0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
[...] για να εναντιωθώ σε μια λογική που λέει ότι οι συνδικαλιστές είναι βλάκες ή ..κοιταν την πάρτη τους ή ....είναι κομματόσκυλα ..... ΑΡΑ θα κάνω ότι γουστάρω [...][...] πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι είτε πάμε στις εκλογές είτε δεν πάμε είτε βγει αυτό που θέλουμε έιτε όχι .....θα είμαστε μαζί [...]
δεν εχω ζητησει απο κανεναν να νοιαστει και καλα κανεις!!!
εγω που ειμαι ωρομισθιος ειμαι προφανως αορατος, γιατι στο σχολειο που ρωτησα καποιους συνδικαλιστες μου ειπαν οτι δεν εχω δικαιωμα ψηφου, γι αυτο επιμενω οτι δεν κανω πλακα λεγοντας πως οταν μεγαλωσω θελω να γινω...καθηγητης(ειμαιι μολις 42)
Εσύ είσαι το συνδικαλιστικό σου όργανο.Είσαι το 1/200.000 της άποψης και τόσο δικαιούσαι.Αν το συνδικαλιστικό όργανο υπερψήφισε αυτό ....θα πεις μαλιστα και θα το υποστηρίξεις.Αν μπορείς να του αλλάξεις άποψη έχει καλώς .Για να μην ακούσω κουλά ...είμαι ό άμθρωπος που καταστρέφεται ολοκληρωτικά από την είσοδο των ΟΑΕΔιτων αλλά δεν γίνεται δουλεια αν βγαίνω διασπαστικά να υποστηρίζω..... ότι με συμφέρει και θεωρω δίκαιο.Αυτό γίνεται στις συνελέυσεις....... μετά βλέπω ότι η πλοιοψηφία είπε, και δυναμώνω την φωνή της.Αν κάτι είναι παράνομο υπάρχουν δικαστήρια .
Εντάξει.. είναι τραγικοί οι τύποι..Ευτυχώς ΔΕΝ με εκπροσωπούν και ούτε πρόκειται.
Κακά τα ψέματα όμως.. οι αρχισυνδικαλιστές (δεν λέω για τα μικρά ψάρια) πάντα κάπου βολεύονται, ποτέ δεν πάνε χαμένοι. Επίσης αυτό το "Αν το συνδικαλιστικό όργανο υπερψήφισε αυτό ....θα πεις μαλιστα και θα το υποστηρίξεις" ενισχύει την ιδέα της "δικτατορίας της πλειοψηφίας". Αν διαφωνείς με κάτι που έρχεται σε αντίθεση με τις αρχές σου, δεν το αποδέχεσαι ποτέ και το αντιπαλεύεις όπως μπορείς.
Παράθεση από: Landau στις Δεκεμβρίου 01, 2009, 03:31:46 pmΕντάξει.. είναι τραγικοί οι τύποι..Ευτυχώς ΔΕΝ με εκπροσωπούν και ούτε πρόκειται.δεν μπορεί αγαπητέ συνάδελφε, όλο και κάποιο από τα τόσα πολλά γκρουπούσκουλα θα βρείς να σε καλύψει.Κι αν δε βρείς, έλα να φτιάξουμε το δικό μας, είναι τόσο εύκολο, εσύ θα είσαι ο αρχηγός (ή Πρόεδρος, αν προτιμάς) κι εγώ ο Γενικός Γραμματέας της Συντονιστικής Επιτροπής!