0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
και γω έχω δώσει ουκ ολίγες φορές αλλά προτιμώ να κλειστώ πάλι μες στο σπιτι και να διαβάζω παρά να μπαίνουν ορισμένοι από ορθάνοιχτα παράθυρα
Απευθυνομαι σε οσους σκοπευαν να διοριστουν το 2011-2012 με το 24μηνο και ρωταω ευθεως αν ειναι 1000 τοις εκατο σιγουροι οτι πρεπει να ξαναδωσουμε στον επομενο ασεπ.Γιατι φανταζομαι οτι οσο πιο δεδομενο το θεωρουμε εμεις,τοσο λυνουμε τα χερια του Υπουργειου.Θα ηθελα λοιπον να εξακριβωσω ποσο σιγουρο ειναι αυτο και τι σοι μεταβατικη θα ειναι η περιοδος που μας υποσχονταν.Επισης σαν ελλογο ον δεν μπορω να δεχτω την κοροιδια για αξιοκρατια οταν φετος θα διοριστουν ολοι οι βολεμενοι χωρις ασεπ, ενω του χρονου ολοι εμεις που ανεβαιναμε τους πινακες αξιοκρατικα και με το σταυρο στο χερι πρεπει να θυσιαστουμε και παλι για τη δηθεν αξιοκρατια.Μεχρι τελους θα διατηρω την ελπιδα οτι δε θα αδικηθουμε.Οτιδηποτε αλλο ειναι σχιζοφρενεια...
Παράθεση από: GR στις Νοεμβρίου 30, 2009, 03:36:53 pmΑπευθυνομαι σε οσους σκοπευαν να διοριστουν το 2011-2012 με το 24μηνο και ρωταω ευθεως αν ειναι 1000 τοις εκατο σιγουροι οτι πρεπει να ξαναδωσουμε στον επομενο ασεπ.Γιατι φανταζομαι οτι οσο πιο δεδομενο το θεωρουμε εμεις,τοσο λυνουμε τα χερια του Υπουργειου.Θα ηθελα λοιπον να εξακριβωσω ποσο σιγουρο ειναι αυτο και τι σοι μεταβατικη θα ειναι η περιοδος που μας υποσχονταν.Επισης σαν ελλογο ον δεν μπορω να δεχτω την κοροιδια για αξιοκρατια οταν φετος θα διοριστουν ολοι οι βολεμενοι χωρις ασεπ, ενω του χρονου ολοι εμεις που ανεβαιναμε τους πινακες αξιοκρατικα και με το σταυρο στο χερι πρεπει να θυσιαστουμε και παλι για τη δηθεν αξιοκρατια.Μεχρι τελους θα διατηρω την ελπιδα οτι δε θα αδικηθουμε.Οτιδηποτε αλλο ειναι σχιζοφρενεια...Μα πότε θα γίνει ο επόμενος ΑΣΕΠ για να προλάβεις να δώσεις;;;;
Δεν πηρα απαντηση απο καποιον ομοιοπαθουντα.
Εγώ που μόλις γύρισα από τη συγκέντρωση, είδα ότι είχε πολύ κόσμο.
Παράθεση από: GR στις Νοεμβρίου 30, 2009, 03:46:48 pmΔεν πηρα απαντηση απο καποιον ομοιοπαθουντα.Και εγώ στην ίδια θέση είμαι αλλά δεν μπορώ να σου απαντήσω. Νομίζω κανείς δεν μπορεί να σου απαντήσει με σιγουριά. Υπομονή μέχρι το Φλεβάρη που θα ξέρουμε τι μας περιμένει. Θα υπάρξει χρόνος για διάβασμα. Θεέ μου! Το λέω και δεν μπορώ να το χωνέψω...