0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
"H μεταβατική περίοδος που θα υπάρξει έχει συζητηθεί και θα συζητηθεί με τους εκπαιδευτικούς" , είπε πριν λίγο στο ALTER. Αρα, όλα είναι προς συζήτηση ακόμη...
διεθεσε ολη την ωρα να αναλυει το φορολογικο νομοσχεδιο και για τη ν παιδεια τα ειπε ή μαλλον δεν τα ειπε σε ενα λεπτο..ωραια λοιπον...ποιοι θα πρεπει να εχουν παιδαγωγικη επαρκεια;; τους αποφοιτους ΦΠΨ λογικα δεν πρεπει να τους πιανει..τι πιστοποιητικο β επιπεδου ειναι αυτο που πιστοποιει την γνωση υπολογιστων;; το ECDL ΚΑΝΕΙ;; ας βοηθησει καποιος γιατι δεν εμαθα κατι καινουργιο ...μιλησε και αλλου ,υπαρχει ποτουθενα ολοκληρο το νομοσχεδιο ,αυτο εστω που παρουσιασε στο υπουργικο συμβουλιο;;;;;βοηθηστε καποιος......
εμενα πάντως μου δημιουργηθηκε η υποψία ότι ένα σχολείο με τεχνολογική πορεία και έμφαση στις ξένες γλώσες όπως είπε η Α.Δ. οδηγεί σε αξιοποιηση των καθηγητων ξένων γλωσσων που ήταν υπεραριθμοι και πληροφορικής που ασχολούνταν ως διοικητικό προσωπικό στα σχολεία και άρα μείωση των θέσεων των φιλολόγων που υπήρχε έλλειψη λόγω των πολλών μαθημάτων που δίδασκαν συμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα .
... Μας θεωρουν αχρηστους και υπευθυνους για την καταντια της παιδειας. Μας κρινουν οι κλεφτες-πολιτικοι και η Αννουλα μιλαει για το νεο σχολειο και "πρωτα ο μαθητης"! ....
http://www.youtube.com/watch?v=XAddKFW5Cuc
Παιδιά εγώ θα υπογράμμιζα την εξής φράση από όσα είπε:"Σκοπός μας πλέον είναι το να είναι ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ να γίνει κάποιος εκπαιδευτικός"...Τα συμπεράσματα δικά σας...
Παράθεση από: aeee στις Μαρτίου 04, 2010, 09:13:40 pmεμενα πάντως μου δημιουργηθηκε η υποψία ότι ένα σχολείο με τεχνολογική πορεία και έμφαση στις ξένες γλώσες όπως είπε η Α.Δ. οδηγεί σε αξιοποιηση των καθηγητων ξένων γλωσσων που ήταν υπεραριθμοι και πληροφορικής που ασχολούνταν ως διοικητικό προσωπικό στα σχολεία και άρα μείωση των θέσεων των φιλολόγων που υπήρχε έλλειψη λόγω των πολλών μαθημάτων που δίδασκαν συμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα . Εδώ εξήγγειλε επιπλέον μαθήματα Λογοτεχνίας. Τι περικοπές? Περικοπές από τα πιο ουσιαστικά μαθήματα να γίνουν? Από τι να περικόψουν από τις λίγες ώρες της Νεοελληνικής Γλώσσας, της Ιστορίας, των Αρχαίων, από τι? Και τότε τι πολίτες θα βγαίνουν, χωρίς γνώση της ιστορίας μας και τπυ πολιτισμού μας οι υπολογιστές και οι ξενες γλώσσες δεν αξίζουν καθόλου!