0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
βρε παιδια το θεμα ειναι ομως οτι αν γινει κατι τετοιο ..δεν θα εκτεθει μονο αυτη αλλα και οι καθηγητες των ιδιωτικων...ουσιαστικα τους βγαζουμε ανικανους επειδη δεν πηγαν μεσω ασεπ κλπκλπ...σκεφτειτε το λιγο...δεν ειπα οτι στρεφεστε αμεσα προς εκεινους αλλα εμμεσα..
Με τρελαίνει το γεγονός οτι έχουμε μία υπουργό που μας μισεί!! Και το δείχνει με κάθε τρόπο..Έχετε δει κανέναν υπουργό Υγειας π.χ. να βγαίνει κ έμμεσα να βγάζει άχρηστους τους γιατρούς??? Την έχω σιχαθεί και προσωπικά σκέφτομαι σοβαρά να τα παρατήσω..ψάχνω για ιδιωτικό σχολείο..δεν αξίζει πλεόν να προσπαθείς τόσο πολύ για το δημόσιο σχολείο..
Σε ερώτηση για την διευρυνση της υπηρεσίας των εκπαιδευτικών το καλοκαίρι είπε οτι και αυτό συζητείταιΑυτό δεν πρόκειται να γίνει,γιατί θα είναι μια από τις μετρημένες στα δάχτυλα περιπτώσεις,που σύσσωμη η εκπαιδευτική κοινότητα θα κατέβει στους δρόμους και θα κάνει απεργείες διαρκείας.
Παράθεση από: alexel στις Μαρτίου 08, 2010, 02:07:03 pmΣε ερώτηση για την διευρυνση της υπηρεσίας των εκπαιδευτικών το καλοκαίρι είπε οτι και αυτό συζητείταιΑυτό δεν πρόκειται να γίνει,γιατί θα είναι μια από τις μετρημένες στα δάχτυλα περιπτώσεις,που σύσσωμη η εκπαιδευτική κοινότητα θα κατέβει στους δρόμους και θα κάνει απεργείες διαρκείας.για τους 2 μηνες του καλοκαιριου θα κατεβουν στους δρομους (για να τους κατηγορησει η κοινωνια και ως λουφαδορους ) αλλα για τις μειωσεις των θεσεων δεν παει συσσωμη σε αγωνες και κινητοποιησεις γιατι κανει κρυο ή εχουν ιδιαιτερο ή ....ή...ή....δεν θελουν να χασουν το 1 μεροκαματο.μου αρεσει το θερινο ονειρο της Αννουλας μου......
*Οι εξετάσεις του ΑΣΕΠ για τους εκπαιδευτικούς θα δίνουν από εδώ και στο εξής μεγαλύτερο βάρος στο παιδαγωγικό σκέλος.