0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
λοιπον εχει κανεις πληροφοριες ποιοι αλλοι κλαδοι εκτος των γυμναστων ειναι υπεραριθμοι;;;;;;;;;
δεν ειμαστε και πολλοι, απλα εχουμε πολλους αλαξιπτωτιστες(οαεδ 65 ατομα)
Άκουσε κανείς τι είπε η Διαμαντοπούλου στην ΕΤ3?? είπε κάτι καινούργιο?? η όλοι εβλεπαν τον γάβρο??
Παράθεση από: PO-PA-KI στις Μαρτίου 17, 2010, 11:55:05 pmΆκουσε κανείς τι είπε η Διαμαντοπούλου στην ΕΤ3?? είπε κάτι καινούργιο?? η όλοι εβλεπαν τον γάβρο??η ετησια ποδοσφαιρικη διασκεδαση που προσεφερει ο ακατονομαστος στην ευρωπη δεν χανεται...
μα φυσικα θα διοριστουν, οχι φετος αλλα την επομενη χρονια θα τους την αφιερωσει και οι υπολοιποι αν προλαβουμε την τριτη χρονια εχει καλως, αλλιως ξανα ασεπ εμεις για να αξιολογηθουμε, ετσι ειναι το σωστοΦαντάζομαι κάνεις πλάκα....ότι είναι το σωστό να ξαναδώσουμε εμείς ΑΣΕΠ για να διοριστούν πρώτα οι ΟΑΕΔΙΤΕΣ! Και παρεπιμπτόντως εκκρεμεί η εκδίκαση της υπόθεσης που θα γίνει τον Ιούνιο (από όσους το έχουμε πάει δικαστικά) και μπορεί να αναιρεθεί η ρυθμιση του Υπουργείου για τους ΟΑΕΔΙΤΕΣ! Επίσης εγώ απ'ό,τι κατάλαβα από την ανακοίνωση χθες στο alfavita περάστηκε ηδη στην εφημερίδα της κυβερνήσεως ότι όσοι κατοχυρώνουν δικαίωμα διορισμού απ΄τον ΑΣΕΠ του 2009 θα διοριστούν σταδιακά ως το τέλος του 2011....άρα δεν υπάρχει λογική να γίνει ΑΣΕΠ το 2010 ούτε καν στις αρχές του '11 γιατί τον Σεπτέμβριο του 2011 θα συνεχίσουν να διορίζονται οι ΑΣΕΠΙΤΕΣ του 2009....΄δείτε κι εσείς την ανακοίνωση και πείτε μου την γνώμη σας μήπως κάτι δεν κατάλαβα η παντέρμη...αλλά η δική μου η λογική αυτό λέει... http://www.alfavita.gr/ank_b/ank16_3_10_01123.php