0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: aeee στις Μαρτίου 05, 2010, 11:51:03 pmΠαράθεση από: physikos13 στις Μαρτίου 05, 2010, 11:49:00 pmεχω τον ιουνιο 2140 ωρες στην ταξη, ειναι αρκετες γ..ω την τρελα μου; 2130/87.5=24.34 μηνεςαρα εφοσον συμπληρώνεις το 24μηνο θα μπεις στο μεταβατικό στάδιο διορισμού μέσα σε διετία. Καλά τα λέω;;;;;;πιο μεταβατικο, ξερει κανεις ποσους θα προσλαμβανει; και μου λεει κανεις ξεκαθαρα οτι θα διοριστω σιγουρα και οτι οσους θεμελιωσουν με το νομο το δικαιωμα διορισμου, θα τους παρει; ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΘΑ
Παράθεση από: physikos13 στις Μαρτίου 05, 2010, 11:49:00 pmεχω τον ιουνιο 2140 ωρες στην ταξη, ειναι αρκετες γ..ω την τρελα μου; 2130/87.5=24.34 μηνεςαρα εφοσον συμπληρώνεις το 24μηνο θα μπεις στο μεταβατικό στάδιο διορισμού μέσα σε διετία. Καλά τα λέω;;;;;;
εχω τον ιουνιο 2140 ωρες στην ταξη, ειναι αρκετες γ..ω την τρελα μου; 2130/87.5=24.34 μηνες
μη σου πω στις καθυστερησεις, αλλα εχω μαθει να με παιζει κοντρα, οποτε δε μασαω
Παράθεση από: physikos13 στις Μαρτίου 06, 2010, 12:17:46 amμη σου πω στις καθυστερησεις, αλλα εχω μαθει να με παιζει κοντρα, οποτε δε μασαωπιστευεις ότι όσοι θεμελιώνουν δικαιωμα διορισμού με το 24μηνο, σε περιπτωση που δεν συμπεριληφθουν στις μεταβατικές διατάξεις, μπορούν να κινηθούν δικαστικά έχοντας ελπίδες
Παράθεση από: maritina στις Μαρτίου 05, 2010, 11:39:54 pmΣυμφωνω παιδια...αλλα πριν λιγο σε αλλο φορουμ ελεγαν οτι θεωρειται οτι οι δασκαλοι εχουν ηδη την επαρκεια αυτη...και μαλιστα μεσω παρακολουθησης συγκεκριμενου μεταπτυχιακου στο Παιδαγωγικο παιρνεις και επαρκεια και 3 μορια στον ΑΣΕΠ.Επισης να ενημερωσω οτι το γαλλικο σχεδιο που φαινεται να προωθειται στη χωρα μας (ελπιζω να κανω λαθος)αφορα την παρακολουθηση 217 ωρων μαθημα σε παιδαγωγικα και γυρω στις 60 ωρες σε ταξη απο τις οποιες οι 40 ειναι με εποπτεια.Και παλι τονιζω οτι εγω εψαξα και τα βρηκα αυτα γιατι μονο εκει συμβαινουν(Γαλλια)πως δηλαδή λειτουργουν οι διορισμοι αλλα και τα ίδια τα σχολεία στη Γαλλια;;;;;
Συμφωνω παιδια...αλλα πριν λιγο σε αλλο φορουμ ελεγαν οτι θεωρειται οτι οι δασκαλοι εχουν ηδη την επαρκεια αυτη...και μαλιστα μεσω παρακολουθησης συγκεκριμενου μεταπτυχιακου στο Παιδαγωγικο παιρνεις και επαρκεια και 3 μορια στον ΑΣΕΠ.Επισης να ενημερωσω οτι το γαλλικο σχεδιο που φαινεται να προωθειται στη χωρα μας (ελπιζω να κανω λαθος)αφορα την παρακολουθηση 217 ωρων μαθημα σε παιδαγωγικα και γυρω στις 60 ωρες σε ταξη απο τις οποιες οι 40 ειναι με εποπτεια.Και παλι τονιζω οτι εγω εψαξα και τα βρηκα αυτα γιατι μονο εκει συμβαινουν(Γαλλια)
http://troktiko.blogspot.com/2010/03/2_06.html