0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πληροφορίες μου λένε ότι η δαχτυλογράφηση μόλις τελείωσε τον πρόλογο. Αργεί λίγο, αλλά ο πρόλογος είναι τρέλα! Το θέμα είναι ότι γερμανικό εγώ δεν ξανακάνω! Είμαι εξοδούχος σήμερα! να χώσουν άλλον!
Παράθεση από: SAKIS1971 στις Νοεμβρίου 24, 2009, 03:20:46 pmΕνα χρονο διαβασμα 12 ωρες την μερα δεν ημουν καλα "διαβασμενος" μετα απο 2 επιτυχιες στον ΑΣΕΠ καταφερα επιτελους να παω ωρομισθιος κανοντας 900 χιλιομετρα την εβδομαδα για να παρω αυτα τα 3,7 μορια και θα μου πουνε να τα διαιρεσω με το 2 ουτε με το 0,000000000000000000000000002 δεν τα διαιρω.........διαιρεσε τα δικα σου ...ειστε ομως ολοι ετοιμοι για καβγα. ψυχραιμια. δεν θα διαιρεθουν μονο τα δικα σου μορια συναδελφε αλλα ολων. Επομενως θα εισαι στην ιδια μοιρα που θα ησουν και με τα διπλασια μορια, ενω παραλληλα θα αποκτησει νοημα και αυτος ο ρημαδιασμενος διαγωνισμος.
Ενα χρονο διαβασμα 12 ωρες την μερα δεν ημουν καλα "διαβασμενος" μετα απο 2 επιτυχιες στον ΑΣΕΠ καταφερα επιτελους να παω ωρομισθιος κανοντας 900 χιλιομετρα την εβδομαδα για να παρω αυτα τα 3,7 μορια και θα μου πουνε να τα διαιρεσω με το 2 ουτε με το 0,000000000000000000000000002 δεν τα διαιρω.........διαιρεσε τα δικα σου ...
ειστε ομως ολοι ετοιμοι για καβγα. ψυχραιμια. δεν θα διαιρεθουν μονο τα δικα σου μορια συναδελφε αλλα ολων. Επομενως θα εισαι στην ιδια μοιρα που θα ησουν και με τα διπλασια μορια, ενω παραλληλα θα αποκτησει νοημα και αυτος ο ρημαδιασμενος διαγωνισμος.
Παράθεση από: MARKOS στις Νοεμβρίου 24, 2009, 03:27:49 pmειστε ομως ολοι ετοιμοι για καβγα. ψυχραιμια. δεν θα διαιρεθουν μονο τα δικα σου μορια συναδελφε αλλα ολων. Επομενως θα εισαι στην ιδια μοιρα που θα ησουν και με τα διπλασια μορια, ενω παραλληλα θα αποκτησει νοημα και αυτος ο ρημαδιασμενος διαγωνισμος.Ρε συ μάρκο τι είναι αυτά που λες ....ψυχραιμία?Εσύ έχεις πάρει δεδομένη την προπαγάνδα της "κόρης μου της σοσιαλίστριας" και σκέφτεσαι όλοι να ξαναδώσουμε ΑΣΕΠ .......και μάλιστα με τα μισά μόρια όταν όλοι οι σύλλογοι έχουν βγει εναντίων ,ο Κάτσικας έχει κράξει όσο δεν πάει,ακόμα και οι σύλλογοι γονέων την κράζουν και ...εσύ το δέχεσαι?Γιατί?Να σε ρωτήσω ρε συνάδελφε γιατί θα τρελαθούμε εδώ μέσα και για να αποκτήσω ψυχραιμία μπορείς να μου πεις ...πόσα μόρια προυπηρεσίας έχεις?
Μάρκο, η ίση μετεταχείρηση προυποθέτει ίσους όρους όρους εκκίνησης.Και σε ρωτώ: -Είσαι 44 όπως εγώ, με πτυχίο από το ΄88;-Εφαγες κατακέφαλα την κατάργηση της επετηρίδας μετά από 10 χρόνια αναμονής;-Εδωσες ΑΣΕΠ, έστω και έναν για να πετύχεις και μπορέσεις να μπεις στον ριμαδοπίνακα γιατί αλλιώς δεν θα έμπαινες ποτέ; -Ετρεξες ωρομίσθιος εκατοντάδες χιλ. για να μαζέψεις χιλιοστό-χιλιοστό τα μόρια αφήνοντας πίσω οικογένεια;Οταν θα πάθεις όλα αυτά και μόνο εάν γίνεται να μου δώσουν πίσω τα πεταμένα χρόνια, δέχομαι ισότιμα να ξαναδώσω ΑΣΕΠ, στον οποίο και έδωσα και επιτυχούσα ήμουν.[/quote+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Συμφωνώ απόλυτα μια από τα ίδια!!!!