0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ πάντως έχω την γνώμη πως όποιο ελιγμό και να κάνει τώρα το πασοκ δεν πρόκειται να γλυτώσει από την κατηγορία που το βαραίνει..
Παράθεση από: doukissa στις Φεβρουαρίου 21, 2010, 09:46:21 pmΠαράθεση από: doukissa στις Φεβρουαρίου 21, 2010, 07:49:25 pmΠαράθεση από: haroulalki στις Φεβρουαρίου 21, 2010, 06:31:04 pmΖούμε τη σύγχρονη χούντα σε όλο της το μεγαλείο, και μάλιστα πολύ πιο επικίνδυνη από αυτή του ΄67. μονο που αργησαμε να το καταλαβουμε...τωρα ειναι πολυ αργα..... σε λιγο καιρο ολοι θα νοσταλγησουμε την επανασταση του 67.....
Παράθεση από: doukissa στις Φεβρουαρίου 21, 2010, 07:49:25 pmΠαράθεση από: haroulalki στις Φεβρουαρίου 21, 2010, 06:31:04 pmΖούμε τη σύγχρονη χούντα σε όλο της το μεγαλείο, και μάλιστα πολύ πιο επικίνδυνη από αυτή του ΄67. μονο που αργησαμε να το καταλαβουμε...τωρα ειναι πολυ αργα..... σε λιγο καιρο ολοι θα νοσταλγησουμε την επανασταση του 67.....
Παράθεση από: haroulalki στις Φεβρουαρίου 21, 2010, 06:31:04 pmΖούμε τη σύγχρονη χούντα σε όλο της το μεγαλείο, και μάλιστα πολύ πιο επικίνδυνη από αυτή του ΄67. μονο που αργησαμε να το καταλαβουμε...τωρα ειναι πολυ αργα.....
Ζούμε τη σύγχρονη χούντα σε όλο της το μεγαλείο, και μάλιστα πολύ πιο επικίνδυνη από αυτή του ΄67.
Παράθεση από: joap στις Φεβρουαρίου 21, 2010, 09:55:14 pmΕγώ πάντως έχω την γνώμη πως όποιο ελιγμό και να κάνει τώρα το πασοκ δεν πρόκειται να γλυτώσει από την κατηγορία που το βαραίνει..To ΠΑΣΟΚ το μονο με το οποιο βαρυνεται ειναι η υποστηριξη του λαου με 17% στα γκαλοπ.Δεν υπαρχει καμια εναλακτικη αλλη προταση.Ειναι το μονο κομμα που θα φερει την αξιοπιστια στους διορισμους εκπαιδευτικων.Καλο σας βραδυ και καλο διαβασμα απο εδω και περα.
Να πω και κάτι ακόμη δεν έχω αντίρρηση αν είναι απόλυτα αναγκαίο να μην γίνουν προσλήψεις και στην εκπαίδευση και να παρθούν τα απαραίτητα μέτρα έστω κι αν εγώ μείνω εντελώς ξεκρέμαστος.Αλλά δεν αντέχω αυτό τον εξευτελισμό των δημοκρατικών διαδικασιών, τις διαβουλεύσεις για ψυχολογική εκτόνωση και το επικοινωνιακό παιχνίδι με τον διασυρμό των εκπαιδευτικών.
2. Επειδή δεν μπόρεσα να δω όλη τη συνέντευξη, ανέφερε κάτι για 13 Μαρτίου;
Η γυναίκα ξέρει ΑΓΓΛΙΚΑ νομίζει ό τι τα ξερει όλα. Όποιος την φήφισε μουντζώνεται.
Παράθεση από: haroulalki στις Φεβρουαρίου 21, 2010, 06:31:04 pmΖούμε τη σύγχρονη χούντα σε όλο της το μεγαλείο, και μάλιστα πολύ πιο επικίνδυνη από αυτή του ΄67. μονο που αργησαμε να το καταλαβουμε...τωρα ειναι πολυ αργα..... σε λιγο καιρο ολοι θα νοσταλγησουμε την επανασταση του 67.....
Ζούμε τη σύγχρονη χούντα σε όλο της το μεγαλείο, και μάλιστα πολύ πιο επικίνδυνη από αυτή του ΄67. μονο που αργησαμε να το καταλαβουμε...τωρα ειναι πολυ αργα.....