0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
κάτι άκουσα απόψε(σε πηγαδάκι) για επίσπευση του επόμενου διαγωνισμού ΑΣΕΠ για Μάρτιο Απριλιο του 2010……….ακούσατε κάτι εσείς;;..................η είναι μπαρούφα;;
Παράθεση από: papagalia στις Νοεμβρίου 12, 2009, 09:18:18 pmΑ, και να ρθει κάποιος και να σου πει (ως δόκιμη) ότι τελικα δεν κάνεις για εκπαιδευτικος, απολύεσαι. Τι γίνεται τότε. Αλλαγή καρριέρας; Τι θα κάνεις; (Σαλέεεπ στην Ερμού;)Αν λειτουργήσει σωστά το σύστημα αξιολόγησης (που δεν ανακοίνωσαν καν ακόμα), τότε για να.. πάρεις δρόμο στα 2 χρόνια πρέπει να μην πατάς στο σχολείο ή δεν ξέρω κι εγώ τι. Απλά θα είναι πιο αυστηροί οι έλεγχοι (στην αρχή.. και μετά κλασικά κι ελληνικά!)
Α, και να ρθει κάποιος και να σου πει (ως δόκιμη) ότι τελικα δεν κάνεις για εκπαιδευτικος, απολύεσαι. Τι γίνεται τότε. Αλλαγή καρριέρας; Τι θα κάνεις; (Σαλέεεπ στην Ερμού;)
Παράθεση από: paraxenos στις Νοεμβρίου 12, 2009, 09:20:36 pm κάτι άκουσα απόψε(σε πηγαδάκι) για επίσπευση του επόμενου διαγωνισμού ΑΣΕΠ για Μάρτιο Απριλιο του 2010……….ακούσατε κάτι εσείς;;..................η είναι μπαρούφα;;που την ακουσες αυτη την αρβυλάρα;
papagalia μια απο τα ιδια.Αν συμβει κατι τετοιο θα ειναι κριμα για τα χρονια που διαβασαμε για ασεπ, για τα χρονια που ξεσπιτωθηκαμε και για τον αγωνα που καναμε εναντια σε τοσα λαμογια κ ξαφνικα ερχεται η διαμαντοπουλου κ σημερα δεν εκανε ουτε ενα ξεχωριστο σχολιο για τον πινακα με το 24 μηνο, μας εβαλε ολους για ακομη μια φορα στο ιδιο τσουβαλι.
μα και τωρα σαν προυπηρεσια φαινοταν.ενα μηνα αναπληρωτης=1 μοριο.τι αλλαζει ακριβωσ;;;;;;;
Παράθεση από: Landau στις Νοεμβρίου 12, 2009, 09:22:31 pmΠαράθεση από: papagalia στις Νοεμβρίου 12, 2009, 09:18:18 pmΑ, και να ρθει κάποιος και να σου πει (ως δόκιμη) ότι τελικα δεν κάνεις για εκπαιδευτικος, απολύεσαι. Τι γίνεται τότε. Αλλαγή καρριέρας; Τι θα κάνεις; (Σαλέεεπ στην Ερμού;)Αν λειτουργήσει σωστά το σύστημα αξιολόγησης (που δεν ανακοίνωσαν καν ακόμα), τότε για να.. πάρεις δρόμο στα 2 χρόνια πρέπει να μην πατάς στο σχολείο ή δεν ξέρω κι εγώ τι. Απλά θα είναι πιο αυστηροί οι έλεγχοι (στην αρχή.. και μετά κλασικά κι ελληνικά!)που τα ειδαν αλλου αυτα οι εξυπνοβλακες και θελουν να τα εφαρμοσουν στην εκπαιδευση???σε ολα τα επαγγελματα στην αρχη εισαι δοκιμος και ποτε δεν απολυεται κανενας. που θα τον στειλεις τον αλλο? τι θα κανει η οικογενεια του, η καριερα του?αλλα φταιει το 10% που βγηκαν στις εκλογες και η ανυπαρκτη αντιπολιτευση... τωρα θα κανουν ο,τι θελουν και ολοι μουγκα
Παράθεση από: ggg στις Νοεμβρίου 12, 2009, 09:22:38 pmΠαράθεση από: paraxenos στις Νοεμβρίου 12, 2009, 09:20:36 pm κάτι άκουσα απόψε(σε πηγαδάκι) για επίσπευση του επόμενου διαγωνισμού ΑΣΕΠ για Μάρτιο Απριλιο του 2010……….ακούσατε κάτι εσείς;;..................η είναι μπαρούφα;;που την ακουσες αυτη την αρβυλάρα;σε πηγαδακι δασκαλων...τι να πω...δε ξερω......μου φανηκε τρελο...