0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: bikini στις Δεκεμβρίου 15, 2009, 01:16:00 pmΟ κ. Παπανδρέου υπογράμμισε πως «χρειάζεται να κάνουμε μεγάλες αλλαγές, από το ηλεκτρονικό σχολείο μέχρι το ηλεκτρονικό βιβλίο.[και τον ηλεκτρονικο καθηγητη....κοψτε ρε το δουλεμαααααααααααααααα!!!!!!!
Ο κ. Παπανδρέου υπογράμμισε πως «χρειάζεται να κάνουμε μεγάλες αλλαγές, από το ηλεκτρονικό σχολείο μέχρι το ηλεκτρονικό βιβλίο.[
ηδη σημερα ειχαμε την πρωτη παραιτηση υφυπουργου για σκανδαλο...καλη αρχη..και ακομα δεν κλεισανε 100 μερες...
Παράθεση από: rorygr στις Δεκεμβρίου 15, 2009, 01:54:06 pmηδη σημερα ειχαμε την πρωτη παραιτηση υφυπουργου για σκανδαλο...καλη αρχη..και ακομα δεν κλεισανε 100 μερες...καλησπερα τι παραιτηση ρε παιδια πειτε μου και μενα..σημερα βρηκε που δεν ακουσα ραδιοφωνο.. ποιος και γιατι;;
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Δεκεμβρίου 15, 2009, 02:06:28 pmΠαράθεση από: rorygr στις Δεκεμβρίου 15, 2009, 01:54:06 pmηδη σημερα ειχαμε την πρωτη παραιτηση υφυπουργου για σκανδαλο...καλη αρχη..και ακομα δεν κλεισανε 100 μερες...καλησπερα τι παραιτηση ρε παιδια πειτε μου και μενα..σημερα βρηκε που δεν ακουσα ραδιοφωνο.. ποιος και γιατι;; Ο υφυπουργός εσωτερικών, Ρόβλιας.http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1085971&lngDtrID=244(Εκτός από ραδιόφωνα υπάρχει και το διαδίκτυο )
Παράθεση από: Landau στις Δεκεμβρίου 15, 2009, 02:09:43 pmΠαράθεση από: Αναστασια 76 στις Δεκεμβρίου 15, 2009, 02:06:28 pmΠαράθεση από: rorygr στις Δεκεμβρίου 15, 2009, 01:54:06 pmηδη σημερα ειχαμε την πρωτη παραιτηση υφυπουργου για σκανδαλο...καλη αρχη..και ακομα δεν κλεισανε 100 μερες...καλησπερα τι παραιτηση ρε παιδια πειτε μου και μενα..σημερα βρηκε που δεν ακουσα ραδιοφωνο.. ποιος και γιατι;; Ο υφυπουργός εσωτερικών, Ρόβλιας.http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1085971&lngDtrID=244(Εκτός από ραδιόφωνα υπάρχει και το διαδίκτυο )τωρα μπηκα σπιτι
το παρτυ ξεκινησε...
Τότε καλύτερα να συνεχίσουν να παίρνουν από επιλαχόντες του τελευταίου ΑΣΕΠ (με συμφέρει έτσι καλύτερα ). Δεν θα παγώσουν προσλήψεις σε υγεία-παιδεία (έτσι υποστηρίζουν μέχρι και σήμερα), αλλά σκέφτονται να τις μειώσουν ίσως, γιατί δεν βγαίνουν.. Εκεί πρέπει να πιέσουμε, ώστε να μη μειωθούν και άλλο οι διορισμοί (κάθε πέρισυ και καλύτερα έχει γίνει πια).