0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
εγω θα προτεινα να μπει (οπως κ στην πυροσβεστικη) το κριτηριο του υψους!ισως ετσι να περασω καποιους στον πινακα...κ ειναι κ δικαιο γιατι ενας καλος καθηγητης πρεπει να γραφει στον πινακα ξεκινωντας απο ψηλα!
Παράθεση από: DOG στις Νοεμβρίου 27, 2009, 04:27:14 pmτο πιο απογοητευτικο ειναι η <ιδεολογια του δικαιου> που χτιζει ο καθενας πανω σ αυτο που τον συμφερει...........Συνάδελφε μπορεί να είναι απογοητευτικό αλλά ο καθένας μας είναι μια διαφορετική ιστορία και κάπου είναι λογικό να διηγείται τη δική του ιστορία και να διεκδικεί, με όποιον τρόπο νομίζει, να μη χάσει το δίκιο του. Η διαβούλευση όμως, έτσι όπως έχει στηθεί, είναι αυτή που γεννάει τέτοια φαινόμενα...Η διαβούλευση και η απόγνωση.Μεμονωμένες ιστορίες και μεμονωμένες προτάσεις...Τουλάχιστον, να βάλουμε από κοινού την υπογραφή μας τη Δευτέρα στις 12.30, έξω από το υπουργείο Παιδείας. Γιατί περισσότερα μας ενώνουν, παρά μας χωρίζουν (κι ας κάνουμε διαφορετικές προτάσεις ο καθένας).
το πιο απογοητευτικο ειναι η <ιδεολογια του δικαιου> που χτιζει ο καθενας πανω σ αυτο που τον συμφερει...........
Παράθεση από: DOG στις Νοεμβρίου 27, 2009, 04:47:43 pmεγω θα προτεινα να μπει (οπως κ στην πυροσβεστικη) το κριτηριο του υψους!ισως ετσι να περασω καποιους στον πινακα...κ ειναι κ δικαιο γιατι ενας καλος καθηγητης πρεπει να γραφει στον πινακα ξεκινωντας απο ψηλα!
Παράθεση από: doukissa στις Νοεμβρίου 27, 2009, 12:39:26 pmΔΕ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ....οσοι τους ψηφισαν ,ειναι υπευθυνοι.....μας κοροιδεψαν.......εκλογες τον ιουνιο για να γλιτωσουμε.....απο τη λαιλαπα.....ναι να κανουμε εκλογες,να ξαναρθει η ΝΔ κ να ξανακανει την ΠΔΣ με βυσμα!
ΔΕ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ....οσοι τους ψηφισαν ,ειναι υπευθυνοι.....μας κοροιδεψαν.......εκλογες τον ιουνιο για να γλιτωσουμε.....απο τη λαιλαπα.....
Τελικα παιδια οπως το περιμενα γενικες και αοριστες προτασεις για να αποφυγει τις παραιτησεις μεσουσης της σχολικης χρονιας.Δεν πιστευω να υπαρχει κανεις που να θεωρει οτι διαβαζονται ολα οσα γραφονται στη διαβουλευση; Ας γελασουμε.Η βομβα θα πεσει τον Μαιο.Μια λυση ειναι η συμμετοχη στην τριωρη σταση εργασιας.Αλλη λυση δε βλεπω.Εκτος και αν θεωρειται λυση να βαλουμε εμεις βομβα στο υπουργειο παιδειας;
Παράθεση από: ammy στις Νοεμβρίου 27, 2009, 03:35:33 pm Συνάδελφοι γιατί θεωρείτε ότι εξαπατηθήκατε από τις προεκλογικές εξαγγελίες του ΠΑΣΟΚ; Και στην προηγούμενη κυβέρνηση που είχαν επίσης δεν ίσχυε η προυπηρεσία και έπρεπε να δίνεις συνέχεια ΑΣΕΠ. Εγώ τότε ήμουν επιτυχούσα αλλά δεν με είχαν καλέσει ούτε ωρομίσθια. Γιατί κατηγορείτε άλλους για τις δικές σας επιλογές;τι εννοείς ότι δεν ίσχυε η προϋπηρεσία; δεν κρατούσες τα μόρια του προηγούμενου ασεπ; δεν έπαιρνες ένα μόριο τον μήνα από την αναπλήρωση; που μπερδεύεσαι; δεν κατάλαβα...
Συνάδελφοι γιατί θεωρείτε ότι εξαπατηθήκατε από τις προεκλογικές εξαγγελίες του ΠΑΣΟΚ; Και στην προηγούμενη κυβέρνηση που είχαν επίσης δεν ίσχυε η προυπηρεσία και έπρεπε να δίνεις συνέχεια ΑΣΕΠ. Εγώ τότε ήμουν επιτυχούσα αλλά δεν με είχαν καλέσει ούτε ωρομίσθια. Γιατί κατηγορείτε άλλους για τις δικές σας επιλογές;