0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
οσον αφορά αναπληρωτές δεν νομίζω για το 2010-11 να ισχύσει το ίδιο σύστημα, γιατί γραφει ότι καθε πρόσληψη θα προυποθέτει επιτυχία σε ΑΣΕΠ. Αλλού γράφει ότι αυτό θα ισχύσει από τον επόμενο ΑΣΕΠ.Άρα μέχρι τον επόμενο ΑΣΕΠ ίσως ισχύσει το ίδιο. Και έστω ότι κάποιος προσλαμβάνεται ως αναπληρωτής το 2010 και συμπληρώνει άλλους 9 μήνες. Αυτοί οι 9 μήνες θα προσμετρηθούν στους ήδη κλειδωμένους πίνακες ή όχι??? Αν όχι τι έννοια έχει κάποιος να εργασθεί??
Παράθεση από: clandestino στις Απριλίου 13, 2010, 04:07:32 pmβρε παιδιά...η ουσία είναι μία: αν ο ΑΣΕΠ γίνεται χωρίς να προκυρήσσονται θέσεις, δε θα υπάρχει πίνακας διοριστέων, δε θα υπάρχει ούτε 1 που να έχει κατοχυρώσει θέση διορισμού! Θα υπάρχουν μόνο επιτυχόντες, τους οποίους και δε θα είναι υποχρεωμένοι να διορίσουν.προσπαθούν να μειώσουν στο ελάχιστο - για να μην πω μηδενίσουν- τις προσλήψεις....γι'αυτό σκαρφίζονται και το πιστοποιητικό παιδαγωγικής επάρκειας, γι'αυτό πάνε σε υποχρεωτική 5ωρη υπερωρία τους μόνιμους...κτλ.το νομοσχέδιο όπως φαίνεται θα είναι είναι βόμβα στα επαγγελματικά και εργασιακά δικαιώματα των εκπαιδευτικών
βρε παιδιά...η ουσία είναι μία: αν ο ΑΣΕΠ γίνεται χωρίς να προκυρήσσονται θέσεις, δε θα υπάρχει πίνακας διοριστέων, δε θα υπάρχει ούτε 1 που να έχει κατοχυρώσει θέση διορισμού! Θα υπάρχουν μόνο επιτυχόντες, τους οποίους και δε θα είναι υποχρεωμένοι να διορίσουν.προσπαθούν να μειώσουν στο ελάχιστο - για να μην πω μηδενίσουν- τις προσλήψεις....γι'αυτό σκαρφίζονται και το πιστοποιητικό παιδαγωγικής επάρκειας, γι'αυτό πάνε σε υποχρεωτική 5ωρη υπερωρία τους μόνιμους...κτλ.το νομοσχέδιο όπως φαίνεται θα είναι είναι βόμβα στα επαγγελματικά και εργασιακά δικαιώματα των εκπαιδευτικών
Παράθεση από: nickitol στις Απριλίου 13, 2010, 04:03:21 pmοσον αφορά αναπληρωτές δεν νομίζω για το 2010-11 να ισχύσει το ίδιο σύστημα, γιατί γραφει ότι καθε πρόσληψη θα προυποθέτει επιτυχία σε ΑΣΕΠ. Αλλού γράφει ότι αυτό θα ισχύσει από τον επόμενο ΑΣΕΠ.Άρα μέχρι τον επόμενο ΑΣΕΠ ίσως ισχύσει το ίδιο. Και έστω ότι κάποιος προσλαμβάνεται ως αναπληρωτής το 2010 και συμπληρώνει άλλους 9 μήνες. Αυτοί οι 9 μήνες θα προσμετρηθούν στους ήδη κλειδωμένους πίνακες ή όχι??? Αν όχι τι έννοια έχει κάποιος να εργασθεί?? θα μετρησουν στον ενιαιο πινακα ...ετσι απλα..
Παράθεση από: clandestino στις Απριλίου 13, 2010, 04:07:32 pmβρε παιδιά...η ουσία είναι μία: αν ο ΑΣΕΠ γίνεται χωρίς να προκυρήσσονται θέσεις, δε θα υπάρχει πίνακας διοριστέων, δε θα υπάρχει ούτε 1 που να έχει κατοχυρώσει θέση διορισμού! Θα υπάρχουν μόνο επιτυχόντες, τους οποίους και δε θα είναι υποχρεωμένοι να διορίσουν.προσπαθούν να μειώσουν στο ελάχιστο - για να μην πω μηδενίσουν- τις προσλήψεις....γι'αυτό σκαρφίζονται και το πιστοποιητικό παιδαγωγικής επάρκειας, γι'αυτό πάνε σε υποχρεωτική 5ωρη υπερωρία τους μόνιμους...κτλ.το νομοσχέδιο όπως φαίνεται θα είναι είναι βόμβα στα επαγγελματικά και εργασιακά δικαιώματα των εκπαιδευτικών+10000κι επιπλέον να προσθέσω ότι πουθενά στο κείμενο που δόθηκε στη δημοσιότητα δεν φαίνεται (ή εγώ δεν είδα ) η μοριοδότηση που θα λαμβάνουμε για προϋπηρεσία, μεταπτυχιακό τίτλο, κοινωνικά κριτήρια αλλά ούτε και από το διαγωνισμό ΑΣΕΠ. Απεναντίας η αναφορά σε μια βαθμολογική βάση 50-54 που θα πριμοδοτηθεί το 24μηνο στο νέο πίνακα μάλλον δείχνει ότι έχουμε κι άλλου τύπου μοριοδότηση του ασεπ.
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Απριλίου 13, 2010, 04:09:24 pmΠαράθεση από: nickitol στις Απριλίου 13, 2010, 04:03:21 pmοσον αφορά αναπληρωτές δεν νομίζω για το 2010-11 να ισχύσει το ίδιο σύστημα, γιατί γραφει ότι καθε πρόσληψη θα προυποθέτει επιτυχία σε ΑΣΕΠ. Αλλού γράφει ότι αυτό θα ισχύσει από τον επόμενο ΑΣΕΠ.Άρα μέχρι τον επόμενο ΑΣΕΠ ίσως ισχύσει το ίδιο. Και έστω ότι κάποιος προσλαμβάνεται ως αναπληρωτής το 2010 και συμπληρώνει άλλους 9 μήνες. Αυτοί οι 9 μήνες θα προσμετρηθούν στους ήδη κλειδωμένους πίνακες ή όχι??? Αν όχι τι έννοια έχει κάποιος να εργασθεί?? θα μετρησουν στον ενιαιο πινακα ...ετσι απλα..οι πίνακες κλειδώνουν. οι αναπληρωτές της επόμενης χρονιάς θα ελπίζουν μόνο σε μια μελλοντική μοριοδότηση η οποία δεν αποσαφηνίζεται για όσους είναι αυτή τη στιγμή στους πίνακες πώς θα προσμετρηθεί (ούτε καν αν θα μεταφερθεί στο νεο πίνακα) αλλά ούτε και πώς θα προσμετράται μετά το νέο ασεπ.θα φτιαχτεί νέος πίνακας μετά τον επόμενο ασεπ όπου εκεί θα φανεί αυτή προϋπηρεσία, μάλλον
Παράθεση από: rozy4 στις Απριλίου 13, 2010, 04:23:28 pmΠαράθεση από: Αναστασια 76 στις Απριλίου 13, 2010, 04:09:24 pmΠαράθεση από: nickitol στις Απριλίου 13, 2010, 04:03:21 pmοσον αφορά αναπληρωτές δεν νομίζω για το 2010-11 να ισχύσει το ίδιο σύστημα, γιατί γραφει ότι καθε πρόσληψη θα προυποθέτει επιτυχία σε ΑΣΕΠ. Αλλού γράφει ότι αυτό θα ισχύσει από τον επόμενο ΑΣΕΠ.Άρα μέχρι τον επόμενο ΑΣΕΠ ίσως ισχύσει το ίδιο. Και έστω ότι κάποιος προσλαμβάνεται ως αναπληρωτής το 2010 και συμπληρώνει άλλους 9 μήνες. Αυτοί οι 9 μήνες θα προσμετρηθούν στους ήδη κλειδωμένους πίνακες ή όχι??? Αν όχι τι έννοια έχει κάποιος να εργασθεί?? θα μετρησουν στον ενιαιο πινακα ...ετσι απλα..οι πίνακες κλειδώνουν. οι αναπληρωτές της επόμενης χρονιάς θα ελπίζουν μόνο σε μια μελλοντική μοριοδότηση η οποία δεν αποσαφηνίζεται για όσους είναι αυτή τη στιγμή στους πίνακες πώς θα προσμετρηθεί (ούτε καν αν θα μεταφερθεί στο νεο πίνακα) αλλά ούτε και πώς θα προσμετράται μετά το νέο ασεπ.θα φτιαχτεί νέος πίνακας μετά τον επόμενο ασεπ όπου εκεί θα φανεί αυτή προϋπηρεσία, μάλλον Μια άλλη ερμηνεία του κλειδώνουν είναι ότι δεν μπαίνουν νέα άτομα στους πίνακες και όχι απαραίτητα ότι η νέα προϋπηρεσία δεν θα μετρήσει. Αυτό είναι το αισιόδοξο σενάριο…
δεν ειπε οτι η προϋπηρεσια μοριοδοτειται;; εγω ετσι καταλαβα
βρε παιδιά...η ουσία είναι μία: αν ο ΑΣΕΠ γίνεται χωρίς να προκυρήσσονται θέσεις, δε θα υπάρχει πίνακας διοριστέων, δε θα υπάρχει ούτε 1 που να έχει κατοχυρώσει θέση διορισμού! Θα υπάρχουν μόνο επιτυχόντες, τους οποίους και δε θα είναι υποχρεωμένοι να διορίσουν.Μα από ότι βλέπουμε όλοι κανείς "διοριστέος" ΑΣΕΠ 2008 κατά την "κυρία" Διαμαντοπούλου δεν έχει κατοχυρώσει δικαίωμα διορισμού. Μας κοροιδεύει και μας λέει ότι θα μας απορροφήσει σε βάθος διετίας ή τριετίας. Έχω επιτύχει σε 3 διαδοχικούς ΑΣΕΠ, έχω κριθεί διοριστέα με τον τελευταίο, έχω δουλέψει αναπληρώτρια 2 χρόνια και 1 χρόνο ωρομίσθια σε τρελά δυσπρόσιτο ορεινό, τέρμα θεού σχολείο, έχω κουραστεί και τώρα μου λέει ότι ενώ θα διοριζόμουν το 2010-2011 μπορεί να διοριστώ και δύο χρόνια μετά. Η αφαίρεση κεκτημένων δικαιωμάτων δε ΘΑ έρθει, είναι ΗΔΗ εδώ και θα ΄μας πάρει μπάλα όλους. Ας ελπίσουμε ότι τα δικαστήρια θα είναι αντικειμενικά, κι αν όχι τα ελληνικά, τουλαχιστον τα ευρωπαικά!
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Απριλίου 13, 2010, 04:42:49 pmδεν ειπε οτι η προϋπηρεσια μοριοδοτειται;; εγω ετσι καταλαβα Το πόσο όμως δεν το είπε...