0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: youla στις Νοεμβρίου 13, 2009, 10:31:23 amΔηλαδή, μαζί με τα ξερά να καούν και τα χλωρά;;;[/b]Να με συγχωρειται δεν υπαρχει προυπηρεσια αξιοκρατικη οπως θελετε να την εμφανισετεμερικοι υποκριτικα.Αξιοκρατια ειναι το πτυχιο και ο βαθμος του γραπτου τερμα.Λυπαμαιγια ολους αυτους που μοχθησαν για την προυπηρεσια αλλα το εκαναν εκ του πονηρουκαι για αυτο δεν μπορω να αισθανθω κανενα οικτο.Και οταν συμπληρωσουν μερικους ΑΣΕΠκαι θα πηγαινουν στο σπιτι και να βασανιζονται για βδομαδες γιατι δεν διαβασαν εκεινο καιεκεινο τοτε θα καταλαβουν για την απαθεια που δειχνουμε.
Δηλαδή, μαζί με τα ξερά να καούν και τα χλωρά;;;[/b]
Εισαι κλεφτης και ασε την υποκρισια της δηθεν αξιοκρατιας στην επιλογη οταν εχει γνωριμιες συγγενειες ρουσφετια.Καποια πρεπει να σας πει την αληθεια στα μουτρα.
Κοιταξε αδικιες θα υπαρξουν οπως υπαρχουν και με τους αναπληρωτες που διοριζονται χωρις κανενα ΑΣΕΠ.(Αυτο το κανεις γαργαρα)Προσωπικα για μενα δεν υπαρχουν χλωρα και ξερα.Οταν πας για προυπηρεσια το κανεις για να εκμεταλευτειςτο παραθυρακι πατοντας αλλους που αγωνιζονται χρονια και εχουν 3+ επιτυχιες .Εισαι κλεφτης και ασε την υποκρισια της δηθεν αξιοκρατιας στην επιλογη οταν εχει γνωριμιες συγγενειες ρουσφετια.Καποια πρεπει να σας πει την αληθεια στα μουτρα.
Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση στους συναδέλφους που υποστηρίζουν ότι ο ΑΣΕΠ είναι το μόνο αξιοκρατικό μέσο διορισμού.Κάθομαι και διαβάζω δύο χρόνια και προετοιμάζομαι καταλλήλως να πάω να γράψω, να περάσω και να διοριστώ. Και εκείνες τις μέρες τυχαίνει να είμαι άρρωστος ή να είμαι στο νοσοκομείο (λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας εισάγομαι αρκετά συχνά) και είτε δεν πάω να γράψω είτε πάω και δεν γράφω καλά. Τι γίνεται τότε? Πάνε χαμένα δύο χρόνια και ετοιμάζομαι για τον επόμενο ΑΣΕΠ σε δύο χρόνια? Φτου και από την αρχή δηλαδή? Δεν είναι λίγο άδικο να εξαρτιέται η ζωή μας από ένα Σαββατοκύριακο και το οποίο έρχεται κάθε δύο χρόνια? Και σαν εμένα υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις...
Λοιπον σας καταλαβαινω αλλα 1)Η προυπηρεσια που αποκτησατε δεν στηριζεται σε αξιοκρατικα κριτηρια.2)Εκμεταλευστε το παραθυρακι του 40% χωρις καμια ντροπη.Σας ευχομαι οτι το καλυτερο αλλα βασικα ειστε κλεφτες , υποκριτες και βαθυτατα συμβιμβασμενοι με το πλιατσικο.Την καλημερα μου.
Λοιπον σας καταλαβαινω αλλα 1)Η προυπηρεσια που αποκτησατε δεν στηριζεται σε αξιοκρατικα κριτηρια.
2)Εκμεταλευστε το παραθυρακι του 40% χωρις καμια ντροπη.
Σας ευχομαι οτι το καλυτερο αλλα βασικα ειστε κλεφτες , υποκριτες και βαθυτατα συμβιμβασμενοι με το πλιατσικο.
Την καλημερα μου.