0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ένας φίλος μου μου ήπε πως ο ΑΣΕΠ θα γίνει μετά το Πάσχα. Μύπως έπρεπε να κάνω τα χαρτιά μου νορίττερα και δεν το κατάλαβα? Εσύς κάνατε τα χαρτιά σας? Ήτταν πολά; Αν κάπυα σινάδελφος ξέρη κάτυ ας μου απαντήση. παρακαλό γρήγορα βιάζομε να δόσο εξετάσης ασέπ και να δοιδάξο. Σας παρακαλό
:oκαι νομιζα οτι εγω ειμαι ανορθογραφη
και φυσικα θα γινει ασεπ, χιλια τα εκατο, οσο για τη μεταβατικη ξεκιναει απο το σεπτεμβρη για 3 ετη, αλλα το ζητημα εινα οτι σε καθε κλαδο τα μεγεθη ειναι διαφορετικα,αρα αλλοι θα προλαβουν και αλλοι φτου και απο την αρχη,τωρα το τι θα μπορεσουμε να διεκδικησουμε...αλλωστε η πρωτη χρονια απο τις 3 θα παει κυριως στη β φαση ασεπ, αρα για 2 ετη μιλαμεφυσικα το σεπτεμβρη αυτο δεν αλλαζει ακομα τιποτε για αναπληρωτες ωρομισθιους εκτος απο το πληθος τους
Παράθεση από: ran στις Μαρτίου 17, 2010, 11:11:31 pm :oκαι νομιζα οτι εγω ειμαι ανορθογραφηΣας παρακαλό για μενα τα λέτε αφτά; Εσέις μπορί να βάζετ ορθογράφω και να διορθόνετε τα κύμενά σας. Εγό γράφο ελέφθερα.
Παράθεση από: physikos13 στις Μαρτίου 17, 2010, 11:10:12 pmκαι φυσικα θα γινει ασεπ, χιλια τα εκατο, οσο για τη μεταβατικη ξεκιναει απο το σεπτεμβρη για 3 ετη, αλλα το ζητημα εινα οτι σε καθε κλαδο τα μεγεθη ειναι διαφορετικα,αρα αλλοι θα προλαβουν και αλλοι φτου και απο την αρχη,τωρα το τι θα μπορεσουμε να διεκδικησουμε...αλλωστε η πρωτη χρονια απο τις 3 θα παει κυριως στη β φαση ασεπ, αρα για 2 ετη μιλαμεφυσικα το σεπτεμβρη αυτο δεν αλλαζει ακομα τιποτε για αναπληρωτες ωρομισθιους εκτος απο το πληθος τουςαν η μεταβατικη περιοδος κρατησει 3 χρονια ποιος ο λογος να δωσουμε ΑΣΕΠ το 10;εφοσον οι θεσεις ειναι ηδη λιγες και οι πινακες με οσους ειναι στο παρα τσακ γεματες..μηπως αναβληθει για να απορροφησει οσο το δυνατον περισσοτερους ετσι;;εκπαιδευτικε εκφρασου ελευθερα .. η τρομοκρατια δεν θα περασειιιιιιιι
Σας παρακαλό για μενα τα λέτε αφτά; Εσέις μπορί να βάζετ ορθογράφω και να διορθόνετε τα κύμενά σας. Εγό γράφο ελέφθερα.
Παράθεση από: ekpedeftikos82 στις Μαρτίου 17, 2010, 11:14:29 pmΣας παρακαλό για μενα τα λέτε αφτά; Εσέις μπορί να βάζετ ορθογράφω και να διορθόνετε τα κύμενά σας. Εγό γράφο ελέφθερα.Aρρα...δαιν πυισταιβοις τιππωτα , δαιν αιλποιζις τιππωτα...Καζαντζιδης...
το ποιο σημαντικο ειναι ποσες προσληψεις θα γινουν σε καθε κλαδο για αυτα τα 3 ετη, γιατι τα πραγματα ειναι ζορικα