0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Amedeus στις Μαρτίου 22, 2010, 04:16:21 pmΣήμερα στο σχολείο κάποιος συνάδελφος μας είπε ότι το νομισματοκοπείο άρχισε να κόβει δραχμές!!! Λέτε να βγούμε από τη ζώνη του ευρώ; Εγώ άκουσα ότι άρχισε να κόβει τάλαντα και ζήτησαν μάλιστα τη βοήθεια από το Νομισματικό Μουσείο (για αυτό είχε κλείσει το προηγούμενο διάστημα)!!! Λέτε;;;;
Σήμερα στο σχολείο κάποιος συνάδελφος μας είπε ότι το νομισματοκοπείο άρχισε να κόβει δραχμές!!! Λέτε να βγούμε από τη ζώνη του ευρώ;
Ο αναπληρωτης χαριζει μορια προυπηρεσιας ? ΟΧΙ . Τι λεει εφτυσα το γαλα της μανας μου για αυτα.Αλλο αν τα αποκτησε αναξιοκρατικα.Ο ΑΣΕΠΙΤΗΣ με τρεις και βαλε επιτυχιες γιατι να μην παρει ολα τα μορια οταν αυτο αποκτηθηκαν στο θρανιο του ΑΣΕΠ (το οποιο θα γνωρισουν και πολλοι αλλοι απο κοντα συντομα).
Παράθεση από: ppaio στις Μαρτίου 20, 2010, 08:03:30 pmΟ αναπληρωτης χαριζει μορια προυπηρεσιας ? ΟΧΙ . Τι λεει εφτυσα το γαλα της μανας μου για αυτα.Αλλο αν τα αποκτησε αναξιοκρατικα.Ο ΑΣΕΠΙΤΗΣ με τρεις και βαλε επιτυχιες γιατι να μην παρει ολα τα μορια οταν αυτο αποκτηθηκαν στο θρανιο του ΑΣΕΠ (το οποιο θα γνωρισουν και πολλοι αλλοι απο κοντα συντομα).Πολύ σωστός!
Ασχετο....δοθηκε εγκριση για αμεση αποπληρωμη ωρομισθιων....σημερα....ενημερωθηκα απο το site της Διαμαντοπουλου!
Παράθεση από: Landau στις Μαρτίου 22, 2010, 04:24:52 pmΠαράθεση από: Amedeus στις Μαρτίου 22, 2010, 04:16:21 pmΣήμερα στο σχολείο κάποιος συνάδελφος μας είπε ότι το νομισματοκοπείο άρχισε να κόβει δραχμές!!! Λέτε να βγούμε από τη ζώνη του ευρώ; Εγώ άκουσα ότι άρχισε να κόβει τάλαντα και ζήτησαν μάλιστα τη βοήθεια από το Νομισματικό Μουσείο (για αυτό είχε κλείσει το προηγούμενο διάστημα)!!! Λέτε;;;; Όλα αυτά περί νομισματοκοπείου δραχμών και ταλάντων είναι γελοιότητες. Ο ξάδερφος της συζύγου μου έχει ένα βαπτιστήρι που η ξαδέρφη του δουλεύει με τη θεία της διπλανής που η κόρη της γνωρίζει τη θεία της μάνας του Γιώργου. Ο Γιώργος λοιπόν μας πληροφόρησε πως σε καμιά περίπτωαη δεν κόβουν δραχμές. Περίσσεψαν λέβα από