0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Χτες τυχαία είδα ότι η Διαμαντοπούλου ήταν στην "Κοινωνία ώρα μηδέν", στον Καμπουράκη στο Μέγκα.Είχαν σύνδεση ζωντανή με ένα δημοτικό σχολείο (νομίζω στην Αγία
Στο λυομενο που κανει μαθημα στο δημοτικο ο γιος πού θα τον βαλουνε τον πινακα?/Ασ μην απαντησω καλυτερα...
Παράθεση από: TYXEROULA στις Μαρτίου 10, 2010, 12:35:42 pmΣτο λυομενο που κανει μαθημα στο δημοτικο ο γιος πού θα τον βαλουνε τον πινακα?/Ασ μην απαντησω καλυτερα...Ναι άστο καλύτερα!
Τι του λείπει του ψωριάρη, φούντα με μαργαριτάρι. 30 παιδιά στην τάξη, καθηγητές με αμοιβή της πλάκας- όταν κι αυτοί υπάρχουν- γνώσεις ασύνδετες και κατακερματισμένες, κατά τ' άλλα ο διαδραστικός πίνακας μας έλειπε. Σε λίγο τα παιδιά θα μπορούν άνετα να χειριστούν τον ηλεκτρονικό υπλογιστή, θα παίζουν στα δάχτυλα τα usb sticks, τα i-pod, τα i-pad, και δε θα μπορούν να ανοίξουν ένα βιβλίο ή να γράψουν με στυλό.
Καλά Χριστούγεννα!Ως τότε θα διαβουλεύεται μόνη της στα κανάλια. Θα το ¨ επικοινωνήσει¨ το θέμα... Προσωπική εκτίμηση…Μόνιμοι Διορισμοί το καλοκαίρι:Με το σταγονόμετρο. Αγνώστου αριθμού και συνεχώς μειούμενου όσο περνάει ο καιρός. Προκύπτει και από τις δηλώσεις διορισμών για κάλυψη των κενών… Χε χε πρόσφατο εφεύρημα, το αντιληφθήκατε το καινούριο νέοΗ ακολουθία των χτυπημάτων δεν είναι τυχαία.Πρώτο χτύπημα Διαμαντοπούλου: (plan a)(συνεπικουρούμενης από τα γνωστούς τελάληδες των ΜΜΕ, πωλητές της λογικής ε τι να κάνουμε, εδώ ο κόσμος καίγεται πάλι καλά, πάλι καλά για σας , θα διοριστείτε μέσα σ΄αυτό το χαμό και μιλάτε κι από πάνω αχάριστοι;)Θα διοριστούν όλοι όσοι κατοχυρώνουν δικαίωμα διορισμού το καλοκαίρι. Οι περικοπές δεν αφορούν Παιδεία, Υγεία. Θα κλειδώσουν οι πίνακες και θα μετρήσει από κει και πέρα και το παραμικρό μόριο προϋπηρεσίας μαζί με το ΑΣΕΠ. Θα υπάρξει μεταβατικό στάδιο για όσους είναι στους πίνακες....Παύση... Μέχρι να βγάλουν ένα ουφ οι «μη θιγόμενοι» (ξέρετε εμένα δεν με αφορά, ευτυχώς πρόλαβα στο τσακ να είμαι είτε στους διοριστέους
ΠΕΝΘΩ. ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑΨΑΜΕ ΑΚΛΑΦΤΕΣ.ΟΝΕΙΡΟ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΓΩΝΑΣ.ΠΟΙΟ ΛΕΞΙΚΟ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ;