0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ωραια εφοσον ειστε υπερ ασεπ να δινουμε καθε χρονο και με ενα πινακα γιατι διαμαρτυρεσαι;παιδια δεν θα μας σωσει ο ασεπ ουτε θα λυσει το προβλημα....ας δημιουργησουν περισσοτερα σχολεια λιγοτερους μαθητες σε καθε ταξη ωστε το μαθημα να ειναι πιο ποιοτικο και ας σταματησουν να μας βαζουν μονιμως στο τρυπακι να πρεπει να αποδεικνυουμε καθε φορα για το αν ειμαστε αξιοι ή οχι...βαρεθηκα να διαβαζω πια...ελεος...
Μακάρι ρε παιδιά να τα καταφέρετε να βγουν από τη μέση όλοι όσοι έχουν καπηλευθεί τους κόπους μας και κοιτούν να "τρουπώσουν"(βλέπε το ποστ της Φώτως για τη Σιβιτανίδειο).Ολοι αυτοί αποτελούν την αφορμή για τις εξαγγελίες και αυτοί είναι και οι πρώτοι που καλούν σε δυναμικές κινητοποιήσεις...
Ρε, μαζί είμαστε! Απλά ήθελα να γράψω ένα μήνυμα υπέρ της Άννας, να πάρει τα πάνω της...
Παράθεση από: daimonman στις Νοεμβρίου 29, 2009, 04:22:58 pmΡε, μαζί είμαστε! Απλά ήθελα να γράψω ένα μήνυμα υπέρ της Άννας, να πάρει τα πάνω της...Δεν κάνουν τέτοιες πλάκες. Τα νεύρα μας δεν αντέχουν. Κι εσύ τέκνον,
Παράθεση από: rublev στις Νοεμβρίου 29, 2009, 04:03:56 pmΜακάρι ρε παιδιά να τα καταφέρετε να βγουν από τη μέση όλοι όσοι έχουν καπηλευθεί τους κόπους μας και κοιτούν να "τρουπώσουν"(βλέπε το ποστ της Φώτως για τη Σιβιτανίδειο).Ολοι αυτοί αποτελούν την αφορμή για τις εξαγγελίες και αυτοί είναι και οι πρώτοι που καλούν σε δυναμικές κινητοποιήσεις...Δεν είναι αυτοί οι αφορμή για τις εξαγγελίες! Αν ήταν , θα ασχολούνταν μ' αυτούς η διαμάντω και το κάθε φίδι που δέχεται να πάρει στις πλάτες του την καταστροφή τόσων ανθρώπων και των οικογενειών τους. Και ούτε είναι αυτοί που καλούν σε κινητοποιήσεις. Δεν έχουν ανάγκη αυτοί! Με τέτοιες αυθαίρετες διατυπώσεις ακουσίως ή εκουσίως αμαυρώνεις και υποβαθμίζεις τον αγώνα όλων εμάς για το δίκιο μας.
παιδιά, αύριο όλοι στo υπουργειο, 12,30 ,μετά θα κεράσει η διαμαντω καφέ στο mall της παρηγοριάς, εγω θέλω fredo....
Παράθεση από: ΦΩΤΩ στις Νοεμβρίου 29, 2009, 04:31:37 pmπαιδιά, αύριο όλοι στo υπουργειο, 12,30 ,μετά θα κεράσει η διαμαντω καφέ στο mall της παρηγοριάς, εγω θέλω fredo....εισαι τρελη;;;;;;;;;;;με τι λεφτα παιδι μου ....θες να θεωρηθεις υπευθυνη αν πεσει το υπουργειο εξω;; εμεις πρεπει να την κερασουμε.... ο εχων δυο χυτονες να δινει τον εναν ...το λεει και η θρησκεια...