0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: joap στις Δεκεμβρίου 16, 2009, 11:36:11 pmπαντως οι εξετασεις στο ασεπ δεν ειναι απλες,να πεις δε βαριεσαι μωρε θα ξαναδωσωαναστελει κανεις τη ζωη του για ενα χρονο.εγω δεν μπορω να το ξαναπερασω ολο αυτο,οντας επιτυχουσα,για να βρισκομαι μονο και μονο σε δουλεια.θα κανονισω την πορεια μου.περιμενω να δω..αν και τι να περιμενω..βλεπω απο τωρα.
Παράθεση από: ΦΩΤΩ στις Δεκεμβρίου 16, 2009, 11:42:57 pm ANASTASIA 76,να σου ζήσει , βάλε μπρος για δίδυμα ΤΩΡΑ..... τι κάνεις έχουμε κανένα νέο, γιατι αυτη την εποχη ξεκίνησα YOGA, για να ξεχάσω οτι έχω 18 μόρια και ούτε ωρομισθια δεν με έχουν καλέσει, Τα τέλη όμως 165 ευρο γαι ένα αυτοκίνητο 1100 κυβιΚΆ δεν τα έχουν ξεχάσει. ΤΈΛΟς ΠΆΝΤΩΝ. καλά είσαι;αντέχεις;ευχαριστω ,,,(το κραξιμο ποια απο τις δυο θα το φαει;;)μη λες για τελη 36κατι πρεπει να σκασω που να σκασουν και να πλανταξουν....δεν αντεχω γι αυτο προσποιουμαι οτι ζω..
ANASTASIA 76,να σου ζήσει , βάλε μπρος για δίδυμα ΤΩΡΑ..... τι κάνεις έχουμε κανένα νέο, γιατι αυτη την εποχη ξεκίνησα YOGA, για να ξεχάσω οτι έχω 18 μόρια και ούτε ωρομισθια δεν με έχουν καλέσει, Τα τέλη όμως 165 ευρο γαι ένα αυτοκίνητο 1100 κυβιΚΆ δεν τα έχουν ξεχάσει. ΤΈΛΟς ΠΆΝΤΩΝ. καλά είσαι;αντέχεις;
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Δεκεμβρίου 16, 2009, 11:47:08 pmΠαράθεση από: ΦΩΤΩ στις Δεκεμβρίου 16, 2009, 11:42:57 pm ANASTASIA 76,να σου ζήσει , βάλε μπρος για δίδυμα ΤΩΡΑ..... τι κάνεις έχουμε κανένα νέο, γιατι αυτη την εποχη ξεκίνησα YOGA, για να ξεχάσω οτι έχω 18 μόρια και ούτε ωρομισθια δεν με έχουν καλέσει, Τα τέλη όμως 165 ευρο γαι ένα αυτοκίνητο 1100 κυβιΚΆ δεν τα έχουν ξεχάσει. ΤΈΛΟς ΠΆΝΤΩΝ. καλά είσαι;αντέχεις;ευχαριστω ,,,(το κραξιμο ποια απο τις δυο θα το φαει;;)μη λες για τελη 36κατι πρεπει να σκασω που να σκασουν και να πλανταξουν....δεν αντεχω γι αυτο προσποιουμαι οτι ζω.. γιατί και τα τέλη δεν έιναι ένα κοινωνικό θέμα;στην ΠΥΡΑ ΟΛΟΙ , όπως λέει η λαική αοιδός.
Κιαν ακόμα αυτό το δείγμα Σάμου είναι αντιπροσωπευτικό τότε μιλάμε για ένα ποσοστό 2.3% των εκπαιδευτικών που είναι σε άδεια λόγω εγκυμοσύνης. Δηλαδή κάπου 4100 γυναίκες εκπαιδευτικοί σε άδεια. Οι άλλοι 13900 που βρίσκονται;Παιδιά μην γελιόμαστε η ΟΛΜΕ γνώριζε την κατάσταση και την άφησε να φουσκώσει για μικροκομματικούς λόγους. Νομίζω ότι η ΝΔ δεν μπορούσε να ανατρέψει αυτή την κατάσταση αφού και πολλοί δεξιοί κρατιστές δεν ήθελαν να εξορθολογήσουν τα πράγματα.Το ότι το ΠΑΣΟΚ αναδεικνύει το θέμα αφενός κάνει εντύπωση αφετέρου μπορεί να δώσει μια διέξοδο χωρίς πολλές αντιδράσεις απ’ τους κατ’ επάγγελμα υπερασπιστές του «λαού».Φυσικά και το ΠΑΣΟΚ ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό γι’ αυτή την εξωφρενική κατάσταση.Νομίζω ότι το αναγνωρίζει και γι’ αυτό επιδιώκει διάλογο και την συναίνεση.Τώρα εμείς που περιμένουμε τα νεώτερα ,παρακολουθούμε με δέος τις συνέπειες της αυθαιρεσίας στην Ελλάδα και αναρωτιόμαστε πως μας έμπλεξαν έτσι.Έχουν μεγάλη ευθύνη όλοι δεξιοί, σοσιαλιστές , αριστεροί για όλα αυτά. Και απέναντι σε όλους εμάς που δρομολογήσαμε την επαγγελματική ζωή μας προς την δημόσια εκπαίδευση. Γιατί να μας καταστρέψουν οικονομικά, να μας εξουθενώσουν με διαγωνισμούς , να μας φθείρουν ψυχικά με τις μεταβολές της τελευταίας στιγμής, να μας κουράσουν σε μια αδιέξοδη προσπάθεια;;;;Γιατί να φορτώσουν τον φορολογούμενο με τόσους αργόσχολους και αργόμισθους;Γιατί να εξαχρειώσουν σε τέτοιο βαθμό τον κόσμο των εκπαιδευτικών;Αυτή η χώρα τι όραμα έχει τελικά; Το βόλεμα και το κωλοβάρεμα;;;Το κυνικό υστερόγραφο του GiannisV : « Ο καθένας στη ζωή του, παίρνει ότι του αξίζει.»Πως ερμηνεύεται στην δικιά μας περίπτωση;
ΠΟΙΟΣ ΔΙΔΑΧΘΗΚΕ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΩΝ
Υπάρχει πιθανότητα "συνεργασίας" αυτών με ιδιοκτήτες φροντιστηρίων?
ΓΙΑΝΝΗ ετσι πεστα να ξεθυμανεις..θα γλυτωσεις τον ψυχολογο... ΠαράθεσηΠΟΙΟΣ ΔΙΔΑΧΘΗΚΕ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΩΝεδω εισαι λαθος μοναδικο καθηγητικο τμημα ειναι το ΦΠΨ οσο και να μην αρεσει σε καποιους...απο μας παιρνουν μαθηματα τα αλλα τμηματα..ΠαράθεσηΥπάρχει πιθανότητα "συνεργασίας" αυτών με ιδιοκτήτες φροντιστηρίων?στο παρελθον ειχε ακουστει για διαρροη θεματων σε ενα αθηναϊκο φροντιστηριο...κατα τα αλλα με βρισκεις απολυτα συμφωνη..
εδω εισαι λαθος μοναδικο καθηγητικο τμημα ειναι το ΦΠΨ οσο και να μην αρεσει σε καποιους...απο μας παιρνουν μαθηματα τα αλλα τμηματα..
δεν ξερω για το τμημα σου αλλα γνωριζω οτι πλεον ειναι υποχρεωτικα καποια μαθηματα δικα μας για ολα τα τμηματα.. μηπως να παραδιδουμε εμεις ιδιαιτερα σε σας των αλλων τμηματων; αν ειναι ετσι τοτε....διαμαντο ειμαι μαζι σου... η ιδιοτελεια σε ολο της το μεγαλειο..
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Δεκεμβρίου 17, 2009, 02:10:01 amδεν ξερω για το τμημα σου αλλα γνωριζω οτι πλεον ειναι υποχρεωτικα καποια μαθηματα δικα μας για ολα τα τμηματα.. μηπως να παραδιδουμε εμεις ιδιαιτερα σε σας των αλλων τμηματων; αν ειναι ετσι τοτε....διαμαντο ειμαι μαζι σου... η ιδιοτελεια σε ολο της το μεγαλειο.. Ε, ας μας πούνε και οι υπόλοιποι παλαίουρες της Φιλοσοφικής τί γνωρίζουν. Αγγλικό Φιλοσοφικής, άντε να υπάρχουν 1-2 μαθήματα ΕΠΙΛΟΓΗΣ (πιθανόν κάποια μαθήματα της κυρίας Σουγάρη).Αναστασία, εγώ που δεν έχω χρήματα, τί γίνεται? Θα πληρώσω σε είδος?
Παράθεση από: GiannisV στις Δεκεμβρίου 17, 2009, 02:23:17 amΠαράθεση από: Αναστασια 76 στις Δεκεμβρίου 17, 2009, 02:10:01 amδεν ξερω για το τμημα σου αλλα γνωριζω οτι πλεον ειναι υποχρεωτικα καποια μαθηματα δικα μας για ολα τα τμηματα.. μηπως να παραδιδουμε εμεις ιδιαιτερα σε σας των αλλων τμηματων; αν ειναι ετσι τοτε....διαμαντο ειμαι μαζι σου... η ιδιοτελεια σε ολο της το μεγαλειο.. Ε, ας μας πούνε και οι υπόλοιποι παλαίουρες της Φιλοσοφικής τί γνωρίζουν. Αγγλικό Φιλοσοφικής, άντε να υπάρχουν 1-2 μαθήματα ΕΠΙΛΟΓΗΣ (πιθανόν κάποια μαθήματα της κυρίας Σουγάρη).Αναστασία, εγώ που δεν έχω χρήματα, τί γίνεται? Θα πληρώσω σε είδος? τι να σου πω οτι θες επειδη εγω δεν εχω χρονο θα σε αναλαβει ενας συναδελφος μ αυτον κανονισε λοιπον...
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Δεκεμβρίου 17, 2009, 02:32:02 amΠαράθεση από: GiannisV στις Δεκεμβρίου 17, 2009, 02:23:17 amΠαράθεση από: Αναστασια 76 στις Δεκεμβρίου 17, 2009, 02:10:01 amδεν ξερω για το τμημα σου αλλα γνωριζω οτι πλεον ειναι υποχρεωτικα καποια μαθηματα δικα μας για ολα τα τμηματα.. μηπως να παραδιδουμε εμεις ιδιαιτερα σε σας των αλλων τμηματων; αν ειναι ετσι τοτε....διαμαντο ειμαι μαζι σου... η ιδιοτελεια σε ολο της το μεγαλειο.. Ε, ας μας πούνε και οι υπόλοιποι παλαίουρες της Φιλοσοφικής τί γνωρίζουν. Αγγλικό Φιλοσοφικής, άντε να υπάρχουν 1-2 μαθήματα ΕΠΙΛΟΓΗΣ (πιθανόν κάποια μαθήματα της κυρίας Σουγάρη).Αναστασία, εγώ που δεν έχω χρήματα, τί γίνεται? Θα πληρώσω σε είδος? τι να σου πω οτι θες επειδη εγω δεν εχω χρονο θα σε αναλαβει ενας συναδελφος μ αυτον κανονισε λοιπον... Οκ, το διόρθωσα και από μόνος μου, αλλά με πρόλαβες.