0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
κοίτα ο ΜΠΟΝΙΑΣ δίνει μια κατεύθυνση, η επιτυχία είναι θέμα προσωπικής μελέτης.
Παράθεση από: ΦΩΤΩ στις Νοεμβρίου 28, 2009, 06:14:28 pmεγω διδακτική έμαθα στο ΜΠΟΝΙΑ, αλλά είχα πάει 20 σχέδια για διόρθωση, άλλοι δεν έγραψαν για εξάσκηση ,ούτε ένα. Γενικά τα φροντιστήρια βοηθούν,όποιον έχει διάθεση να μελέτήσει,δεν είναι πανάκεια..Εγώ πάλι, δεν πήγα σε κανένα φροντιστήριο, διάβαζα - εκτός από φυσική - και χημεία, βιολογία, γεωλογία (ευτυχώς κράτησα τα σχολικά μου βιβλία.. + τα νέα σχολικά βιβλία), ενώ διδακτική από τα βιβλία του καθηγητή (όσα βρήκα) + 1 βιβλίο για διδακτική φυσικής + τις γενικές γνώσεις και προσωπική αναζήτηση που έχω κάνει. Αποτέλεσμα; ~65 στην ειδική διδακτική, και μου φάνηκε αρκετά καλό για την ελλιπή προετοιμασία που έκανα κιόλας (και δεν είχα και βύσμα κάποιον διορθωτή..). Θεωρώ, λοιπόν, ντροπή για έναν πτυχιούχο να πηγαίνει σε φροντιστήρια.
εγω διδακτική έμαθα στο ΜΠΟΝΙΑ, αλλά είχα πάει 20 σχέδια για διόρθωση, άλλοι δεν έγραψαν για εξάσκηση ,ούτε ένα. Γενικά τα φροντιστήρια βοηθούν,όποιον έχει διάθεση να μελέτήσει,δεν είναι πανάκεια..
bikini ,εδώ στήνουμε κερδοφόρα επιχείρηση και εσυ μας λες για πτυχία.
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 30/11/2009
Καλα οταν συνειδητοποιησει η πλειοψηφια τα αληθινα προβληματα τοτε να κατεβει στους δρομους.Γιατι βλεπω οτι φωναζετε χωρις να εχετε κατι να προτεινετε!
Παιδιά 5 άτομα μας λείπουν για να φθάσουμε τους 200 για την επιστολή όσοι δεν έχετε στείλει τα στοιχεία σας περιμένω μέχρι και άυριο Κυριακή πείτε και γνωστούς ΣΑς
Παράθεση από: ολγα. χ στις Νοεμβρίου 28, 2009, 07:57:03 pmΚαλα οταν συνειδητοποιησει η πλειοψηφια τα αληθινα προβληματα τοτε να κατεβει στους δρομους.Γιατι βλεπω οτι φωναζετε χωρις να εχετε κατι να προτεινετε!Συμφωνώ απόλυτα!! Οι περισσότεροι ειναι αρνητικοι στα πάντα! Η πλειοψηφία φωναζει 100% ΑΣΕΠ και μόλις ακουστηκε ότι θα το κάνουν αρχίσανε τις κινητοποιήσεις για να μην το κάνουν. Μήπως έχουμε ξεφύγει λίγο? Στην αρχή λεμε ασεπ και όταν μαζαψουμε λιγα μοριάκια λέμε όχι ασεπ.....Πώς να μας πάρουν στα σοβαρά???Επιπλέον δεν είδα κανέναν να διαμαρτύρεται για αυτό που έγινε στην ΠΔΣ. Έχει κανείς σκεφτεί πόσοι αδικήθηκαν με τις καινούριες λίστες? Και να υπογραμμίσω ότι είμαι απολύτως αντίθετη με το προηγούμενο ανεξέλγκτο σύστημα... αλλα όχι και με ημερομηνία πτυχιου!!!Αλλά υποψιάζομαι ότι αυτοί που παρακινούν τις κινητοποιήσεις βολεύτηκαν με την ΠΔΣ γιατί η πλειοψηφία τους είναι μεγαλύτερης ηλικίας.... Οπότε γιατί να ξεσηκωθούν???
Παράθεση από: ΦΩΤΩ στις Νοεμβρίου 28, 2009, 02:51:05 pm η κατάργηση του ασεπ είναι ουτοπία και επηρεάζει αρνητικά την κοινή γνώμη. ασεπ+ προυπηρεσία είναι το δίκαιο,αυτό πρέπει να δδιεκδικήσουμε.++++++++++++++++++++++
η κατάργηση του ασεπ είναι ουτοπία και επηρεάζει αρνητικά την κοινή γνώμη. ασεπ+ προυπηρεσία είναι το δίκαιο,αυτό πρέπει να δδιεκδικήσουμε.