0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πλακα κανεις...
...παιδιά μην αγχώνεστε. Οι πληροφορίες μου λένε ότι φέτος θα διοριστούν περίπου 5000. Ότι αλλο νούμερο κυκλοφορεί είναι παραπλανητικό για να μπερδέψουμε τους Ευρωπαίους. Μου το είπε η ίδια η κυρία Διαμαντοπούλου, όλα θα πάνε καλά.Υπομονή λίγες μέρες....
Παράθεση από: xriana1 στις Απριλίου 08, 2010, 04:27:07 pm...παιδιά μην αγχώνεστε. Οι πληροφορίες μου λένε ότι φέτος θα διοριστούν περίπου 5000. Ότι αλλο νούμερο κυκλοφορεί είναι παραπλανητικό για να μπερδέψουμε τους Ευρωπαίους. Μου το είπε η ίδια η κυρία Διαμαντοπούλου, όλα θα πάνε καλά.Υπομονή λίγες μέρες....Δέν θα σου ξαναπώ τίποτα άλλη φορά
Παράθεση από: PO-PA-KI στις Απριλίου 08, 2010, 04:49:56 pmΠαράθεση από: xriana1 στις Απριλίου 08, 2010, 04:27:07 pm...παιδιά μην αγχώνεστε. Οι πληροφορίες μου λένε ότι φέτος θα διοριστούν περίπου 5000. Ότι αλλο νούμερο κυκλοφορεί είναι παραπλανητικό για να μπερδέψουμε τους Ευρωπαίους. Μου το είπε η ίδια η κυρία Διαμαντοπούλου, όλα θα πάνε καλά.Υπομονή λίγες μέρες....Δέν θα σου ξαναπώ τίποτα άλλη φορά Tελικα απ'οτι φαινεται κανεις δε γνωριζει τιποτα και καποιοι ΄΄δουλευουν΄΄ κατ'εξακολουθηση ολους εμας τους υπολοιπους..
Παράθεση από: B F στις Απριλίου 08, 2010, 05:43:28 pmΠαράθεση από: PO-PA-KI στις Απριλίου 08, 2010, 04:49:56 pmΠαράθεση από: xriana1 στις Απριλίου 08, 2010, 04:27:07 pm...παιδιά μην αγχώνεστε. Οι πληροφορίες μου λένε ότι φέτος θα διοριστούν περίπου 5000. Ότι αλλο νούμερο κυκλοφορεί είναι παραπλανητικό για να μπερδέψουμε τους Ευρωπαίους. Μου το είπε η ίδια η κυρία Διαμαντοπούλου, όλα θα πάνε καλά.Υπομονή λίγες μέρες....Δέν θα σου ξαναπώ τίποτα άλλη φορά Tελικα απ'οτι φαινεται κανεις δε γνωριζει τιποτα και καποιοι ΄΄δουλευουν΄΄ κατ'εξακολουθηση ολους εμας τους υπολοιπους..ελπιζω να μην εννοεις οτι δουλευω τους υπολοιπους, γραφετε οτι θα ανακοινωσει μετα τις πανελληνιες, που θα τους βολευει μεσα στο καλοκαιρι και εγω γραφω σε 5-6 μερες, αρα κυριακη κοντη γιορτη...επισης δεν συνηθιζω να μπερδευω τις μερες, ξερω οτι δεν ειναι πρωταπριλια, αλλα και στο παρελθον οι πληροφοριες που ειχα βγηκαν, δεν εκανα πλακα λοιπον
Παράθεση από: xriana1 στις Απριλίου 08, 2010, 04:27:07 pm...παιδιά μην αγχώνεστε. Οι πληροφορίες μου λένε ότι φέτος θα διοριστούν περίπου 5000. Ότι αλλο νούμερο κυκλοφορεί είναι παραπλανητικό για να μπερδέψουμε τους Ευρωπαίους. Μου το είπε η ίδια η κυρία Διαμαντοπούλου, όλα θα πάνε καλά.Υπομονή λίγες μέρες....Αγαπητή xriana1. Κάπου κάνεις λάθος. Η κα Διαμαντοπούλου μου εμπιστεύτηκε πως οα αριθμός θα κυμαίνεται μεταξύ 7000 και 8000. Συμφωνούμε πως θέλει να μπερδέψει τους Ευρωπαίους αλλά ξέχασε να σου πει πως θέλουμε να μπερδέψουμε και τους Τούρκους για τα εξοπλιστικά μας προγράμματα. Θα παρουσιάζουμε 3000 προσλήψεις και θα πάρουμε αεροσκάφη rafale για να μας βοηθήσουν. Μου το είπε κι ο μολντερ από τα xfiles.Σε παρακαλώ άλλη φορά να είσαι πιο ακριβής γιατί η κα Διαμαντοπούλου δε θα σου ξαναεμπιστευτεί τίποτα.