδια κι εκει....μας εκαναν να ντρεπομαστε.Ποιους εμας...τον πιο περηφανο λαο!
Εγώ είμαι περίεργη,πριν τον Πάγκαλο που μίλησε για αυτά ήξερε κανένας για τις πολεμικές αποζημιώσεις κλπ κλπ που έχουν βγει στη φόρα τελευταία; Huh Huh HuhΠροσωπικά συμφωνώ με τη Μαριτίνα, γίνεται τέτοια πλύση εγκεφάλου έξω για μας που μας κατηγορούν ότι εξαιτίας μας θα βουλιάξει η Ευρώπη και το κ..λονομισμά τους. Ωστόσο υπάρχουν και οι εξαιρέσεις που αναφέρει η Αναστασία, η ανθρωπιά ευτυχώς δεν χάθηκε τελείως από τον απλό κόσμο. Smiley
o ρουφογκολιδης θα τα μαζεψει μια και καλη την κυριακη...
Παράθεση από: rorygr στις Μαρτίου 19, 2010, 11:18:04 pmo ρουφογκολιδης θα τα μαζεψει μια και καλη την κυριακη...Aπό δηλώσεις και παχιά λόγια χορταίνουμε 13 χρόνια τωρα... Από γκολάκια όμως χορταίνουν οι ..αντίπαλοι του ..ρουφογκολίδη!!!
Ναι αλλά οι πολιτικοί ψάχνουν στήριγμα στο λαό για να δικαιολογήσουν τις "αναγκαίες" αποφάσεις τους και έτσι γίνεται η πλύση εγκεφάλου και η χειραγώγηση. Όπως εμείς σε πολλές περιπτώσεις βρίζουμε τους Γερμανούς,έτσι κι εκείνοι εμάς.Σε ποιά χώρα να πάμε να ζήσουμε ρε γαμ..το ; Εγώ σκέφτομαι να πάω στην Αυστραλία,μακρυά από όλους και όλα! Μη μου πείτε ότι γίνονται κι εκεί τα ίδια και χάσω την τελευταία μου ελπίδα,θα πηδηχτώ απ'το παράθυρο!!!
θα πηδηχτώ απ'το παράθυρο!!!
θα πηδηχτώ απ'το παράθυρο!!! Grin Grin
η μπορντω π.χ ; Grinτο παληκαρι δεν μπορει πια..ωρες ωρες δινει την εντυπωση οτι υποφερει απο ρευματισμους στις εξοδους...ενας λογος που φετος ο ολυμπιακος εχει μεινει πισω ειναι και αυτος..ποσα γκολ εχει ''πνιξει'' ;;
Ο Γιώργος Λεβέντης το είπε στο X-factor με τα τραγούδια! Θα ανοίξω το Google Earth να δω τι παίζει στην Παταγονία,το Mega δε με καλύπτει!χιχι!! Αλλά χίλιες φορές Μελβούρνη με τους πατριώτες, όπως στο "Είσαι το ταίρι μου" χιχιχιχιχι!!!
Τα δυο φάουλ (στο γκολ και στο δοκάρι) και να του είχαν πει ότι εκεί θα κατέληγε η μπάλα, δεν πιάνονταν!Απορώ με τις βλακείες που λένε οι (αποτυχημένοι ποδοσφαιριστές) τηλεσχολιαστες...
Μήπως ξέφυγε λίγο η συζήτηση από το θέμα ή είναι η ιδέα μου ;;;
Παράθεσηθα πηδηχτώ απ'το παράθυρο!!! Grin GrinΜε ..Αυστραλό;;; Παράθεσηη μπορντω π.χ ; Grinτο παληκαρι δεν μπορει πια..ωρες ωρες δινει την εντυπωση οτι υποφερει απο ρευματισμους στις εξοδους...ενας λογος που φετος ο ολυμπιακος εχει μεινει πισω ειναι και αυτος..ποσα γκολ εχει ''πνιξει'' ;;Εισαι λάθος... Τις γκελες του τις έκανε μεν, αλλά το δευτερο μισο (μετα τις γιορτές).. Στο πρωτο ηταν άπιαστος.. (Θυμίσου τον αγωνα με Αρσεναλ)..Με τη Μπορντω δε, έβγαλε 4-5 σίγουρα που δε θα του λεγε κανεις τιποτα αν τα τρωγε.. Οι βαθμολογικές απώλειες δεν οφειλονται εκει, αλλά αλλού..
Ψυχραιμία. Οι Γερμανοί δουλεύουν ( και μας δουλεύουν) όπως όλοι μας. Το να λέμε ότι ο Πάγκαλος σκέφτηκε το τάδε.., είναι σα να λέμε ότι ο ήλιος θα ανατείλει από την ανατολή. Ο άνθρωπος είναι πολύ έξυπνος αλλά είναι και πρακτικός. Σκεφτείται τι είπε κατά καιρούς : α) αυτοί ξυρίζονται το βράδυ (για τους καθηγητές ) β) είναι πάμπλουτοι (για τους αγρότες), αυτά όταν ήταν σε κινητοποιήσεις. Το τελευταίο : εγώ όπως και οι περισσότεροι υπουργοί δεν είμαστε σε καλή οικονομική κατάσταση. Ο καημένος αναγκάζεται να είναι υπουργός για να τα βγάζει πέρα. Μάλιστα τώρα τελευταία από υπουργός υποβιβάστηκε σε αντιπρόεδρο του γιωργάκη.