0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Άρχισαν τα όργανα...σήκω απ' τη θέση σου......αντίδραση τώρα....Η βραδυνή εχει πρωτοσέλιδο "ΩΡΟΜΙΣΘΙΑ Η ΠΑΙΔΕΙΑ" τελικά με την κατάργηση της ωρομισθίας τι έγινε???ωραίο ανέκδοτο........ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ γελάσαμε.... τι να πω ρε παιδιά...χωρίς λόγια....
Τι θα πει ειναι νομοθετημενο ? Οπως το νομοθετησε αδικως (η παρεουλα που διαλυεται οσονουπω) ετσι μπορει να το παρει πισω.Εγω παντως ειμαι χαρουμενος για τις 3000 εν μεσω χρεωκοπιας (αν ακομη δεν το καταλαβατε) φοβαμαι ομως οτι στον επομενο ΑΣΕΠθα κοψουν οσουν μπορουν επικαλουμενοι επαναφορες και κακη οικονομια.Μιλαμε για κατι λιγοτερο απο τις μισες θεσεις του προηγουμενου.Αλλα και ουτε και αναπληρωτες ειναι υποχρεωμενοι να παρουν του χρονου ασχετα αμα ( υπαρχουν λεφτα για 4000 που πολυ το αμφιβαλω.Να ρωτησω κατι η βαση ξαναπαει στο 60 κατι τετοιο λενε ειπε η Διαμαντοπουλου;
Πες τα χρυσόστομε, για να μην πανηγυρίζουν τα 22άχρονα
Παράθεση από: ppaio στις Ιανουαρίου 16, 2010, 09:09:43 amΤι θα πει ειναι νομοθετημενο ? Οπως το νομοθετησε αδικως (η παρεουλα που διαλυεται οσονουπω) ετσι μπορει να το παρει πισω.Εγω παντως ειμαι χαρουμενος για τις 3000 εν μεσω χρεωκοπιας (αν ακομη δεν το καταλαβατε) φοβαμαι ομως οτι στον επομενο ΑΣΕΠθα κοψουν οσουν μπορουν επικαλουμενοι επαναφορες και κακη οικονομια.Μιλαμε για κατι λιγοτερο απο τις μισες θεσεις του προηγουμενου.Αλλα και ουτε και αναπληρωτες ειναι υποχρεωμενοι να παρουν του χρονου ασχετα αμα ( υπαρχουν λεφτα για 4000 που πολυ το αμφιβαλω.Να ρωτησω κατι η βαση ξαναπαει στο 60 κατι τετοιο λενε ειπε η Διαμαντοπουλου;Οταν λέμε νομοθετημένο , σημαίνει ότι καθορίζει τις προσλήψεις σε ορίζοντα διετίας ή πενταετίας για το 30μηνο...Ακόμα και τώρα να αλλάξουν το νόμο δεν μπορεί να έχει αναδρομική ισχύ και να πιάσει τους φετεινούς διορισμούς...Αμφιβάλλω αν θα γίνει ΑΣΕΠ σύντομα αλλά και να γίνει οι θέσεις θα είναι ελάχιστες...Αυτό γιατί θα κοιτάξει πρώτα να ξεμπερδέψει με τους παλιούς και το παλιό σύστημα (24μηνα , 30μηνα κ.λ.π.) ώστε να μην έχει δικαστικές εκκρεμότητες και μετά θα τα δώσει ...όλα για το νέο σύστημα...εαν είανι έτσι βολευει εμάς τους παλαιούς . όμως θα πρέπει να αγωνισθούμε για δικαιότερο συστημα
Το βλέπω να έρχεται... Θα αυξήσουν λίγο το ωρομίσθιο και θα διορίσουν στρατιές ωρομισθίων (κάτι σαν αναβαθμισμένο Stage). Και θα τρέξουν όλα τα ''λιγούρια'' να εκμεταλευτούν την ευκαιρία να εργαστούν στο αντικειμενό τους και να έχουν τη ελπίδα κάποια στιγμή να εκπληρωθεί, μετά από τόσους κόπους, το ''όνειρό τους".Αντί να τους πάρουμε με τις πέτρες...Θα βάλω να ακούσω το ''θα πάρω φόρα'' από τα ''κίτρινα ποδήλατα''... Έχει και μια ανηφορίτσα εκεί στο υπουργείο παδείας ή δια βίου ταλαιπωρίας...
και με το 24 μηννο τι θα γίνει; Παιδιά συγχωρέστε με, αλλά θα διοριζόμουν με το 40% αλλά μπήκαν μπροστά μου 99 ατομα από οαεδ και χάνω διρισμό εξαιτίας τους. Είμαι 3 φορές επιτυχούσα, δούλεψα χωρίς να παρακαλέσω κανέναν κι έρχεται τώρα η Διαμαντοπούλου και μου μιλάει για αξιοκρατία; Αυτό είναι αξιοκρατία; Να βολευτούν οι οαεδίτες που δεν κόπιασαν καθόλου και όλοι οι υπόλοιποι να δίνουν και να ξαναδίνουν; Ελεος πια! δεν μπορώ. Αν την είχα μπροστά μου την άχρηστη θα την έφτυνα. Πασόκ και μαλ....! . Συμφωνώ ότι η ΝΔ μπορεί να έκανε άλλες αισχρότητες αλλά εμάς τους εκπαιδευτικούς μας ευνόησε. Είμαι πολύ απογοητευμένη απο το κόμμα που ψήφισα. Στερνή μου γνώση.......