0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Ιανουαρίου 16, 2010, 10:21:40 pmτο ξερουμε οτι ταλεμε σωστα .προτασεις εχουμε του χωρου ημαστε αρα γιατι να μην λαβουμε μερος στον διαγωνισμο ,ωστε να υλοποιησουμε εμεις τον σχεδιασμο και να τους μεινουν και τα 96 χιλιαρικα...καποιος το ειχε προτεινει στο παρελθον,ας με συγχωρεσει που δεν θυμαμαι το ονομα του/της.. ντροπη, ξεχασες ποιος το προτεινε, και εγω που υπολογιζα σε σενα και σε ειχα συμπεριλαβει στην επιτροπη, με απογοητευσες
το ξερουμε οτι ταλεμε σωστα .προτασεις εχουμε του χωρου ημαστε αρα γιατι να μην λαβουμε μερος στον διαγωνισμο ,ωστε να υλοποιησουμε εμεις τον σχεδιασμο και να τους μεινουν και τα 96 χιλιαρικα...καποιος το ειχε προτεινει στο παρελθον,ας με συγχωρεσει που δεν θυμαμαι το ονομα του/της..
Παράθεση από: physikos13 στις Ιανουαρίου 17, 2010, 12:05:38 amΠαράθεση από: Αναστασια 76 στις Ιανουαρίου 16, 2010, 10:21:40 pmτο ξερουμε οτι ταλεμε σωστα .προτασεις εχουμε του χωρου ημαστε αρα γιατι να μην λαβουμε μερος στον διαγωνισμο ,ωστε να υλοποιησουμε εμεις τον σχεδιασμο και να τους μεινουν και τα 96 χιλιαρικα...καποιος το ειχε προτεινει στο παρελθον,ας με συγχωρεσει που δεν θυμαμαι το ονομα του/της.. ντροπη, ξεχασες ποιος το προτεινε, και εγω που υπολογιζα σε σενα και σε ειχα συμπεριλαβει στην επιτροπη, με απογοητευσεςβρε λαμόγια, τα μοιράσατε μεταξύ σας και δε μας είπατε τίποτα? Γιατί δεν έγινε καμιά δημόσια διαβούλευση?
Παράθεση από: GiannisV στις Ιανουαρίου 17, 2010, 12:19:02 amΠαράθεση από: physikos13 στις Ιανουαρίου 17, 2010, 12:05:38 amΠαράθεση από: Αναστασια 76 στις Ιανουαρίου 16, 2010, 10:21:40 pmτο ξερουμε οτι ταλεμε σωστα .προτασεις εχουμε του χωρου ημαστε αρα γιατι να μην λαβουμε μερος στον διαγωνισμο ,ωστε να υλοποιησουμε εμεις τον σχεδιασμο και να τους μεινουν και τα 96 χιλιαρικα...καποιος το ειχε προτεινει στο παρελθον,ας με συγχωρεσει που δεν θυμαμαι το ονομα του/της.. ντροπη, ξεχασες ποιος το προτεινε, και εγω που υπολογιζα σε σενα και σε ειχα συμπεριλαβει στην επιτροπη, με απογοητευσεςβρε λαμόγια, τα μοιράσατε μεταξύ σας και δε μας είπατε τίποτα? Γιατί δεν έγινε καμιά δημόσια διαβούλευση? συνοπτικες διαδικασιες....αποφασισαμε και διαταξαμε...εε ας το κανουμε μια φορα και μεις ετσι για το γαμωτο...
Παράθεση από: GiannisV στις Ιανουαρίου 17, 2010, 12:19:02 amΠαράθεση από: physikos13 στις Ιανουαρίου 17, 2010, 12:05:38 amΠαράθεση από: Αναστασια 76 στις Ιανουαρίου 16, 2010, 10:21:40 pmτο ξερουμε οτι ταλεμε σωστα .προτασεις εχουμε του χωρου ημαστε αρα γιατι να μην λαβουμε μερος στον διαγωνισμο ,ωστε να υλοποιησουμε εμεις τον σχεδιασμο και να τους μεινουν και τα 96 χιλιαρικα...καποιος το ειχε προτεινει στο παρελθον,ας με συγχωρεσει που δεν θυμαμαι το ονομα του/της.. ντροπη, ξεχασες ποιος το προτεινε, και εγω που υπολογιζα σε σενα και σε ειχα συμπεριλαβει στην επιτροπη, με απογοητευσεςβρε λαμόγια, τα μοιράσατε μεταξύ σας και δε μας είπατε τίποτα? Γιατί δεν έγινε καμιά δημόσια διαβούλευση? οχι δεν θα παρουμε μια, ειχα προτεινει να τσονταρουμε και κατι, γιατι οι μερες για το κρατος ειναι δυσκολες, εδω δεν βγαινει η επιχορηγηση στο ιδρυμα σημιτη, καραμανλη...
Παράθεση από: physikos13 στις Ιανουαρίου 17, 2010, 12:16:28 amδεν υπαρχει συγχωροχαρτι, λιανα κανελη δαγκωτο( το γιατι τη λιανα να δω αν θα καταλαβεις...)ακουγεται κατσε να δουμε ομως ειναι σιγουρο;; μακαρι παντως ....σιγουρα θα ανεβουν και τα ποσοστα μας αν κατσει.. ωστε πουλακι μου εσυ εισαι αυτος που την στηνει καθε πρωι εξω απο τα γραφεια και νομιζαμε οτι εισαι μελος των πυρηνων της φωτιας...πες το μου να παει η ψυχη στη θεση της...
δεν υπαρχει συγχωροχαρτι, λιανα κανελη δαγκωτο( το γιατι τη λιανα να δω αν θα καταλαβεις...)
Σνιφ-σνιφ ... λαμογιά μου μυρίζεται... και με 96 χιλιάδες ευρώ αγοράζει κανείς πολλούς ωρομίσθιους... και νοικιάζει (μη ξεχνιόμαστε) ακόμα περισσότερους... πώς και λείπουν τα πασοκάκια τέτοιες ώρες?
Παράθεση από: GiannisV στις Ιανουαρίου 17, 2010, 12:27:56 amΣνιφ-σνιφ ... λαμογιά μου μυρίζεται... και με 96 χιλιάδες ευρώ αγοράζει κανείς πολλούς ωρομίσθιους... και νοικιάζει (μη ξεχνιόμαστε) ακόμα περισσότερους... πώς και λείπουν τα πασοκάκια τέτοιες ώρες? ;διασκεδαζουν βρε παρασκευη βραδυ ειναι... ;)ολα καλα τους πανε και το ριχνουν εξω.. ;Dή πινουν για να ξεχασουν το πονο τους... τι λες παιδι μου ετσι ακουστηκε οτι θα ειναι η επομενη γραμματεας...η αλεκα θα φυγει.
ααχ και νομιζα οτι αυτοι οι ηχοι που ακουγα απο σειρηνες ηταν απο το δρομο το αλσχαιμερ μου χτυπα την πορτα....οταν τα λεω εγω ο φυσικος με καταδικασε στο πυρ των ωρομισθιων,εεε της κολασεως ηθελα να πω ...αν και τωρα που το σκεφτομαι δεν υπαρχει μεγαλη διαφορα απλα στη κολαση δεν πεθαινεις ενω σαν ωρομισθιος καθε καλοκαιρι..
Ερωτηση............. το " ζησε σαν να μην υπαρχει αυριο" ηταν γραμμενο πριν τις δηλωσεις Διαμαντοπουλου η μετα? Εβλεπες πολυ μπροστα Αναστασια........................................