0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τι έγινε παιδιά ζοριζόμαστε? Τρία χρονάκια σε δυσπρόσιτο και λίγα είναι. Άκου θράσος, θέλουν να διοριστούν και δίπλα στο σπίτι τους.Συγχαρητήρια στην Διαμαντόπουλου που επιτέλους δεν χαϊδεύει αυτιά και κάνει αυτό που πρέπει. Πως να το κάνουμε δηλαδή, η εκπαίδευση δεν είναι για να βολεύονται οι εκπαιδευτικοί αλλά για να μαθαίνουν οι μαθητές.Πολύ το ευχαριστιέμαιΠεραστικά σε όλουςΥΓ. και κάτι τελευταίο, δεν υπάρχουν αδιόριστοι εκπαιδευτικοί αλλά αδιόριστοι πτυχιούχοι που νομίζουν ότι είναι εκπαιδευτικοί, άλλωστε στην Ελλάδα ως γνωστόν είσαι ότι δηλώσεις
Για να δουμε τι θα καταφέρει να περάσει απ' όλα αυτά και μετά έλα να θριαμβολογήσεις φίλε...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11δε θα περάσει τίποτα...απεργίες έρχονται μέσα σε Πανελληνιες...βλέπεις θίγονται και οι μόνιμοι.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
εισαι ο τριτος η τεταρτος προκλητικος που εμφανιζεται στο forum, προφανως ασχετος, η βαλτος, αντε στο καλο, οτι και αν εισαι
Παράθεση από: papariet στις Απριλίου 14, 2010, 12:06:59 amΤι έγινε παιδιά ζοριζόμαστε? Τρία χρονάκια σε δυσπρόσιτο και λίγα είναι. Άκου θράσος, θέλουν να διοριστούν και δίπλα στο σπίτι τους.Συγχαρητήρια στην Διαμαντόπουλου που επιτέλους δεν χαϊδεύει αυτιά και κάνει αυτό που πρέπει. Πως να το κάνουμε δηλαδή, η εκπαίδευση δεν είναι για να βολεύονται οι εκπαιδευτικοί αλλά για να μαθαίνουν οι μαθητές.Πολύ το ευχαριστιέμαιΠεραστικά σε όλουςΕίσαι πλήρες μέλος και γράφεις με τέτοια αναλγησία? Δεν έχεις παρακολουθήσει όλο αυτόν τον καιρό τις προσπάθειές μας και τις ανησυχίες μας. Αφού είσαι υπεράνω σε παρακαλώ όταν θα πάω στο δυσπρόσιτο για 3 χρόνια δώσε μου τα στοιχεία μου για να πας εσύ στη θέση μου. Εγώ θέλω να είμαι κοντά στο σπίτι μου. Συμφωνείς? Όταν κάποιος είναι προκλητικός πρέπει να είναι και γενναίος. ΕΥΓ. και κάτι τελευταίο, δεν υπάρχουν αδιόριστοι εκπαιδευτικοί αλλά αδιόριστοι πτυχιούχοι που νομίζουν ότι είναι εκπαιδευτικοί, άλλωστε στην Ελλάδα ως γνωστόν είσαι ότι δηλώσειςεσυ παντως δηλωσες με ονομα τι εισαι
Τι έγινε παιδιά ζοριζόμαστε? Τρία χρονάκια σε δυσπρόσιτο και λίγα είναι. Άκου θράσος, θέλουν να διοριστούν και δίπλα στο σπίτι τους.Συγχαρητήρια στην Διαμαντόπουλου που επιτέλους δεν χαϊδεύει αυτιά και κάνει αυτό που πρέπει. Πως να το κάνουμε δηλαδή, η εκπαίδευση δεν είναι για να βολεύονται οι εκπαιδευτικοί αλλά για να μαθαίνουν οι μαθητές.Πολύ το ευχαριστιέμαιΠεραστικά σε όλουςΕίσαι πλήρες μέλος και γράφεις με τέτοια αναλγησία? Δεν έχεις παρακολουθήσει όλο αυτόν τον καιρό τις προσπάθειές μας και τις ανησυχίες μας. Αφού είσαι υπεράνω σε παρακαλώ όταν θα πάω στο δυσπρόσιτο για 3 χρόνια δώσε μου τα στοιχεία μου για να πας εσύ στη θέση μου. Εγώ θέλω να είμαι κοντά στο σπίτι μου. Συμφωνείς? Όταν κάποιος είναι προκλητικός πρέπει να είναι και γενναίος. ΕΥΓ. και κάτι τελευταίο, δεν υπάρχουν αδιόριστοι εκπαιδευτικοί αλλά αδιόριστοι πτυχιούχοι που νομίζουν ότι είναι εκπαιδευτικοί, άλλωστε στην Ελλάδα ως γνωστόν είσαι ότι δηλώσεις
Ο εκπαιδευτικός που έχει τραβήξει όλα τα παραπάνω και κυρίως είναι επιτυχών του ΑΣΕΠ σαφώς και δικαιούται να ζητάει διορισμό, όπως δικαιούνται να ζητάνε διορισμό όσοι είχαν κατοχυρώσει το 24 μηνο και καλά κάνουν τώρα και αντιδρούν.Έπρεπε να υπάρχει μεταβατικό στάδιο και γι' αυτούς. Η έννοια όμως του "αδιόριστου εκπαιδευτικού" έχει γίνει λάστιχο. Ποιος είναι τελικά ο αδιόριστος εκπαιδευτικός; Η πλειοψηφία των αποφοίτων ΑΕΙ, ΤΕΙ και πολυτεχνείων έχει σήμερα δικαίωμα διορισμού στην εκπαίδευση. Αυτό σημαίνει ότι κάθε πτυχιούχος μπορεί να δηλώνει αδιόριστος εκπαιδευτικός; Ο γιατρός, ο δικηγόρος ο μηχανικός που έχουν σήμερα δικαίωμα διορισμού στην τεχνική εκπαίδευση μπορούν να δηλώνουν κι αυτοί αδιόριστοι εκπαιδευτικοί;Aγαπητε συνάδελφε προφανώς δεν έχεις καταλάβει ότι τουλάχιστον 1500 φιλόλογοι είναι αδιόριστοι εκπαιδευτικοί και περνάνε καθημερινά όσα πριν ανέφερα. Οι συνάδελφοι που γράφουν καθημερινά στο φόρουμ και διαμαρτύρονται στην πλειοψηφία τους είναι "αδιόριστοι" εκπαιδευτικοί που τα τελευταία 10 χρόνια δουλεύοντας με κάθε τρόπο στην εκπαίδευση ευτελίζονται καθημερινά.