0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: TEM στις Νοεμβρίου 15, 2009, 12:27:12 am Παράθεση από: xristina_sk στις Νοεμβρίου 15, 2009, 12:17:27 am Μια ζωή τρέχουν κάποιοι καλοθελητές να βγάλουν συμπεράσματα χωρίς εμάς για μας. Η υπουργός είπε και στη συνέντευξη και στις δηλώσεις ότι δεν τίθεται θέμα κατάργησης της προϋπηρεσίας. Απλά δε θα μπουν νέα άτομα στους πίνακες από του χρόνου και θα βγούν όσοι δεν έχουν περάσει ποτέ ούτε ένα ΑΣΕΠ. Όσοι είναι επιτυχόντες δεν έχουν πρόβλημα γιατί θα παραμείνουν στη λίστα όσοι δεν έχουν περάσει ποτέ ΑΣΕΠ ας στρωθούν να διαβάσουν λιγάκι.ι. Εμείς που περνάμε κάθε φορά κορόιδα είμαστε; Τρελό γέλιο περιμένω να ρίξω με τους ΟΕΑΔίτες που θα βρεθούν πάλι εκτός. Κρίμα που κάποιοι πρόλαβαν να μπουν έτσι χύμα στο κύμα.Στο κάτω κάτω δεν είναι αυτονόητο να έχει περάσει τη βάση κάποιος που θέλει να λέγεται εκπαιδευτικός; Έλεος πιά μη ξεβολευτεί κανείς εδώ στο Ελλαδιστάν. Είπε ότι θα βγουν από τους πίνακες αυτοί που δεν έχουν "επιτυχία"? Και εσύ αφού είσαι τόσο καλή πως και είσαι τόσες φορές επιτυχούσα και μη διοριστέα? Άμα δε μας θέλουν να μας το πουν. Μη φάμε στη μάπα πάλι όλην την ταλαιπωρία και τα έξοδα και μας βγάλουν απ'έξω στο τέλος. Είμαι επιτυχούσα μη διοριστέα ακριβώς γιατί υπάρχουν κάποιοι που νομίζουν ότι είναι έξυπνοι και προσπαθούν να μουν χωρίς κόπο.Κάποιοι που δεν έχουν ιδέα τι σημαίνει να δίνεις ΑΣΕΠ και που κατά πάσα πιθανότητα δεν έχουν κάνει Παιδαγωγικά και διδακτική στη Σχολή τους απλά έχουν πάρει πριν από 10 χρόνια ένα πτυχίο και δε φρόντισαν ποτέ για την περαιτέρω επιμόρφωσή τους. Είμαι επίσης μη διοριστέα εγώ και χιλιάδες άλλοι ΑΞΟΙ και ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ να διδάξουν εκπαιδευτικοί γιατί οι προσλήψεις δε γίνονται 100% μέσω ΑΣΕΠ όπως χρόνια τώρα εμέις φωνάζουμε. Εγώ είμαι καλή όπως είπες.Εσύ που δεν είσαι και δεν έχεισ δηλαδή ούτε 55% με τι αξιώσεις θες να κάνεις μάθημα στο παιδί μου; Η βάση του ΑΣΕΠ κανονικά θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον 65%.
Παράθεση από: xristina_sk στις Νοεμβρίου 15, 2009, 12:17:27 am Μια ζωή τρέχουν κάποιοι καλοθελητές να βγάλουν συμπεράσματα χωρίς εμάς για μας. Η υπουργός είπε και στη συνέντευξη και στις δηλώσεις ότι δεν τίθεται θέμα κατάργησης της προϋπηρεσίας. Απλά δε θα μπουν νέα άτομα στους πίνακες από του χρόνου και θα βγούν όσοι δεν έχουν περάσει ποτέ ούτε ένα ΑΣΕΠ. Όσοι είναι επιτυχόντες δεν έχουν πρόβλημα γιατί θα παραμείνουν στη λίστα όσοι δεν έχουν περάσει ποτέ ΑΣΕΠ ας στρωθούν να διαβάσουν λιγάκι.ι. Εμείς που περνάμε κάθε φορά κορόιδα είμαστε; Τρελό γέλιο περιμένω να ρίξω με τους ΟΕΑΔίτες που θα βρεθούν πάλι εκτός. Κρίμα που κάποιοι πρόλαβαν να μπουν έτσι χύμα στο κύμα.Στο κάτω κάτω δεν είναι αυτονόητο να έχει περάσει τη βάση κάποιος που θέλει να λέγεται εκπαιδευτικός; Έλεος πιά μη ξεβολευτεί κανείς εδώ στο Ελλαδιστάν. Είπε ότι θα βγουν από τους πίνακες αυτοί που δεν έχουν "επιτυχία"? Και εσύ αφού είσαι τόσο καλή πως και είσαι τόσες φορές επιτυχούσα και μη διοριστέα? Άμα δε μας θέλουν να μας το πουν. Μη φάμε στη μάπα πάλι όλην την ταλαιπωρία και τα έξοδα και μας βγάλουν απ'έξω στο τέλος.
Μια ζωή τρέχουν κάποιοι καλοθελητές να βγάλουν συμπεράσματα χωρίς εμάς για μας. Η υπουργός είπε και στη συνέντευξη και στις δηλώσεις ότι δεν τίθεται θέμα κατάργησης της προϋπηρεσίας. Απλά δε θα μπουν νέα άτομα στους πίνακες από του χρόνου και θα βγούν όσοι δεν έχουν περάσει ποτέ ούτε ένα ΑΣΕΠ. Όσοι είναι επιτυχόντες δεν έχουν πρόβλημα γιατί θα παραμείνουν στη λίστα όσοι δεν έχουν περάσει ποτέ ΑΣΕΠ ας στρωθούν να διαβάσουν λιγάκι.ι. Εμείς που περνάμε κάθε φορά κορόιδα είμαστε; Τρελό γέλιο περιμένω να ρίξω με τους ΟΕΑΔίτες που θα βρεθούν πάλι εκτός. Κρίμα που κάποιοι πρόλαβαν να μπουν έτσι χύμα στο κύμα.Στο κάτω κάτω δεν είναι αυτονόητο να έχει περάσει τη βάση κάποιος που θέλει να λέγεται εκπαιδευτικός; Έλεος πιά μη ξεβολευτεί κανείς εδώ στο Ελλαδιστάν.
Παράθεση από: TEM στις Νοεμβρίου 15, 2009, 11:55:57 pm Όχι ρε παιδί μου,επειδή είπε για τις υποχρεώσεις της το ανέφερα. Απλά όσο πιο τακτοποιημένη είναι η ζωή σου, τόσο πιο εύκολο σου είναι να διαβάζεις. Τώρα που το σκέφτηκα,αυτή η μανδάμ που μας είπε και ανεπαρκείς,δε μας λέει και τι πρέπει να κάνουμε για να γίνουμε επαρκείς? Κάτι παραπάνω θα ξέρει! Τόσα χρόνια στα θρανία πέρασε η γυναίκα! Άσε τις ειρωνίες και κοίτα να περάσεις κανένα ΑΣΕΠ. Άμα δε σου αρέσει η νέα κατάσταση πήγαινε να βρείς δουλειά στον ιδωτικό τομέα.
Όχι ρε παιδί μου,επειδή είπε για τις υποχρεώσεις της το ανέφερα. Απλά όσο πιο τακτοποιημένη είναι η ζωή σου, τόσο πιο εύκολο σου είναι να διαβάζεις. Τώρα που το σκέφτηκα,αυτή η μανδάμ που μας είπε και ανεπαρκείς,δε μας λέει και τι πρέπει να κάνουμε για να γίνουμε επαρκείς? Κάτι παραπάνω θα ξέρει! Τόσα χρόνια στα θρανία πέρασε η γυναίκα!
ενω αλλοι που δεν ξερουν βασικες παιδαγωγικες εννοιες ειναι καλυτεροι????θα μας τρελανετε δλδ???ολοι κρυβομαστε πισω απο το δακτυλακι μας μου φαινεται....
μην γκρινιαζεται ξερουμε οτι αυτο το συστημα με την ωρομισθια να σου δινει τοσα μορια ωστε καποτε να διριζεσαι μονο μαυτα, μασ ξευτιλίζει και μασ κανει να τρεχουμε απο δω και απο εκει για 300ευρω για να παρουμε μορια, τωρα σασ λενε οτι θα αλλαξει αυτο, και επειδη δεν σασ βολεύ ασ το αφησουμε ετσι χαλια.ελεοσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ
Εγώ και η κοπέλα μου να διοριστούμε μόνιμοι κι όλοι οι άλλοι να πάνε να...
Παράθεση από: ggg στις Νοεμβρίου 16, 2009, 09:24:16 amμην γκρινιαζεται ξερουμε οτι αυτο το συστημα με την ωρομισθια να σου δινει τοσα μορια ωστε καποτε να διριζεσαι μονο μαυτα, μασ ξευτιλίζει και μασ κανει να τρεχουμε απο δω και απο εκει για 300ευρω για να παρουμε μορια, τωρα σασ λενε οτι θα αλλαξει αυτο, και επειδη δεν σασ βολεύ ασ το αφησουμε ετσι χαλια.ελεοσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσΓια αυτό ζητάμε κατάργηση της ωρομισθίας όχι του Διορισμού αναπληρωτων και μονίμων