0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: evan στις Νοεμβρίου 13, 2009, 01:09:51 pmΓια αλλη μια φορα η πολιτικη ηγεσια περιφρονει και απαξιωνει τους εκπαιδευτικους, οσο ελαχιστους αλλους κλαδους του δημοσιου.Το δυσσαρεστο ειναι οτι καποιοι στρατευμενοι απο το εκαστοτε κομμα γραφουν ανακριβειες στο τοπικ προσπαθοντας να επιβαλλουν εσφαλμενες αποψεις περι αξιοκρατιας (και αξιοπιστιας) ΑΣΕΠ, σκορπωντας τη διχονοια.Προφανως κατι προσδοκουν ν' αποκομισουν και αυτοι ! ...Εκτος αν το χουν δεδομενο απο τωρα οτι θα ναι επιτυχοντες στον ΑΣΕΠ.Εξλλου ο ΑΣΕΠ ειναι εντελως λαθος κριτηριο εξ αρχης εφοσον ΑΚΥΡΩΝΕΙ το πτυχιο σου, ενω την ιδια στιγμη παρεχει ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΗ κριση του υποψηφιου καθως εξυψωνει τις ικανοτητες αποστηθισης του, και δεν λαμβανει υποψην τις αλλες πλευρες του εκπαιδευτικου οπως δυνατοτητα μεταδοτικοτητας. σε ποιον αναφερεσε ? αν αναφερεσε σε μενα δεν ανηκω σε κανεναν ανηκω σε μενα και δεν ειμαι σιγουρος αν θα ειαι επιτυχον εχω δωσει ομωψς πολλες φορες και εχω κοπιασει να γραψωκαλα εσυ ποσες φορες εδωσες?αν εδωσες.Και να θελετε να μιλησουμε για αξιοκρατια αξιοκρατια σημαινει ο ικανοτερος ο αξιολογημενος πως προκυπτει ο ικανοτερος λοιπον? η μεσω πτυχιου επετηριδας η μεσω ασεπ αλλα η το ενα η το αλλο οχι 4ομηνα 24μηνμα πολυτεκνοι και μορια απο βισματα σωστα?
Για αλλη μια φορα η πολιτικη ηγεσια περιφρονει και απαξιωνει τους εκπαιδευτικους, οσο ελαχιστους αλλους κλαδους του δημοσιου.Το δυσσαρεστο ειναι οτι καποιοι στρατευμενοι απο το εκαστοτε κομμα γραφουν ανακριβειες στο τοπικ προσπαθοντας να επιβαλλουν εσφαλμενες αποψεις περι αξιοκρατιας (και αξιοπιστιας) ΑΣΕΠ, σκορπωντας τη διχονοια.Προφανως κατι προσδοκουν ν' αποκομισουν και αυτοι ! ...Εκτος αν το χουν δεδομενο απο τωρα οτι θα ναι επιτυχοντες στον ΑΣΕΠ.Εξλλου ο ΑΣΕΠ ειναι εντελως λαθος κριτηριο εξ αρχης εφοσον ΑΚΥΡΩΝΕΙ το πτυχιο σου, ενω την ιδια στιγμη παρεχει ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΗ κριση του υποψηφιου καθως εξυψωνει τις ικανοτητες αποστηθισης του, και δεν λαμβανει υποψην τις αλλες πλευρες του εκπαιδευτικου οπως δυνατοτητα μεταδοτικοτητας.
Αν θέλει η Αννούλα να κάνει τις προσλήψεις 100% απο τον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, να κοιτάξει πρώτα να μονιμοποιήσει όλους εκείνους που κάποτε πέτυχαν σε κάποιον διαγωνισμό.
Παράθεση από: leontokardos στις Νοεμβρίου 13, 2009, 01:15:27 pmΑν θέλει η Αννούλα να κάνει τις προσλήψεις 100% απο τον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, να κοιτάξει πρώτα να μονιμοποιήσει όλους εκείνους που κάποτε πέτυχαν σε κάποιον διαγωνισμό. Συμφωνώ με χίλια....μπας και νιώσουμε όλοι εμείς που δίνουμε ασεπ, ότι έχει κάποιο νόημα που το κάνουμε!!!Και να ισχύσουν αναδρομικά, όλες οι επιτυχίες μας σε ασεπ....Αυτά τα"μόρια" να μετράνε μόνο που με τόσο κόπο αποκτούμε κι όμως τα χάνουμε τελικά!!!!Και να "διώξει"από παντού όσους δεν έχουν πετύχει ποτέ σε κανέναν διαγωνισμό.....να δεις τότε εκκαθάριση και χαμός που έχει να γίνει.
Παράθεση από: ολγα. χ στις Νοεμβρίου 13, 2009, 12:21:18 pmΑφου ο ΑΣΕΠ εχει τοσο μεγαλη αξια, ας καταργησουν τις σχολες που βγαζουν καθηγητες και οσοι επιθυμουν να διοριστουν σε σχολεια ας διαβαζουν την υλη και να δινουν εξετασεις.Στην ουσια αυτο που μας λενε ειναι οτι τα πτυχια μας ειναι αχρηστα, γι αυτο πρεπει να κρινομαστε.Το θεμα εχει μεγαλυτερες διαστασεις.Θα ηταν καλυτερο το Υπουργειο να δινει στα Πανεπιστημια τον αριθμο των καθηγητων που χρειαζεται για να τους απορροφησει.Ποιος ο λογος να βγαινουν χιλιαδες και να ειναι αδιοριστοι?Ο ΑΣΕΠ δεν ειναι λυση, αλλα κοροιδια.Οταν εγιναν τα ολοημερα δημοτικα, οι περισσοτεροι δασκαλοι απορροφηθηκαν απο τους πινακες, αλλοι μολις τελειωναν τη σχολη δουλευαν ως αναπληρωτες, επιασαν προυπηρεσια και διοριστηκαν χωρις καν να δωσουν εξετασεις.Εκει γιατι δεν υπαρχει αξιοκρατια?Τωρα θυμηθηκαν τον ΑΣΕΠ, αφου πρωτα βολεψαν εκεινους που ηθελαν?αν περιορίσουν τους εισακτέους φοιτητές ανάλογα με τις ανάγκες που υπάρχουν τότε η ανεργία θα εκτοξευτεί στα ύψη. όσο είναι όμως στις σχολές δεν θεωρούνται άνεργοι.και τώρα με τα νέα συστήματα μοριοδότησης μεταπτυχιακού και διδακτορικού παρατείνουν το χρόνο εκπαίδευσης ενός νέου για να μη θεωρείται άνεργος.
Αφου ο ΑΣΕΠ εχει τοσο μεγαλη αξια, ας καταργησουν τις σχολες που βγαζουν καθηγητες και οσοι επιθυμουν να διοριστουν σε σχολεια ας διαβαζουν την υλη και να δινουν εξετασεις.Στην ουσια αυτο που μας λενε ειναι οτι τα πτυχια μας ειναι αχρηστα, γι αυτο πρεπει να κρινομαστε.Το θεμα εχει μεγαλυτερες διαστασεις.Θα ηταν καλυτερο το Υπουργειο να δινει στα Πανεπιστημια τον αριθμο των καθηγητων που χρειαζεται για να τους απορροφησει.Ποιος ο λογος να βγαινουν χιλιαδες και να ειναι αδιοριστοι?Ο ΑΣΕΠ δεν ειναι λυση, αλλα κοροιδια.Οταν εγιναν τα ολοημερα δημοτικα, οι περισσοτεροι δασκαλοι απορροφηθηκαν απο τους πινακες, αλλοι μολις τελειωναν τη σχολη δουλευαν ως αναπληρωτες, επιασαν προυπηρεσια και διοριστηκαν χωρις καν να δωσουν εξετασεις.Εκει γιατι δεν υπαρχει αξιοκρατια?Τωρα θυμηθηκαν τον ΑΣΕΠ, αφου πρωτα βολεψαν εκεινους που ηθελαν?
Παράθεση από: giannis27 στις Νοεμβρίου 13, 2009, 01:24:25 pmΠαράθεση από: evan στις Νοεμβρίου 13, 2009, 01:09:51 pmΓια αλλη μια φορα η πολιτικη ηγεσια περιφρονει και απαξιωνει τους εκπαιδευτικους, οσο ελαχιστους αλλους κλαδους του δημοσιου.Το δυσσαρεστο ειναι οτι καποιοι στρατευμενοι απο το εκαστοτε κομμα γραφουν ανακριβειες στο τοπικ προσπαθοντας να επιβαλλουν εσφαλμενες αποψεις περι αξιοκρατιας (και αξιοπιστιας) ΑΣΕΠ, σκορπωντας τη διχονοια.Προφανως κατι προσδοκουν ν' αποκομισουν και αυτοι ! ...Εκτος αν το χουν δεδομενο απο τωρα οτι θα ναι επιτυχοντες στον ΑΣΕΠ.Εξλλου ο ΑΣΕΠ ειναι εντελως λαθος κριτηριο εξ αρχης εφοσον ΑΚΥΡΩΝΕΙ το πτυχιο σου, ενω την ιδια στιγμη παρεχει ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΗ κριση του υποψηφιου καθως εξυψωνει τις ικανοτητες αποστηθισης του, και δεν λαμβανει υποψην τις αλλες πλευρες του εκπαιδευτικου οπως δυνατοτητα μεταδοτικοτητας. σε ποιον αναφερεσε ? αν αναφερεσε σε μενα δεν ανηκω σε κανεναν ανηκω σε μενα και δεν ειμαι σιγουρος αν θα ειαι επιτυχον εχω δωσει ομωψς πολλες φορες και εχω κοπιασει να γραψωκαλα εσυ ποσες φορες εδωσες?αν εδωσες.Και να θελετε να μιλησουμε για αξιοκρατια αξιοκρατια σημαινει ο ικανοτερος ο αξιολογημενος πως προκυπτει ο ικανοτερος λοιπον? η μεσω πτυχιου επετηριδας η μεσω ασεπ αλλα η το ενα η το αλλο οχι 4ομηνα 24μηνμα πολυτεκνοι και μορια απο βισματα σωστα?Δηλαδή ρε Γιαννη εγω που εχω δωσει 2φορες Ασεπ και ημουν επιτυχουσα και στους 2 και δουλευω 2χρονια χρονια αναπληρωτρια αν γινω μόνιμη απο το 24μηνο ειμαι βισμα? δεν εχω μπει αξιοκρατικα?το 24μηνο εχει ορο μια επιτυχια στον ασεπ αρα εισαι οκ δεν εννουσα εσενα αλλα τα 40 μηνα και τα αλλα απλα ειιπα καλυτερα να μηξν υπηρχαν αυτα να υπγηρχε ενας μοναδικος τροπος ουτε 24μηνα ουτε 4ο μηνα αυτο ειπα.
ακριβως αυτο λεω τοση παιδια τα πε ολα η μαριον για μενα μπραβο ακριβως αυτο ειναι το δικαιο. Ποσοι απο σας κυριοι με προυππηγρεσια δεχεστε να π[ερνουν οι επιτυχοντες ασεπ ολα τα μορια απο παλαιοτεροτους διιαγωνισμους? εδω θελω να δω την αντιληψη περι αξιοκρατιας
Παράθεση από: giannis27 στις Νοεμβρίου 13, 2009, 01:24:25 pmΠαράθεση από: evan στις Νοεμβρίου 13, 2009, 01:09:51 pmΓια αλλη μια φορα η πολιτικη ηγεσια περιφρονει και απαξιωνει τους εκπαιδευτικους, οσο ελαχιστους αλλους κλαδους του δημοσιου.Το δυσσαρεστο ειναι οτι καποιοι στρατευμενοι απο το εκαστοτε κομμα γραφουν ανακριβειες στο τοπικ προσπαθοντας να επιβαλλουν εσφαλμενες αποψεις περι αξιοκρατιας (και αξιοπιστιας) ΑΣΕΠ, σκορπωντας τη διχονοια.Προφανως κατι προσδοκουν ν' αποκομισουν και αυτοι ! ...Εκτος αν το χουν δεδομενο απο τωρα οτι θα ναι επιτυχοντες στον ΑΣΕΠ.Εξλλου ο ΑΣΕΠ ειναι εντελως λαθος κριτηριο εξ αρχης εφοσον ΑΚΥΡΩΝΕΙ το πτυχιο σου, ενω την ιδια στιγμη παρεχει ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΗ κριση του υποψηφιου καθως εξυψωνει τις ικανοτητες αποστηθισης του, και δεν λαμβανει υποψην τις αλλες πλευρες του εκπαιδευτικου οπως δυνατοτητα μεταδοτικοτητας. σε ποιον αναφερεσε ? αν αναφερεσε σε μενα δεν ανηκω σε κανεναν ανηκω σε μενα και δεν ειμαι σιγουρος αν θα ειαι επιτυχον εχω δωσει ομωψς πολλες φορες και εχω κοπιασει να γραψωκαλα εσυ ποσες φορες εδωσες?αν εδωσες.Και να θελετε να μιλησουμε για αξιοκρατια αξιοκρατια σημαινει ο ικανοτερος ο αξιολογημενος πως προκυπτει ο ικανοτερος λοιπον? η μεσω πτυχιου επετηριδας η μεσω ασεπ αλλα η το ενα η το αλλο οχι 4ομηνα 24μηνμα πολυτεκνοι και μορια απο βισματα σωστα?Εντάξει, μην τα ισοπεδώνουμε και όλα. Το 24μηνο προϋποθέτει επιτυχία Ασέπ. Για το 40%, το 30μηνο, τα εκκλησιαστικά, ΣΔΕ, Σιβιτανίδειο, Οεαδίτες συμφωνώ απόλυτα ότι θα πρέπει να πάψουν να υφίστανται. Απαραίτητη προϋπόθεση ο διαγωνισμός, κι από ΄κει και πέρα όσοι μάζεψαν μόρια πραγματικής προϋπηρεσίας και έχουν τουλάχιστον μια επιτυχία στον Ασέπ, σαφώς και δε θα πρέπει να χάσουν τα μόρια τους. Όπως, κανονικά δε θα 'πρεπε να χάνονται και τα μόρια που αποκτά κανείς μέσω του διαγωνισμού, κι αυτό θεωρώ ότι είναι κάτι που θα πρέπει να απαιτηθεί από 'δω και στο εξής.