0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
εννούσε τους μόνιμους διορισμούς.....το 2010-2011 όσοι είχαν πετύχει στον ΑΣΕΠ και είναι διοριστέοι διορίζονται κανονικότατα......
και θα σου πω και κάτι άλλο phsicaest ....γιατί να πάρει αναπληρωτές απο τους επιτυχόντες του ΑΣΕΠ 2008 και να διαγράψει μονομιας όλους τους άλλους? τι παραπάνω είχε ο τελευταίος ΑΣΕΠ απο τους προηγούμενους? (και να σου πω ότι δεν έχω προσωπικό συμφέρον να υποστηρίζω το αντίθετο και στον τελευταίο και στον προηγούμενο έχω επιτυχία)Και στη ΠΔΣ έλεγε σταματά αντέδρασαν όλοι και την επανέφερε και μάλιστα αντι να βάλλει προϋπόθεση ΑΣΕΠ έβαλε την παλαιότητα πτυχίου...αυτό τι σας λέει..νας σας πω εγώ όσο αντιδράμε όλο και περισσότερο θα υποχωρεί...ίσως να μιλούσε χωρίς να ήξερε την κατάσταση και τώρα που τη βλέπει μέσα απο τα δεκάδες μηνύματα και επιστολές και βλέπει και τον αναβρασμό σιγά - σιγά κάνει πίσω.....Άλλωστε χθες είπε αναγνωρίζω την προσφορά των δεκάδων καθηγητών που τρέχουν σε δυσπρόσιτα μέρη για να μορφώσουν τα παιδιά.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Το Μαξίμου "αδειάζει" υπουργούς. Πρώτο "θύμα" η Άννα Διαμαντοπούλου. Παίρνει πίσω τις εξαγγελίες για τον τρόπο πρόσληψης εκπαιδευτικών".Σύμφωνα με την εφημερίδα "πρώτο "θύμα" της πρωθυπουργικής εντολής φέρεται να είναι η υπουργός Παιδείας Α. Διαμαντοπούλου, η οποία αποσύρει τις εξαγγελίες για αλλαγή του τρόπου προσλήψεων των εκπαιδευτικών και ανήγγειλε συναντήσεις αύριο με την ΟΛΜΕ και το ΔΟΕ, ενώ σειρά ανακοινώσεων από υπουργικά γραφεία για "διάλογο με τους φορείς" αναμένεται από εδώ και στο εξής, ως προσαρμογή στην πρωθυπουργική εντολή".Ο Παπανδρέου τη μάλωσε..λέτε οι ΟΑΕΔΙΤΕΣ που έστειλαν την επιστολή στον πρωθυπουργό και έκαναν παραπονα να μας σώσουν???
και εμείς τι είμαστε το μπαλάκι τους ,απο 15 νοεμβρίου έχουμε λαλήσει με τη τρελη,ας βουτάει τη γλώσσα στο μυαλό .Λες κα μας χαρίζουν κάνένα αξιοπρεπή μισθό....