0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μάρκο, η ίση μετεταχείρηση προυποθέτει ίσους όρους όρους εκκίνησης.Και σε ρωτώ: -Είσαι 44 όπως εγώ, με πτυχίο από το ΄88;-Εφαγες κατακέφαλα την κατάργηση της επετηρίδας μετά από 10 χρόνια αναμονής;-Εδωσες ΑΣΕΠ, έστω και έναν για να πετύχεις και μπορέσεις να μπεις στον ριμαδοπίνακα γιατί αλλιώς δεν θα έμπαινες ποτέ; -Ετρεξες ωρομίσθιος εκατοντάδες χιλ. για να μαζέψεις χιλιοστό-χιλιοστό τα μόρια αφήνοντας πίσω οικογένεια;Οταν θα πάθεις όλα αυτά και μόνο εάν γίνεται να μου δώσουν πίσω τα πεταμένα χρόνια, δέχομαι ισότιμα να ξαναδώσω ΑΣΕΠ, στον οποίο και έδωσα και επιτυχούσα ήμουν.
Συνάδελφοι, συχνά ξεχνάμε δυστυχώς πως το πρόβλημα δεν ξεκινάει από το ΠΩΣ θα διοριζόμαστε αλλά από το ΠΟΣΟΙ. Το αίτημα που μας ενώνει όλους (και όσους είμαστε μπροστά στην πηγή και εκείνους που είναι πολύ μακριά και βλέπουν το ασέπ σα σανίδα σωτηρίας) το αίτημα λοιπόν όλων μας είναι να αυξηθούν οι μόνιμοι διορισμοί!! Να διαθέσουν επιτέλους χρήματα στην παιδεία και να σταματήσουν να ρίχνουν το μπαλάκι σε μας, επειδή δεν τους βγαίνουν τα ποσά που έχουν σκοπό να ρίξουν στην εκπαίδευση. Η παιδεία είναι ο χώρος που πρώτος βάλλεται κάθε φορά που τα λεφτά δε φτάνουν. Ας αποφασίσουν επιτέλους κάποιοι να "φάνε" λίγο λιγότερα μήπως και περισσέψει κάτι για τον ταλαίπωρο τομέα που λέγετε "ΠΑΙΔΕΙΑ" .
συμφωνουμε οτι το πρωτο αιτημα ειναι ο αριθμος διορισμων.γιατι οπου διοριζονται ολοι,κανεις δεν ασχολειται με το πως!ομως καλο ειναι να διεκδικησουμε κ την καταργηση της ωρομισθιας-κοροιδιας κ ενα δικαιο συστημα