0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν αυτό είναι σχέδιο νόμου, εγώ είμαι διορισμένη Παρόλα αυτά, είμαι σχεδόν σίγουρη ότι δεν πρόκεται να είναι κάτι πιο συγκεκριμένο. Τα άσχημα πάντως τα ξεχωρίζει κανείς ακό μα και από αυτό....και μια και μιλάμε για διαφάνεια και αξιοκρατία...πριν ένα χρόνο διέρρεε η ύλη του ΑΣΕΠ, τώρα διαρρέουν και τα νομοσχέδια;;;; Από ποιους και σε ποιους;;;;;;;Το Σάββατο όλοι στα Προπύλαια και τη Δευτέρα όλοι 12.30 στη Νερατζιώτισσα. Αν εκείνη είναι γενικόλογη, εμείς θα είμαστε συγκεκριμένοι....ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΕΡΓΙΑ.
200 σελίδες θέμα χριστέ μου προσπαθώ να το παρακολουθήσω και δεν μπορώ!!! τα πνεύματα έχουν οξυνθεί το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε την επόμενη επίσημη ανακοινωση ωστε να ξέρουμε και τα επόμενα βήματα...μέχρι τότε ο καθένας εικάζει! επίσης είναι άσχημο να βλέπεις άτομα στο φόρουμ να ρωτάνε μονίμως "εμένα με πιάνει"? "θα διοριστώ εγώ φέτος ή όχι"? "προλαβαίνω"? ας κοιτάξουμε λιγάκι το κοινό συμφέρον το μέλλον για τους αδιόριστους εκπαιδευτικούς μας αφορά όλους και μπορεί κάλλιστα αύριο μεθαύριο να πλήξει και τους ήδη διορισμένους....είναι να μην πάρουν φόρα αυτοί με τις μεταρρυθμίσεις.......