0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
θα μπορουσες αν πριν απο μια εβδομαδα ειχες χασει εναν φιλο και συναδελφο ουτε καν 30 χρονων.... ολα θα σε εκαναν να τα βλεπεις πιο απλα απο ο,τι νομιζες..
που να βρείς άδικο, και που δίκιο έτσι όπως γίναν τα πράγματα!! μας έχουν καταντήσει τρελλούς! αυτή είναι η Ελλάδα του σήμερα, κοιμάσαι και δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει την άλλη μέρα. ειλικρινά δεν ξέρω αν έχω άλλο κουράγιο.. αυτό που σκέφτομαι απόψε είναι, με τι καρδιά θα σηκωθώ δευτέρα πρωί να οδηγήσω 160 χλμ. από το σπίτι μου, να πάω στο δυσπρόσιτο που υπηρετώ, να πληρώσω εκεί το ενοίκιο του μήνα, να μείνω τρείς νύχτες μακριά από το σπίτι μου και την οικογένειά μου, να πληρώσω το έξτρα πετρέλαιο (κι όμως, ακόμα κι αυτό σκέφτομαι!) , την βενζίνη που θα κάψω, κι όλα αυτά για 350 ευρώ/μήνα, που θα τα πάρω στο τέλος του Ιουλίου 2010... παράλογο??? δεν απαντάει... άρα λογικό? (που έλεγε κι ο Λαζόπουλος στους Μήτσους)
Ειδική Αγωγή2009-2010 0ι προσλήψεις αναπληρωτών με το υπάρχον σύστημα. 2010 Θα γίνει οπρώτος ΑΣΕΠ ειδικης Αγωγής2010 -2011 θα προσληφθούν οι πρώτοι μόνιμοι σε κενες οργανικές θέσεις
Παράθεση από: draminos στις Νοεμβρίου 12, 2009, 11:28:04 pmΕιδική Αγωγή2009-2010 0ι προσλήψεις αναπληρωτών με το υπάρχον σύστημα. 2010 Θα γίνει οπρώτος ΑΣΕΠ ειδικης Αγωγής2010 -2011 θα προσληφθούν οι πρώτοι μόνιμοι σε κενες οργανικές θέσεις 2009-2010 λέει ο φίλος όπως έχουν οι διορισμοί.....ήδη είμαστε στο 2009-2010 και ξέρουμε τι ισχύει φέτος....το θέμα είναι τι θα ισχύσει 2010-2011...ΑΣΕΠ δε μεσολαβεί άρα πως θα πάρει αναπληρωτές...οι πίνακες πρέπει επομένω να διατηρηηθούν για άλλη μια χρονιά........και απο το 2011-2012 οι διορισμοί να γίνονται μόνο απο τους επιτυχόντες του ΑΣΕΠ.....εγώ έτσι κατάλαβα και το θεωρώ λογικό.....
όλοι οι πολιτικοί να δίνουν ΑΣΕΠ Ναι ΜΑ ΌΛΟΙ. Ακόμα και αυτοί που είναι ''βολεμενοι'' στα γραφεια του ΑΣΕΠ.
Εγώ λέω παιδιά ότι είμαστε τα νέα θύματα μετά τους stage να ενωθούμε μαζί τους και να κάνουμε πορείες διαμαρτυρίας δεν πάει άλλο....είμαστε χιλιάδες...
Αν και εγώ ανησυχώ, γιατί και εγώ φέτος είμαι για πρώτη φορά αναπληρωτής έχω να κάνω τις εξής παρατηρήσεις οι οποίες δεν στηρίζονται σε υποθέσεις που μπορεί να κάνει κανείς: 1.Είπε όλοι ΑΣΕΠ, που αυτό είναι θετικό - άρα μετά το μεταβατικό στάδιο 30 μηνο και 40% και ΟΑΕΔιτες τέλος. Ειδικά για όσους δεν έχουν δώσει ΑΣΕΠ ενδεχομένως να πρέπει να δώσουν για να μπουν στο μεταβατικό στάδιο.2. Δεν μίλησε πουθενά για μη προσμέτρηση της προυπηρεσίας αλλά για σύνδεση της με ΑΣΕΠ, κάτι που ισχύει ήδη, άρα από πουθενά δεν συνάγω για κατάργηση του 24μηνου, αλλά ενδεχομένως για αναμόρφωση του (διαφορετικά ίσως να μετράει η προϋπηρεσία και τα μόρια από ΑΣΕΠ)3. Μίλησε για μεταβατικό στάδιο και μη τροφοδότηση των σημερινών πινάκων με καινούργιους ανθρώπους, που σημαίνει ότι δεν καταργούνται αυτοί μέχρι τουλάχιστον να ολοκληρωθεί το μεταβατικό στάδιο. Πόσο θα είναι αυτό και ποιους θα πιάσει ότι και να πει κανεις θα είναι υπόθεση.Η γνώμη μου είναι δεν χρειάζεται πανικός, αλλά ετοιμότητα ώστε μόλις ανακοινωθούν συγκεκριμένες προθέσεις και εάν δεν είναι προς την σωστή κατεύθυνση να κινητοποιηθούμε μαζικά.
Νομίζω ότι ανακοίνωθηκαν όλα έτσι θολά, ώστε να μετρηθούν αντιδράσεις κλπ. (όπως με την ΠΔΣ που την μία ημέρα καταργήθηκε και την άλλη όχι)...Πάντως είναι άσχημο κάθε κυβέρνηση να κάνει τα δικά της και να άλλαζουν όλα κάθε λίγο και λιγάκι.Αν μετά από καποια χρόνια αλλάξει υπουργός θα υπάρχουν πάλι αλλαγές και μάλιστα ξαφνικές που "κρεμάνε" όποιο προγραμματισμό προσπαθεί να κάνει ο καθένας μας.Νομίζω ότι επιτέλους πρέπει να σταθεροποιηθεί ένα σύστημα και να μην αλλάζει κάθε 2-3 χρόνια και αυτό δεν γίνεται με αλλάγες τύπου "εδώ και τώρα".