0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Eπιτέλους!!!!! κατι σωστο! μονο με ΑΣΕΠ ολοι, τερμα στο να μετραμε μορια (ευτυχως γιατι μπερδευομουν τοσο καιρο, και τωρα ηρθε η κα.Διαμαντοπουλου και μου λεει: Μαρκος, μη στεναχωριεσαι και μη βαστας το κομιουτερακι....ηρθα για να σου κανω τη ζωη ευκολη!! δεν θα υπολογιζω τα μορια για διορισμο αλλα μονο για μετάθεση. Καλό ? Τρίκαλο. κα.Διαμαντοπουλου μου, να ηξερες ποσο αγωνα εδωσα εδω στο pde και με ποσους πλακωθηκα για να γινει μια τετοια δικαιη ρυθμιση!!!Πρασινος δεν ειμαι, Παναθηναικος ειμαι.τελος, πόσο με γοητευει ο θεσμος του....επιθεωρητη !!!!να ξερω ρε παιδι μου που βαδιζω, να μου πει τι κανω σωστο, τί λαθος, να γινω καλυτερος, "γηρασκω αει διδασκόμενος"
οι αναπληρωτες δωσαν ασεπ και δε στησανε λωλο....ντροπη σου...ελεος....λιγος σεβασμος....
Θεωρω πολυ σωστα τα νέα μέτρα.Μέσα στους πίνακες είναι πολλοί με βυσματικές προυπηρεσίες.
οταν δινουμε Ασεπ και μας εξεταζουν εκει γιατι να εξεταζομαι και στην πρωτη διετια ως δοκιμος?
Δηλαδή, μαζί με τα ξερά να καούν και τα χλωρά;;;[/b]
Να με συγχωρειται δεν υπαρχει προυπηρεσια αξιοκρατικη οπως θελετε να την εμφανισετεμερικοι υποκριτικα.Αξιοκρατια ειναι το πτυχιο και ο βαθμος του γραπτου τερμα.Λυπαμαιγια ολους αυτους που μοχθησαν για την προυπηρεσια αλλα το εκαναν εκ του πονηρουκαι για αυτο δεν μπορω να αισθανθω κανενα οικτο.Και οταν συμπληρωσουν μερικους ΑΣΕΠκαι θα πηγαινουν στο σπιτι και να βασανιζονται για βδομαδες γιατι δεν διαβασαν εκεινο καιεκεινο τοτε θα καταλαβουν για την απαθεια που δειχνουμε.
δεν θελω "μεση λυση" ειμαι ριζοσπαστικος.....χαχααπο αυτη τη στιγμη να μηδενιστουν τα "κοντερ" των μοριων για παλιους και νεους και στον επομενο ασεπ ολοι ισοι για μια σειρα στον πινακα για μονιμο διορισμο.