0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: nickolas στις Νοεμβρίου 13, 2009, 11:10:40 amΘα ήθελα να κάνω μία ερώτηση στους συναδέλφους που υποστηρίζουν ότι ο ΑΣΕΠ είναι το μόνο αξιοκρατικό μέσο διορισμού.Κάθομαι και διαβάζω δύο χρόνια και προετοιμάζομαι καταλλήλως να πάω να γράψω, να περάσω και να διοριστώ. Και εκείνες τις μέρες τυχαίνει να είμαι άρρωστος ή να είμαι στο νοσοκομείο (λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας εισάγομαι αρκετά συχνά) και είτε δεν πάω να γράψω είτε πάω και δεν γράφω καλά. Τι γίνεται τότε? Πάνε χαμένα δύο χρόνια και ετοιμάζομαι για τον επόμενο ΑΣΕΠ σε δύο χρόνια? Φτου και από την αρχή δηλαδή? Δεν είναι λίγο άδικο να εξαρτιέται η ζωή μας από ένα Σαββατοκύριακο και το οποίο έρχεται κάθε δύο χρόνια? Και σαν εμένα υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις...Συμφωνώ! Ας κάνουν το διαγωνισμό κάθε χρόνο.
Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση στους συναδέλφους που υποστηρίζουν ότι ο ΑΣΕΠ είναι το μόνο αξιοκρατικό μέσο διορισμού.Κάθομαι και διαβάζω δύο χρόνια και προετοιμάζομαι καταλλήλως να πάω να γράψω, να περάσω και να διοριστώ. Και εκείνες τις μέρες τυχαίνει να είμαι άρρωστος ή να είμαι στο νοσοκομείο (λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας εισάγομαι αρκετά συχνά) και είτε δεν πάω να γράψω είτε πάω και δεν γράφω καλά. Τι γίνεται τότε? Πάνε χαμένα δύο χρόνια και ετοιμάζομαι για τον επόμενο ΑΣΕΠ σε δύο χρόνια? Φτου και από την αρχή δηλαδή? Δεν είναι λίγο άδικο να εξαρτιέται η ζωή μας από ένα Σαββατοκύριακο και το οποίο έρχεται κάθε δύο χρόνια? Και σαν εμένα υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις...
ο ΑΣΕΠ έγινε για να κρίνει τον καλό από τον κακό; τον γνώστη από τον αδαή; ή μήπως για να μας σπείρει τη διχόνοια; οι παλιοί και οι καινούργιοι;
Παράθεση από: ln03 στις Νοεμβρίου 13, 2009, 11:13:27 amΠαράθεση από: nickolas στις Νοεμβρίου 13, 2009, 11:10:40 amΘα ήθελα να κάνω μία ερώτηση στους συναδέλφους που υποστηρίζουν ότι ο ΑΣΕΠ είναι το μόνο αξιοκρατικό μέσο διορισμού.Κάθομαι και διαβάζω δύο χρόνια και προετοιμάζομαι καταλλήλως να πάω να γράψω, να περάσω και να διοριστώ. Και εκείνες τις μέρες τυχαίνει να είμαι άρρωστος ή να είμαι στο νοσοκομείο (λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας εισάγομαι αρκετά συχνά) και είτε δεν πάω να γράψω είτε πάω και δεν γράφω καλά. Τι γίνεται τότε? Πάνε χαμένα δύο χρόνια και ετοιμάζομαι για τον επόμενο ΑΣΕΠ σε δύο χρόνια? Φτου και από την αρχή δηλαδή? Δεν είναι λίγο άδικο να εξαρτιέται η ζωή μας από ένα Σαββατοκύριακο και το οποίο έρχεται κάθε δύο χρόνια? Και σαν εμένα υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις...Συμφωνώ! Ας κάνουν το διαγωνισμό κάθε χρόνο.Θα είναι εύκολο να γίνεται κάθε χρόνο? Εδώ γίνεται κάθε δύο χρόνια και φέτος μπήκε Νοέμβριος και βγάλανε τα προσωρινά αποτελέσματα για τις τεχνικές ειδικότητες! Σκέψου πότε θα διοριστούνε και πότε θα μπούνε σε τάξη να διδάξουν! Αν είναι ικανοί να διεξάγουν κάθε χρόνο διαγωνισμό καλώς, αλλά στην Ελλάδα δεν νομίζω....
ΤΕΛΙΚΑ Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΕΤΥΧΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΗΘΕΛΕ ΧΘΕΣ...Η ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΚΑΙ Ο ΔΙΧΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΙΚΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ...ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ
και ποιος αξιώνει ως καλό καθηγητή αυτόν που γράφει καλά σ' ένα ΣΚ και διορίζεται χωρίς εμπειρία και χωρίς να μπορεί να κρατήσει ένα τμήμα; ο ΑΣΕΠ έγινε για να κρίνει τον καλό από τον κακό; τον γνώστη από τον αδαή; ή μήπως για να μας σπείρει τη διχόνοια; οι παλιοί και οι καινούργιοι;
Παράθεση από: mariliane στις Νοεμβρίου 13, 2009, 11:30:46 amκαι ποιος αξιώνει ως καλό καθηγητή αυτόν που γράφει καλά σ' ένα ΣΚ και διορίζεται χωρίς εμπειρία και χωρίς να μπορεί να κρατήσει ένα τμήμα; ο ΑΣΕΠ έγινε για να κρίνει τον καλό από τον κακό; τον γνώστη από τον αδαή; ή μήπως για να μας σπείρει τη διχόνοια; οι παλιοί και οι καινούργιοι;δεν έχετε καταλάβει ακόμα γιατί γίνονται όλα αυτά ακόμα. το κράτος δεν έχει λεφτά πια,ότι πληρώνει είναι με δανεικά από δω και πέρα.όλα αυτά περί ασέπ είναι για να λιγοστεύουν οι διορισμοί σε όλο το δημόσιο γιατί απλά δεν υπάρχουν τα λεφτά να πληρώνουν όλο το κόσμο.μακάρι να μπορούσαν να βολευτούν όλοι, κι αυτοί με μεταπτυχιακά και αυτοί με προϋπηρεσία. δυστυχώς έρχονται δύσκολα χρόνια...
Παράθεση από: rorygr στις Νοεμβρίου 13, 2009, 11:25:49 amΤΕΛΙΚΑ Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΕΤΥΧΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΗΘΕΛΕ ΧΘΕΣ...Η ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΚΑΙ Ο ΔΙΧΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΙΚΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ...ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣΣυμφωνώ απόλυτα. ΝΕΟΙ VS ΠΑΛΑΙΟΙ ΑΣΕΠΗΤΕΣ VS ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΑΚΙΔΕΣ ΑΞΙΟΙ VS ΑΝΑΞΙΟΙΘα κυκλοφορήσει και σε παιχνίδι του playstation