0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Διαφωνώ με την πρόβλεψη μηδενικών διορισμών. Συγκλίνω περισσότερο δτην άποψη ότι η Διαμαντοπούλου ζει σε μια εικονική πραγματικότητα και είναι θέμα χρόνου να έρθει αντιμέτωπη με τα προβλήματα του υπουργείου και με τις δύσκολες αποφάσεις. Όπως και να έχει δεν έχει σχεδιάσει εως τώρα καμιά σχολική χρονιά και ως εκ τουτου δεν έχει κρατήσει στα χέρια της αναμμένα κάρβουνα. Από διαβούλεψη και σιγοντάρισμα απο τα κανάλια χορτάσαμε. Η πραγματικότητα είναι σκληρή κι όταν έρθει αντιμέτωπη με αυτή θα εισπράξει και το ανάλογο κόστος για όσα λέει και φέρεται.Είδομεν,.....παλι με χρόνους με καιρούς πάλι δικά μας θα είναι.υ.γ. Οσο για την εκτίμηση και το ενδιαφέρον της/των το δείχνει και μόνο ο τύπος σχολείου στον οποίο φοιτούν τα παιδιά τους.
Κερδίζουν αυτοί χρόνο και χάνουμε εμείς χρόνια από τη ζωή μας... Φέτος ονειρευόμουν ότι θα ήταν η πρώτη ήρεμη χρονιά μου.. (Διοριζόμουν υπό κανονικές συνθήκες με 24μηνο τον Σεπτέμβρη). Υπολόγιζα ότι θα αφοσιωθώ επιτέλους στο αντικείμενό μου, θα εργαστώ χωρίς άγχος και αντιπερισπασμούς.. Τώρα μπαίνω στην τάξη και νιώθω σαν μελλοθάνατη. Κοιτώ τα παιδιά κάθε φορά σα να 'ναι η τελευταία. Ούτε όταν ήμουν ωρομίσθια δεν ένιωθα έτσι μετέωρη. Απορώ η αγανάκτησή μας πότε επιτέλους θα ξεσπάσει πραγματικά και ποιούς θα πάρει σβάρνα..
λοιπον για να μας φυγει λιγο το αγχος προτεινω να προβλεψουμε σε ποια σελιδα θα ειμαστε οταν το νομοσχεδιο θα ψηφιστει και θα γινει νομος του κρατους... ειμαστε στη σελ. 503,εγω το υπολογιζω κοντα στο 950, δηλαδη για τμημα θερινων διακοπων της βουλης,ξερετε με σαγιοναρα και αντιηλιακο σε πορειες με καυσωνα(ποτε ποτε)
Παράθεση από: tihea στις Μαρτίου 10, 2010, 10:11:59 pmΚερδίζουν αυτοί χρόνο και χάνουμε εμείς χρόνια από τη ζωή μας... Φέτος ονειρευόμουν ότι θα ήταν η πρώτη ήρεμη χρονιά μου.. (Διοριζόμουν υπό κανονικές συνθήκες με 24μηνο τον Σεπτέμβρη). Υπολόγιζα ότι θα αφοσιωθώ επιτέλους στο αντικείμενό μου, θα εργαστώ χωρίς άγχος και αντιπερισπασμούς.. Τώρα μπαίνω στην τάξη και νιώθω σαν μελλοθάνατη. Κοιτώ τα παιδιά κάθε φορά σα να 'ναι η τελευταία. Ούτε όταν ήμουν ωρομίσθια δεν ένιωθα έτσι μετέωρη. Απορώ η αγανάκτησή μας πότε επιτέλους θα ξεσπάσει πραγματικά και ποιούς θα πάρει σβάρνα..σα να μιλάω εγώ!!!
http://www.diamantopoulou.gr/beta/Στην εκπομπή "κοινωνία ώρα MEGA" Τρίτη, 09 Μαρτίου 2010 το "τώρα θα δεις τι έχει να γίνει" στην πολύ αρχή του βίντεο, που της ξέφυγε πριν καταλάβει ότι είναι στον αέρα το προσέξατε? τι να λέγανε άραγε?έχει και ύφος
Παράθεση από: tihea στις Μαρτίου 10, 2010, 10:11:59 pmΚερδίζουν αυτοί χρόνο και χάνουμε εμείς χρόνια από τη ζωή μας... Φέτος ονειρευόμουν ότι θα ήταν η πρώτη ήρεμη χρονιά μου.. (Διοριζόμουν υπό κανονικές συνθήκες με 24μηνο τον Σεπτέμβρη). Υπολόγιζα ότι θα αφοσιωθώ επιτέλους στο αντικείμενό μου, θα εργαστώ χωρίς άγχος και αντιπερισπασμούς.. Τώρα μπαίνω στην τάξη και νιώθω σαν μελλοθάνατη. Κοιτώ τα παιδιά κάθε φορά σα να 'ναι η τελευταία. Ούτε όταν ήμουν ωρομίσθια δεν ένιωθα έτσι μετέωρη. Απορώ η αγανάκτησή μας πότε επιτέλους θα ξεσπάσει πραγματικά και ποιούς θα πάρει σβάρνα..προσθεσε αλλον εναν στην ιδια ακριβως κατηγορια...με τα ιδια συναισθηματα
ΈΧΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΩ ΑΠΟ ΝΟΕ