0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γειά σας παιδιά! Σε κάποιο σημείο στο πολυνομοσχέδιο που μας έχει ταράξει τον ύπνο λέει ότι η διαδικασία διενέργειας και το περιεχόμενο των διαγωνισμών του ΑΣΕΠ θα αναμορφωθεί. Αυτό άραγε τι σημαίνει?? Ότι όσοι έχουμε ξεκινήσει διαβασμα θα τραβάμε τα μαλλιά μας όταν βγει η ύλη?? Μήπως αυτη η αναμόρφωση δεν αφορά στο διαγωνισμό του 2010, αλλά στους επόμενους? Παντού ερωτηματικά και κανεις τους να μη σεβεται την αγωνία χιλιάδων ανθρώπων...!!
Παράθεση από: *Elpida* στις Απριλίου 15, 2010, 02:56:46 pmΓειά σας παιδιά! Σε κάποιο σημείο στο πολυνομοσχέδιο που μας έχει ταράξει τον ύπνο λέει ότι η διαδικασία διενέργειας και το περιεχόμενο των διαγωνισμών του ΑΣΕΠ θα αναμορφωθεί. Αυτό άραγε τι σημαίνει?? Ότι όσοι έχουμε ξεκινήσει διαβασμα θα τραβάμε τα μαλλιά μας όταν βγει η ύλη?? Μήπως αυτη η αναμόρφωση δεν αφορά στο διαγωνισμό του 2010, αλλά στους επόμενους? Παντού ερωτηματικά και κανεις τους να μη σεβεται την αγωνία χιλιάδων ανθρώπων...!!Δηλαδή εσύ είσαι σίγουρη ότι φετος θα δώσεις ΑΣΕΠ και περιμενεις απλα την υλη?
Δεν καταλαβαινω την επιμονη καποιον για να δωσουν ασεπ τι στιγμη που δεν ξερουμε ακομα τιποτα σχετικα με τους διορισμους το20111-2012,που εκρεμουν απο το ασεπ2009.ξεχαστε τον ασεπ για φετοσ
Παράθεση από: minamina στις Απριλίου 15, 2010, 03:10:07 pmΔεν καταλαβαινω την επιμονη καποιον για να δωσουν ασεπ τι στιγμη που δεν ξερουμε ακομα τιποτα σχετικα με τους διορισμους το20111-2012,που εκρεμουν απο το ασεπ2009.ξεχαστε τον ασεπ για φετοσΆσχετο με το θέμα μήνυμα , προς τους διαχειριστές:Αλλάξτε τον τρόπο λειτουργίας του forum κ από forum με γραπτά μηνύματα μετατρέψτε το σε forum με ηχογραφημένα μηνύματα.Έλεος πια με αυτή την ορθογραφία!