0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Ανθή στις Νοεμβρίου 28, 2009, 09:20:12 pmΠαράθεση από: jandrian στις Νοεμβρίου 28, 2009, 09:02:27 pmΠαράθεση από: ολγα. χ στις Νοεμβρίου 28, 2009, 07:57:03 pmΚαλα οταν συνειδητοποιησει η πλειοψηφια τα αληθινα προβληματα τοτε να κατεβει στους δρομους.Γιατι βλεπω οτι φωναζετε χωρις να εχετε κατι να προτεινετε!Συμφωνώ απόλυτα!! Οι περισσότεροι ειναι αρνητικοι στα πάντα! Η πλειοψηφία φωναζει 100% ΑΣΕΠ και μόλις ακουστηκε ότι θα το κάνουν αρχίσανε τις κινητοποιήσεις για να μην το κάνουν. Μήπως έχουμε ξεφύγει λίγο? Στην αρχή λεμε ασεπ και όταν μαζαψουμε λιγα μοριάκια λέμε όχι ασεπ.....Πώς να μας πάρουν στα σοβαρά???Επιπλέον δεν είδα κανέναν να διαμαρτύρεται για αυτό που έγινε στην ΠΔΣ. Έχει κανείς σκεφτεί πόσοι αδικήθηκαν με τις καινούριες λίστες? Και να υπογραμμίσω ότι είμαι απολύτως αντίθετη με το προηγούμενο ανεξέλγκτο σύστημα... αλλα όχι και με ημερομηνία πτυχιου!!!Αλλά υποψιάζομαι ότι αυτοί που παρακινούν τις κινητοποιήσεις βολεύτηκαν με την ΠΔΣ γιατί η πλειοψηφία τους είναι μεγαλύτερης ηλικίας.... Οπότε γιατί να ξεσηκωθούν???Που ειδατε οτι η πλειοψηφια λεει 100% ασεπ απλα θελουμε να βγουν τα βυσματα απο τους πινακες.να δινουν ολοι ασεπ και να μην χανονται τα μορα της προυπηρεσιας.ΕΠΙΣΗΣνα μην καταργηθει το 24 μηνο.Επισης οταν θα διοριστεις για πρωτη φορα να μην καθεσαι σε ενα μερος 3 χρονια.Επισης να καταργηθουν οι ωρομισθιοι.ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΤΙ?Δεν θα μας παιρναν σοβαρα αν λεγαμε καταργηση του ασεπ αλλα θεωρω οτι αυτα που λεμε ειναι εφικτα και δικαιαΑν δεις τις ψηφοφοριες θα καταλαβεις. Επιπλέον, όσοι λένε 100% ΑΣΕΠ αποζητούν ακριβώς αυτο που λες κι εσυ!Να βγουν τα βυσματα απο τους πινακες... Τωρά για το πόσο καιρό θα κάθεται κάποιος σε 1 μέρος αυτό είναι ένα πολύ δύσκολο θέμα το οποίο για να λυθεί πρέπει να λύθουν άλλα μεγάλα προβλήματα. Μην περιμένεις να γίνουν ολα σε 1 νύχτα....εδώ το μεγαλύτερο ποσοστό των καθηγητών που είναι σε κάποια σχολεία ειναι αναπληρωτες και ωρομίσθιοι!!! Αν δε λυθεί αυτό δεν μπορεί να προχωρήσει τίποτα.....
Παράθεση από: jandrian στις Νοεμβρίου 28, 2009, 09:02:27 pmΠαράθεση από: ολγα. χ στις Νοεμβρίου 28, 2009, 07:57:03 pmΚαλα οταν συνειδητοποιησει η πλειοψηφια τα αληθινα προβληματα τοτε να κατεβει στους δρομους.Γιατι βλεπω οτι φωναζετε χωρις να εχετε κατι να προτεινετε!Συμφωνώ απόλυτα!! Οι περισσότεροι ειναι αρνητικοι στα πάντα! Η πλειοψηφία φωναζει 100% ΑΣΕΠ και μόλις ακουστηκε ότι θα το κάνουν αρχίσανε τις κινητοποιήσεις για να μην το κάνουν. Μήπως έχουμε ξεφύγει λίγο? Στην αρχή λεμε ασεπ και όταν μαζαψουμε λιγα μοριάκια λέμε όχι ασεπ.....Πώς να μας πάρουν στα σοβαρά???Επιπλέον δεν είδα κανέναν να διαμαρτύρεται για αυτό που έγινε στην ΠΔΣ. Έχει κανείς σκεφτεί πόσοι αδικήθηκαν με τις καινούριες λίστες? Και να υπογραμμίσω ότι είμαι απολύτως αντίθετη με το προηγούμενο ανεξέλγκτο σύστημα... αλλα όχι και με ημερομηνία πτυχιου!!!Αλλά υποψιάζομαι ότι αυτοί που παρακινούν τις κινητοποιήσεις βολεύτηκαν με την ΠΔΣ γιατί η πλειοψηφία τους είναι μεγαλύτερης ηλικίας.... Οπότε γιατί να ξεσηκωθούν???Που ειδατε οτι η πλειοψηφια λεει 100% ασεπ απλα θελουμε να βγουν τα βυσματα απο τους πινακες.να δινουν ολοι ασεπ και να μην χανονται τα μορα της προυπηρεσιας.ΕΠΙΣΗΣνα μην καταργηθει το 24 μηνο.Επισης οταν θα διοριστεις για πρωτη φορα να μην καθεσαι σε ενα μερος 3 χρονια.Επισης να καταργηθουν οι ωρομισθιοι.ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΤΙ?Δεν θα μας παιρναν σοβαρα αν λεγαμε καταργηση του ασεπ αλλα θεωρω οτι αυτα που λεμε ειναι εφικτα και δικαια
Παράθεση από: ολγα. χ στις Νοεμβρίου 28, 2009, 07:57:03 pmΚαλα οταν συνειδητοποιησει η πλειοψηφια τα αληθινα προβληματα τοτε να κατεβει στους δρομους.Γιατι βλεπω οτι φωναζετε χωρις να εχετε κατι να προτεινετε!Συμφωνώ απόλυτα!! Οι περισσότεροι ειναι αρνητικοι στα πάντα! Η πλειοψηφία φωναζει 100% ΑΣΕΠ και μόλις ακουστηκε ότι θα το κάνουν αρχίσανε τις κινητοποιήσεις για να μην το κάνουν. Μήπως έχουμε ξεφύγει λίγο? Στην αρχή λεμε ασεπ και όταν μαζαψουμε λιγα μοριάκια λέμε όχι ασεπ.....Πώς να μας πάρουν στα σοβαρά???Επιπλέον δεν είδα κανέναν να διαμαρτύρεται για αυτό που έγινε στην ΠΔΣ. Έχει κανείς σκεφτεί πόσοι αδικήθηκαν με τις καινούριες λίστες? Και να υπογραμμίσω ότι είμαι απολύτως αντίθετη με το προηγούμενο ανεξέλγκτο σύστημα... αλλα όχι και με ημερομηνία πτυχιου!!!Αλλά υποψιάζομαι ότι αυτοί που παρακινούν τις κινητοποιήσεις βολεύτηκαν με την ΠΔΣ γιατί η πλειοψηφία τους είναι μεγαλύτερης ηλικίας.... Οπότε γιατί να ξεσηκωθούν???
Καλα οταν συνειδητοποιησει η πλειοψηφια τα αληθινα προβληματα τοτε να κατεβει στους δρομους.Γιατι βλεπω οτι φωναζετε χωρις να εχετε κατι να προτεινετε!
σε διαφωνω,καθως δεν ημουν κ δε ξερω...θα ηθελα πολυ παντως να δω μια ολοκληρωμενη προταση συστηματος διορισμων(με ολες τις λεπτομερειες,γιατι εκει ειναι ολο το παιχνιδι καμια φορα),παρα αποσπασματικα αιτηματα,που ειναι μεν σωστα,αλλα οχι ενταγμενα σε ενα γενικοτερο κ ολοκληρωμενο σχεδιο.αν υπαρχει κ εχεις το link,δως το!
Παράθεση από: jandrian στις Νοεμβρίου 30, 2009, 07:14:09 pmΠαράθεση από: Ανθή στις Νοεμβρίου 28, 2009, 09:20:12 pmΠαράθεση από: jandrian στις Νοεμβρίου 28, 2009, 09:02:27 pmΠαράθεση από: ολγα. χ στις Νοεμβρίου 28, 2009, 07:57:03 pmΚαλα οταν συνειδητοποιησει η πλειοψηφια τα αληθινα προβληματα τοτε να κατεβει στους δρομους.Γιατι βλεπω οτι φωναζετε χωρις να εχετε κατι να προτεινετε!Συμφωνώ απόλυτα!! Οι περισσότεροι ειναι αρνητικοι στα πάντα! Η πλειοψηφία φωναζει 100% ΑΣΕΠ και μόλις ακουστηκε ότι θα το κάνουν αρχίσανε τις κινητοποιήσεις για να μην το κάνουν. Μήπως έχουμε ξεφύγει λίγο? Στην αρχή λεμε ασεπ και όταν μαζαψουμε λιγα μοριάκια λέμε όχι ασεπ.....Πώς να μας πάρουν στα σοβαρά???Επιπλέον δεν είδα κανέναν να διαμαρτύρεται για αυτό που έγινε στην ΠΔΣ. Έχει κανείς σκεφτεί πόσοι αδικήθηκαν με τις καινούριες λίστες? Και να υπογραμμίσω ότι είμαι απολύτως αντίθετη με το προηγούμενο ανεξέλγκτο σύστημα... αλλα όχι και με ημερομηνία πτυχιου!!!Αλλά υποψιάζομαι ότι αυτοί που παρακινούν τις κινητοποιήσεις βολεύτηκαν με την ΠΔΣ γιατί η πλειοψηφία τους είναι μεγαλύτερης ηλικίας.... Οπότε γιατί να ξεσηκωθούν???Που ειδατε οτι η πλειοψηφια λεει 100% ασεπ απλα θελουμε να βγουν τα βυσματα απο τους πινακες.να δινουν ολοι ασεπ και να μην χανονται τα μορα της προυπηρεσιας.ΕΠΙΣΗΣνα μην καταργηθει το 24 μηνο.Επισης οταν θα διοριστεις για πρωτη φορα να μην καθεσαι σε ενα μερος 3 χρονια.Επισης να καταργηθουν οι ωρομισθιοι.ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΤΙ?Δεν θα μας παιρναν σοβαρα αν λεγαμε καταργηση του ασεπ αλλα θεωρω οτι αυτα που λεμε ειναι εφικτα και δικαιαΑν δεις τις ψηφοφοριες θα καταλαβεις. Επιπλέον, όσοι λένε 100% ΑΣΕΠ αποζητούν ακριβώς αυτο που λες κι εσυ!Να βγουν τα βυσματα απο τους πινακες... Τωρά για το πόσο καιρό θα κάθεται κάποιος σε 1 μέρος αυτό είναι ένα πολύ δύσκολο θέμα το οποίο για να λυθεί πρέπει να λύθουν άλλα μεγάλα προβλήματα. Μην περιμένεις να γίνουν ολα σε 1 νύχτα....εδώ το μεγαλύτερο ποσοστό των καθηγητών που είναι σε κάποια σχολεία ειναι αναπληρωτες και ωρομίσθιοι!!! Αν δε λυθεί αυτό δεν μπορεί να προχωρήσει τίποτα..... :-XΔηλαδη όποιος δεν εχει ΑΣΕΠ ειναι βύσμα;;;;;; Και αυτοι που "τραβιουντε" απο προ ασεπ;;;;;;
Μεταβατική περίοδος πρέπει να υπάρχει για όλους. (Με ΑΣΕΠ και χωρίς ΑΣΕΠ). Μεταβατική περίοδος θα πει να γίνονται οι διορισμοί για τα επόμενα 2 χρόνια με τον τρόπο που γίνονται τα τελευταία χρόνια και μετά να μειώσουν το 40% σε 20% και μετά να απαιτείτε επιτυχία ΑΣΕΠ. Δηλαδή τρία χρόνια. Υπάρχουν αρκετοί εκπαιδευτικοί που οργώνουν και αλωνίζουν την Ελλάδα 10 χρόνια. Τρία χρόνια μπροστά στα δέκα δεν είναι τίποτα. Οι προηγούμενες επιτυχίες ΑΣΕΠ δεν πρέπει να μετράνε με τίποτα, διότι κάποιοι πήραν σε 6 διαγωνισμούς μέρος άλλοι σε τρεις και άλλοι σε κανέναν. Μετά από τρία χρόνια να αρχίσουν όλα εκ του μηδενός.
Παράθεση από: lloullou στις Νοεμβρίου 30, 2009, 05:04:55 pmκι εγώ δεν αντέχω να ξαναδώσω άλλον ΑΣΕΠ! έχω δώσει 5 φορές και ήμουν και τις 5 επιτυχούσα! ΕΛΕΟΣ δηλαδή ρε παιδιά! και 4η χρονιά ωρομισθίας! νομίζω πάνω κάτω όλοι λέμε τα ίδια... το θέμα είναι να αγωνιστούμε, να βγούμε στους δρόμους, στο Υπουργείο, στη
κι εγώ δεν αντέχω να ξαναδώσω άλλον ΑΣΕΠ! έχω δώσει 5 φορές και ήμουν και τις 5 επιτυχούσα! ΕΛΕΟΣ δηλαδή ρε παιδιά! και 4η χρονιά ωρομισθίας! νομίζω πάνω κάτω όλοι λέμε τα ίδια... το θέμα είναι να αγωνιστούμε, να βγούμε στους δρόμους, στο Υπουργείο, στη